~Palpatin~ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, pirmen56 είπε https://wccftech.com/intel-9th-gen-coffee-lake-refresh-cpus-1st-august-launch-rumor/ Αν αληθεύει η φήμη του PCBuildersClub όλα έχουν τελειώσει. Όχι τα 5,5Ghz φυσικά*. Τα soldered chips. Η μεγαλύτερη "καινοτομία" των τελευταίων ετών θα είναι αυτή. 5Ghz+ με νορμάλ ψύκτρες και θόρυβο. *Αν πρόκειται για 14nm+++ ίσως και να δούμε τέτοια κλοκς στα binned 6 core μοντέλα. υ.γ.: Κλάμα όσοι αγόρασαν 8700Κ και τη "νεκρή" πλατφόρμα. Μόνο 30% στα min ρίχνουν στα ryzen των ίδιων χρημάτων(Battlefield 5 closed alpha). Βγάζει δεν βγάζει ο 8700Κ ένα χρόνο ακόμη. Και ελεγα που ειναι αυτος που ειναι αυτος.. Να εισαι καλα βρε παλικαρι μου μας κανεις και γελαμε 😜 Μου θυμιζεις αυτον Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από ~Palpatin~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε https://wccftech.com/intel-9th-gen-coffee-lake-refresh-cpus-1st-august-launch-rumor/ Αν αληθεύει η φήμη του PCBuildersClub όλα έχουν τελειώσει. Όχι τα 5,5Ghz φυσικά*. Τα soldered chips. Η μεγαλύτερη "καινοτομία" των τελευταίων ετών θα είναι αυτή. 5Ghz+ με νορμάλ ψύκτρες και θόρυβο. *Αν πρόκειται για 14nm+++ ίσως και να δούμε τέτοια κλοκς στα binned 6 core μοντέλα. υ.γ.: Κλάμα όσοι αγόρασαν 8700Κ και τη "νεκρή" πλατφόρμα. Μόνο 30% στα min ρίχνουν στα ryzen των ίδιων χρημάτων(Battlefield 5 closed alpha). Βγάζει δεν βγάζει ο 8700Κ ένα χρόνο ακόμη. Τι στα νεα chipακια θα βαλουν ιντιουμ από αλλο γαλαξια και δεν θα ραγιζει??? πεφτω απο τα συννεφα !!!! Pirmen τα λεφτα η ιντελ στα βαζει στο λογαριασμο σου η περνας απο το λογιστηριο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα τελειωσαν παιδες. Ο καθε κατεργαρης στον παγκο του. Βαλτε τα κεφαλια μεσα. 30% ριχνει ο 8700k στον 2700x. Παλι καλα που δεν πηρα AMD, γιατι τωρα δεν θα μπορουσα να παιξω bf5 σε BETA με μολις 100average που βγαζει. Και επειδη ο spartan λιωνει στο battlefield, οταν βγει θα το αγορασω και εγω απλα για τα bench. Αν ειμαι 30% πανω δεχομαι να σου χαρισω τον 8700k + gaming 7. Αν ΔΕΝ ειμαι 30% πανω τι θα μου δωσεις? Αντε, εμπρος, put your money where your mouth is για μια φορα στη ζωη σου. Απο λογια ανευ ουσιας χορτασαμε. Σε ειδαμε και στην προηγουμενη γενια ποσο κοσμο πηρες στο λαιμο σου. Επρεπε να περασει ενας χρονος να μας πεις οτι ο 1700 > 7700k πλεον ακομα και στα games. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από strawman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Τι στα νεα chipακια θα βαλουν ιντιουμ από αλλο γαλαξια και δεν θα ραγιζει??? πεφτω απο τα συννεφα !!!! Pirmen τα λεφτα η ιντελ στα βαζει στο λογαριασμο σου η περνας απο το λογιστηριο? Offshore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παρακατω μονο και μονο για να γελασουμε, αλλα μιας και το ειδα ψαχνοντας για το υποθετικο benchmark του pirmen https://www.overclock3d.net/news/software/amd_obliterates_nvidia_in_early_battlefield_5_benchmarks/1 PS Ξερω θα βγαλει σπυρια γιατι εχει 1060 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από ~Palpatin~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω αν εχει μπει στις προηγουμενες σελίδες αλλά φήμες λένε ότι 1η αυγουστου θα χει paper launch με διαθεσιμότητα αργοτερα όπως είχε γινει και περυσι και στην επομενη γενιά θα ναι cores/threads i3 4/4 i5 6/6 i7 6/12 i9 8/16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, strawman είπε Ολα τελειωσαν παιδες. Ο καθε κατεργαρης στον παγκο του. Βαλτε τα κεφαλια μεσα. 30% ριχνει ο 8700k στον 2700x. Παλι καλα που δεν πηρα AMD, γιατι τωρα δεν θα μπορουσα να παιξω bf5 σε BETA με μολις 100average που βγαζει. Και επειδη ο spartan λιωνει στο battlefield, οταν βγει θα το αγορασω και εγω απλα για τα bench. Αν ειμαι 30% πανω δεχομαι να σου χαρισω τον 8700k + gaming 7. Αν ΔΕΝ ειμαι 30% πανω τι θα μου δωσεις? Αντε, εμπρος, put your money where your mouth is για μια φορα στη ζωη σου. Απο λογια ανευ ουσιας χορτασαμε. Σε ειδαμε και στην προηγουμενη γενια ποσο κοσμο πηρες στο λαιμο σου. Επρεπε να περασει ενας χρονος να μας πεις οτι ο 1700 > 7700k πλεον ακομα και στα games. Πάμε να δούμε τι σημαίνει optimization σε μια αρχιτεκτονική και πως πολλές φορές ο καλύτερος θεωρητικά δρόμος γίνεται και χειρότερος. Αναφορά σε κείμενο Replacing a 32-bit loop count variable with 64-bit introduces crazy performance deviations I was looking for the fastest way to popcount large arrays of data. I encountered a very weird effect: Changing the loop variable from unsigned to uint64_t made the performance drop by 50% on my PC. https://stackoverflow.com/questions/25078285/replacing-a-32-bit-loop-count-variable-with-64-bit-introduces-crazy-performance Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.pcgamesn.com/intel-core-i9-z370-support Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από BabisTs 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Αυτό μπορεί να είναι για τον 9600/9700K(6-core CPUs)..Άσε να το ανακοινώσει πρώτα επίσημα η Intel.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τι στα νεα chipακια θα βαλουν ιντιουμ από αλλο γαλαξια και δεν θα ραγιζει??? πεφτω απο τα συννεφα !!!! Pirmen τα λεφτα η ιντελ στα βαζει στο λογαριασμο σου η περνας απο το λογιστηριο? Μικρή λεπτομέρεια. Άλλο 4 core die και άλλο 6 ή 8 cores. Τώρα τελευταία έβγαζαν τα πάντα με πάστα λόγω κόστους. Αυτό δεν σημαίνει ότι και παλιότερα συνέβαινε το ίδιο. 20 ώρες πριν, strawman είπε Ολα τελειωσαν παιδες. Ο καθε κατεργαρης στον παγκο του. Βαλτε τα κεφαλια μεσα. 30% ριχνει ο 8700k στον 2700x. Παλι καλα που δεν πηρα AMD, γιατι τωρα δεν θα μπορουσα να παιξω bf5 σε BETA με μολις 100average που βγαζει. Και επειδη ο spartan λιωνει στο battlefield, οταν βγει θα το αγορασω και εγω απλα για τα bench. Αν ειμαι 30% πανω δεχομαι να σου χαρισω τον 8700k + gaming 7. Αν ΔΕΝ ειμαι 30% πανω τι θα μου δωσεις? Αντε, εμπρος, put your money where your mouth is για μια φορα στη ζωη σου. Απο λογια ανευ ουσιας χορτασαμε. Σε ειδαμε και στην προηγουμενη γενια ποσο κοσμο πηρες στο λαιμο σου. Επρεπε να περασει ενας χρονος να μας πεις οτι ο 1700 > 7700k πλεον ακομα και στα games. Μόνο με ακριβές ραμ και tuning κοντράρει ο 1700 τον 7700K και μόνο στα "όσο δεν πάει" πολυνηματικά που ακόμα και σήμερα μετριούνται στα δάκτυλα. Αυτά που λες είναι δικής σου εμπνεύσεως. Σχετικά με το 30% σου είπα παλιότερα σε ποιές περιπτώσεις φαίνεται η διαφορά. Και τα bench στο Battlefield 5 δεν τα έβγαλα εγώ. Σχετικά με τα bench που βγάζουν αδύναμες τις nvidia κάρτες στο BF5 alpha, το πρόβλημα ήταν στο cpu. Το αναλύει το Digital Foundry παρακάτω. Με ryzen και 1060 είχαν τεράστια drops. Με 8400 τα drops από την gpu ελαχιστοποιήθηκαν και το game έτρεχε σχεδόν πάντα με πάνω από 60 καρέ. Τα σοβαρότερα drops όπου υπήρχαν ήταν και πάλι από την πλευρά του 8400. Για στοκ κάρτα και σε alpha έκδοση δεν είναι άσχημα. 09:30 και μετά. υ.γ.: -Για τον 8700Κ προφανώς αστειευόμουν. Δεν χρειάζονταν emoticons. -Όχι ότι περιμένω λογικές απαντήσεις από Τσουκαλάδες. Απλά κουβέντα να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Όντως είπαν ότι για τις τόσο χαμηλές επιδόσεις σε NV GPUs στο BF5 Alpha ευθυνόταν ο Ryzen..Αλλά νομίζω σε αυτό φταίνε οι drivers της NV γιατί τέτοια κρούσματα είχαμε και σε άλλα παιχνίδια με την πρώτη γενιά Ryzen με NV GPUs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Εγώ δεν διάβασα αυτό, διάβασα ένα άρθρο που ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ CPU ή μητρική απλά αναφέρει GPU. Το ότι τα min της μιας είναι τα max της άλλης είναι κάπως πολύ!!! Πολύ ευχαρίστως εάν έχει κάποιος λινκ με αυτά που λέτε να το δώσει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό μπορεί να είναι για τον 9600/9700K(6-core CPUs)..Άσε να το ανακοινώσει πρώτα επίσημα η Intel.. Δεν καίγομαι για 8-core στο Ζ370 (όχι ότι δεν θέλω να έχει εν τέλει υποστήριξη).....περισσότερο περιμένω ένα καλό 9700Κ (στο Ζ370) στα 5,3+ghz με normal voltage....... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 57 minutes ago, pirmen56 said: -Για τον 8700Κ προφανώς αστειευόμουν. Δεν χρειάζονταν emoticons. -Όχι ότι περιμένω λογικές απαντήσεις από Τσουκαλάδες. Απλά κουβέντα να γίνεται. Δηλαδη για το +30% αστειευοσουν? Μαλιστα....οταν σε βαζουν να στηριξεις τα λογια σου εμπρακτα "οπα παιδια, πλακα εκανα".. 1 hour ago, pirmen56 said: Μικρή λεπτομέρεια. Άλλο 4 core die και άλλο 6 ή 8 cores. Τώρα τελευταία έβγαζαν τα πάντα με πάστα λόγω κόστους. Αυτό δεν σημαίνει ότι και παλιότερα συνέβαινε το ίδιο. Μόνο με ακριβές ραμ και tuning κοντράρει ο 1700 τον 7700K και μόνο στα "όσο δεν πάει" πολυνηματικά που ακόμα και σήμερα μετριούνται στα δάκτυλα. Αυτά που λες είναι δικής σου εμπνεύσεως. Δηλαδη ο 7700k με φτηνες ram και χωρις tuning κοντραρει τον 1700? Τον εχεις, αντε να σε δω. Βαλε 2400ram και αστον stock και ανεβασε bench ACO για αρχη, να δουμε τι ψαρια πιανει. 1 hour ago, pirmen56 said: Σχετικά με το 30% σου είπα παλιότερα σε ποιές περιπτώσεις φαίνεται η διαφορά. Και τα bench στο Battlefield 5 δεν τα έβγαλα εγώ. Δεν τα εβγαλες εσυ, εσυ ομως τα αναμεταδιδεις. Αρα δηλαδη τα δεχεσαι σαν αληθινα. Η ευκαιρια σου λοιπον να κανεις τζαμπα upgrade σε 8700k+ gaming 7. Εγω στο ορκιζομαι, θα στα δωσω τα πραματα οπως ειναι αν οντως ειμαι 30% μπροστα. Το δεχεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Όντως το μόνο που τους σώζει είναι 8-core στο Z370 και solder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις