Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, wilde είπε

Το έκανα σωστά?

Αρα αν τυχει στο μελλον και παιζεις παιχνιδια πιο βαρια και αρα ανεβει το cpu usage και ο επεξεργαστης ειναι μονιμα στα 4600mhz,με την εν λογω ψυξη σε gaming θα εχεις μεχρι 43βαθμους?Αυτο λεμε τοση ωρα.....

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, vins είπε

Με συγχωρείς αλλά δε θα κρίνεις το πότε θα ποσταρω κάτι και το αν θα πρέπει να περιμένω να τελειωσεις/ετε με το χωσιμο στον ημιμαθη.

Εσυ ομως μας εκρινες τους υπολοιπους για το τι πρεπει να ποσταρουμε στο αρχικο σου post,και παρολο που μιλαμε για θερμικη συμπεριφορα για τον 8700κ,μας ειπες να μεταφερουμε την κουβεντα σε αλλο θεμα.....

Οσο για την περιπτωση σου,μαλλον δεν καταλαβες οτι το προβλημα δεν ειναι η οικονομικη μητρικη(που υπαρχουν καμποσες)οσο οτι μιλαμε για 8600κ το οποιο σημαινει και overclock.

Budget δεν εχεις αναφερει,ψυξη του 8600κ και τι overclock σκεφτεσαι να κανεις δεν εχεις αναφερει,να μυρισουμε τα νυχια μας και τι να προτεινουμε ακριβως?

Ετσι οπως το εγραψες η καλυτερη απαντηση που θα μπορουσε να σου δωθει ειναι να ανοιξει καποιος το σκρουτζ και να προτεινει τις φθηνοτερες ZX370m μητρικες που υπαρχουν οπως η πρωτη gigabyte

https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/370855/Mini-ITX.html?keyphrase=z370m&order_by=pricevat&order_dir=asc

3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αρα αν τυχει στο μελλον και παιζεις παιχνιδια πιο βαρια και αρα ανεβει το cpu usage,με την εν λογω ψυξη σε gaming θα εχεις μεχρι 43βαθμους?Γιατι το παραπανω αυτο το πραγμα δειχνει.

Δεν το  ξέρω λογικά ναι.

Τα παιχνίδια που παίζω εγώ εκεί πάει.

Το λάθος μου μάλλον είναι ότι δεν διευκρίνισα τα παιχνίδια που παίζω?

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Εσυ ομως μας εκρινες τους υπολοιπους για το τι πρεπει να ποσταρουμε στο αρχικο σου post,και παρολο που μιλαμε για θερμικη συμπεριφορα για τον 8700κ,μας ειπες να μεταφερουμε την κουβεντα σε αλλο θεμα.....

Οσο για την περιπτωση σου,μαλλον δεν καταλαβες οτι το προβλημα δεν ειναι η οικονομικη μητρικη(που υπαρχουν καμποσες)οσο οτι μιλαμε για 8600κ το οποιο σημαινει και overclock.

Budget δεν εχεις αναφερει,ψυξη του 8600κ και τι overclock σκεφτεσαι να κανεις δεν εχεις αναφερει,να μυρισουμε τα νυχια μας και τι να προτεινουμε ακριβως?

Ετσι οπως το εγραψες η καλυτερη απαντηση που θα μπορουσε να σου δωθει ειναι να ανοιξει καποιος το σκρουτζ και να προτεινει τις φθηνοτερες ZX370m μητρικες που υπαρχουν οπως η πρωτη gigabyte

https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/370855/Mini-ITX.html?keyphrase=z370m&order_by=pricevat&order_dir=asc

Γιατί όποιος ακούει εδώ μέσα τη λέξη οικονομική το πάει απευθείας στο φθηνότερη? 

(Τώρα τρώγομαι να σε πω με την MSI θα το ψυχω αλλά τεσπα) 

Επίσης αυτές που έβαλες είναι mini itx

Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει κάποια z370m με κάποιον εκ των K επεξεργαστών θα ήθελα να μου πει την προσωπική του άποψη.

Μόλις τώρα, wilde είπε

Δεν το  ξέρω λογικά ναι.

Προφανως γιατι δεν ειναι ολα τα παιχνιδια ιδια σε απαιτησεις,ειδικα το Fifa.

Επισης αν πας Control Panel-->Hardware and Sound--->Power Options και βαλεις το high performance(τωρα φανταζομαι εχεις το balanced),ο 8700κ θα ειναι μονιμα στα μεγιστα ρολογια και δεν θα ανεβοκατεβαινει η συχνοτητα.

6 λεπτά πριν, wilde είπε

Δεν το  ξέρω λογικά ναι.

Εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα.... απο ότι είδες έπεσε amber alert με το που πόσταρες... Βασικά ο τρόπος που το γράφεις είναι το πρόβλημα και ειδικά στο skroutz... θα πάρεις πολλούς στο λαιμό σου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vins είπε

Γιατί όποιος ακούει εδώ μέσα τη λέξη οικονομική το πάει απευθείας στο φθηνότερη? 

(Τώρα τρώγομαι να σε πω με την MSI θα το ψυχω αλλά τεσπα) 

Επίσης αυτές που έβαλες είναι mini itx

Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει κάποια z370m με κάποιον εκ των K επεξεργαστών θα ήθελα να μου πει την προσωπική του άποψη.

Στο τελευταιο εχεις δικιο,εβαλα καταλαθος mini αντι για micro αλλα το υπολοιπο σχολιο/λογικη παραμενει.

Αν δεν θα κανεις καποιο μεγαλο overclock και κοιτας κατι οικονομικο παλι δεν εχεις πολλες επιλογες(οπου οικονομικο λεμε κατω των 150ευρω προφανως),τοτε λογικα θα πας σε κατι σαν την πρωτηAsrock https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/370856/uATX-Micro-ATX.html?keyphrase=z370m&order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από Fulgore

7 λεπτά πριν, wilde είπε

Το διόρθωσα 

Αν και το test  δεν έδειξε άλλα πράγματα

ή κάνω λάθος?

εκεί είσαι στα 4.6 οχι στα 5 μάλον έχεις AVX offset 4 για να ρίχνει την συχνότητα απο τα 5

αν το τρέξεις χωρις offset στα 5  θα φύγεις πάνω από 90 αν και θα σε κόψει το occt στους 85

Στα 5.000 ΜHz το είχα - το γράφει και πάνω στο σχεδιάγραμμα.

Anyway στο skroutz το διόρθωσα

εδώ στο forum όσοι διάβασαν έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.

Οπότε όλα καλά!

624749967_2018-07-15-21h42-Temperature-Core0.png.f14207bc14fe94bc15a4b408f8e56fec.png

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...