Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, wilde είπε Για να κλείσω από την μεριά μου το θέμα. Δεν έγραψα ποτέ strees test. Αν ξαναδιαβαστεί το αρχικό μήνυμα μου θα δείτε ότι έγραψα ακριβώς αυτό που έκανε η ψήκτρα στο σύστημα μου - τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Και όλα αυτά τα έδειξα με φωτογραφίες. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και τι βλέπω. Καλή συνέχεια! Αυτο που ξερουμε ειναι οτι παραπληροφορεις τους υπολοιπους με αυτα που γραφεις,ειδικα στην κριτικη που εγραψες και στο σκρουτζ που εκει οντως θα παρεις στο λαιμο σου ατομα αν αγορασουν με βαση αυτην. Γραφεις θερμοκρασια που εχεις οταν παιζεις παιχνιδια οτι φτανει μεχρι 43βαθμους(στα 4.7 ghz) και μου δειχνεις φωτογραφια που το pc ειναι σε idle(αυτο που λεμε οτι ''καθεται'' ο επεξεργαστης) σε σχεση με το full load.Κατεβασε το Core temp αστο να τρεχει οσο παιζεις ενα πιο βαρυ παιχνιδι και μετα δες τι max θερμοκρασιες θα σου αναφερει. 43 βαθμους εντος παιχνιδιου στα 4.7 δεν εχουν οι αλλοι με custom ψυξεις των 200+ευρω στον 8700κ,και θα εχεις εσυ με μια ψιλο μετρια ψυξη των σχεδον 45ευρω? Και επειδη εμεις ειμαστε οι ασχετοι,κατσε και κανε μια βολτα απο το Internet και δες οι υπολοιποι στα 4.7ghz μεχρι τι θερμοκρασιες φτανουν. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο ανοιξε το task manager των windows και πατα στην πανω καρτελα που λεει Performance και δες ποσο δουλευει ο επεξεργαστης οταν εχεις τους 36 βαθμους του Fifa που ανεφερες παραπανω και σε τι ρολογια τρεχεις οταν δεν παιζεις ενα παιχνιδι. Κατι αλλο δεν εχω να πω πανω σε αυτο. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, wilde είπε Για πάμε Ακούω. Υ.Γ.: Ακολουθούν λογαριασμός ρεύματος για την κατανάλωση ai condition. Ενεργειακή κλάση για το σπίτι μου και δελτίο καιρού από ΕΜΥ. Καλή συνέχεια φίλοι μου. Κατέβασε το OCCT . Τρέξτο για 2-3 λεπτά . Δεν χρειάζεται παραπάνω. Κλείστο. Πριν το κλείσεις δώσε ένα print screen του προγράμματος να δούμε θερμοκρασίες. Το πρόγραμμα στον φάκελο των εγγράφων σου θα έχει δημιουργήσει έναν φάκελο και θα σου ρίξει μέσα ορισμένα γραφήματα συχνότητας, τάσης, στροφών ανεμιστήρα, θερμοκρασίας GPU κ.λ.π. Ανέβασέ μας αυτά να τα δούμε. Το OCCT το κατεβάζεις από http://www.ocbase.com/index.php/download Θα βρεις δηλαδή κάτι τέτοιο. Για να σου βγάλει το παραπάνω γράφημα στον φάκελο, πρέπει στις ρυθμίσεις να κλικάρεις στο package temp ή στον ανάλογο αισθητήρα στην περίπτωσή σου. πχ. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από adtakhs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι να δουμε ρε παιδια, χρειαζεται και SS? Στα 5.1 σε stress πανω απο 100 θα παει. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Τι να δουμε ρε παιδια, χρειαζεται και SS? Στα 5.1 σε stress πανω απο 100 θα παει. Δεν του το λέω για να δω κάτι. Του το λέω για να μάθει κάτι παραπάνω και να το διαπιστώσει και ο ίδιος με τα μάτια του. Τώρα παίζει FIFA και νομίζει πως έτσι βλέπει τις μαχ θερμοκρασίες .... Ας του δώσουμε τροφή για σκέψη και γνώση και ας μην τον αποπαίρνουμε . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, adtakhs είπε Δεν του το λέω για να δω κάτι. Του το λέω για να μάθει κάτι παραπάνω και να το διαπιστώσει και ο ίδιος με τα μάτια του. Τώρα παίζει FIFA και νομίζει πως έτσι βλέπει τις μαχ θερμοκρασίες .... Ας του δώσουμε τροφή για σκέψη και γνώση και ας μην τον αποπαίρνουμε . Μόνος του αποπαίρνεται όταν του λεν 10 άτομα ότι δεν στέκουν αυτά που γράφει και συνεχίζει να μας βγάζει ηλίθιους. Είναι φανερό ότι δεν έχει όρεξη, διάθεση να μάθει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πρόκειται να κάνω τίποτα απολύτως γιατί απλά δεν αναφέρθηκα σε αυτά τα νούμερα και επιπλέον δεν είμαι πωλητής της εν λόγω ψήκτρας. Έγραψα αυτά που είδα σε αυτά που κάνω (με αποδείξεις) Τι ζόρι τραβάει ο οποιοσδήποτε εδώ δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί άλλα γράφω εγώ αλλά λένε αυτοί. Και το ξαναγράφω έγραψα και σας έδειξα ότι είδα. 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αυτο που ξερουμε ειναι οτι παραπληροφορεις τους .... Φίλε μου είσαι μπερδεμένος και μπερδεύεις τους άλλους. Κοίτα την υπογραφή μου να δεις το σύστημα μου. Ο i7-8700k όταν παίζω to Fifa 18 δεν χρησιμοποιεί πάνω από 15% (Στις standard ρυθμίσεις 800MHz -4.700MHz). Επίσης κοίτα (όχι από έμενα που παραπληροφορώ) έναν άλλον φίλο του Forum μια σελίδα πριν πόσο κουράζεται το σύστημα μου με το Fifa leros2004 Senior Member ...........? Με τέτοια κάρτα γραφικών και χωρίς ψήκτρα να είσαι δεν θα έχει θέμα ο 8700k... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από wilde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, wilde είπε Σας ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πρόκειται να κάνω τίποτα απολύτως γιατί απλά δεν αναφέρθηκα σε αυτά τα νούμερα και επιπλέον δεν είμαι πωλητής της εν λόγω ψήκτρας. Έγραψα αυτά που είδα σε αυτά που κάνω (με αποδείξεις) Τι ζόρι τραβάει ο οποιοσδήποτε εδώ δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί άλλα γράφω εγώ αλλά λένε αυτοί. Και το ξαναγράφω έγραψα και σας έδειξα ότι είδα. Φίλε μου είσαι μπερδεμένος και μπερδεύεις τους άλλους. Κοίτα την υπογραφή μου να δεις το σύστημα μου. Ο i7-8700k όταν παίζω to Fifa 18 δεν χρησιμοποιεί πάνω από 15% (Στις standard ρυθμίσεις 800MHz -4.700MHz). Επίσης κοίτα (όχι από έμενα που παραπληροφορώ) έναν άλλον φίλο του Forum μια σελίδα πριν πόσο κουράζεται το σύστημα μου με το Fifa leros2004 Senior Member ...........? Με τέτοια κάρτα γραφικών και χωρίς ψήκτρα να είσαι δεν θα έχει θέμα ο 8700k... Τα παιδιά πολύ απλά σου λένε πως για να βγάλεις συμπέρασμα για το αν μπορεί η ψύκτρα σου να κρατήσει τον επεξεργαστή στις συχνότητες που θες, πρέπει να τον φορτώσεις με αντίστοιχο πρόγραμμα που θα τον πάει στο 100%/ Και αυτό γιατί ο επεξεργαστής σου θα κάνει και άλλα πράγματα πέρα από το να παίζει FIFA. Προσωπικά σου έδωσα ένα πρόγραμμα να το τσεκάρεις, γιατί είναι κρίμα για το σύστημά σου να πάθει ζημιά. Τόσα χρήματα έδωσες .... Κρίμα είναι. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από adtakhs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ το υπολογιστή μου τον χρησιμοποιώ στις standard επιδόσεις του. Έκανα oc για πλάκα και επειδή μπορούσε να γίνει δεν το χρειάζομαι. 11 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Μόνος του αποπαίρνεται όταν του λεν 10 άτομα ότι δεν στέκουν αυτά που γράφει και συνεχίζει να μας βγάζει ηλίθιους. Είναι φανερό ότι δεν έχει όρεξη, διάθεση να μάθει. Δεν χαρακτήρισα κανέναν φίλο του Forum εδώ ούτε υπονόησα κάτι σχετικό τουναντίον έχω ακούσει πολλά από εδώ γιατί κάποιοi ως άλλος μεσαίωνας παραμένουν πιστοί στο δόγμα Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από wilde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μας χαιρέτησε ήδη 2 φορές και επανήλθε. Επαληθεύονται τα όσα έγραψα στο ακριβώς προηγούμενο post ότι δεν έχει καμία διάθεση για κούβεντος αλλά το μόνο που επιδιώκει είναι να κλείσει και αυτό το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε Εδω εισαι εσυ https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/ και εμεις εδω σχολιαζουμε περι του θεματος, αρα μαλλον καπου εστριψες λαθος φιλε μου 🤔 Δε θέλω να κάνω αναβάθμιση φίλε μου. Ρωτάω σε θέμα που έχει τον τίτλο της μητρικής, αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια συγκεκριμένη υλοποίηση της πλατφόρμας (mATX) σε συνάρτηση με τον i5-8600k. Αντιθέτως διαβάζω 2 σελίδες που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα ή μη μιας ψύκτρας και το κατά πόσο είναι πιστευτές κάποιες μετρήσεις. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δηλαδή άντε να το πάρουμε διαφορετικά, ρωτάς εσύ για την μητρική και σου απαντάει ένας καφετζής ότι η τάδε σπέρνει. Πας εσύ και παίρνεις την μπανάνα γιατί πολύ απλά κανείς δεν τον εκραξε. Σωστό σε βρίσκω αδερφέ.Η δουλειά σου να γίνει και όλοι οι άλλοι.... Τέλος το "θέλω μια φτηνή 370" είναι σαν να ζητάς καφέ, έτσι απλά. Αν εσύ πας και λες θέλω ένα καφέ μάλλον θα πρέπει να καθήσεις να το σκεφτείς λίγο που κάνεις λάθος!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, vins είπε Αντιθέτως διαβάζω 2 σελίδες που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα ή μη μιας ψύκτρας και το κατά πόσο είναι πιστευτές κάποιες μετρήσεις. Ευχαριστώ! 2 σελιδες οι οποιες βασικα αφορουν ψυξη/θερμοκρασιες του 8700κ σε παιχνιδια με (ή τελικα χωρις) overclock. Που το βλεπεις το περιεργο ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Δηλαδή άντε να το πάρουμε διαφορετικά, ρωτάς εσύ για την μητρική και σου απαντάει ένας καφετζής ότι η τάδε σπέρνει. Πας εσύ και παίρνεις την μπανάνα γιατί πολύ απλά κανείς δεν τον εκραξε. Σωστό σε βρίσκω αδερφέ.Η δουλειά σου να γίνει και όλοι οι άλλοι.... Τέλος το "θέλω μια φτηνή 370" είναι σαν να ζητάς καφέ, έτσι απλά. Αν εσύ πας και λες θέλω ένα καφέ μάλλον θα πρέπει να καθήσεις να το σκεφτείς λίγο που κάνεις λάθος!!! Πάμε πάλι, το οικονομική το έγραψα ουσιαστικά για να με πληροφορησετε για το vfm της υπόθεσης και για να πάρω κάποιες γνωμες εάν και εφόσον ξέρει κάποιος κάτι. Μη στεναχωριέσαι, δεν εμπιστεύομαι κανενός την άποψη έτσι απλά, ειδικά ατόμων που δεν τα γνωρίζω κιόλας. Άλλο να μαζέψω ινφο και άλλο αυτό που λες γιατί προφανώς μπλέκεις την ερώτησή μου με το άλλο θέμα που συζητάτε. Και όχι δεν είμαι η δουλειά μου να γίνει, εκτός αν εσύ θεωρείς ότι πρέπει πρωτα να τελειώσετε με το κράξιμο στον άλλον, που προφανώς και είναι μπερδεμένος και δεν καταλαβαίνει τι του λέτε και μεταδίδει λανθασμένες πληροφοριες, και μετά να παραθεσετε κάποια τοποθέτηση επί της ερωτήσεώς μου. Εγώ άφησα την ερώτησή μου και αν θελήσει κάποιος θα απαντήσει. Με συγχωρείς αλλά δε θα κρίνεις το πότε θα ποσταρω κάτι και το αν θα πρέπει να περιμένω να τελειωσεις/ετε με το χωσιμο στον ημιμαθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια τι το κουραζεται το θεμα, για πλακα θα 100αρισει και το occt θα stopαρει. Περιμενετε να σας το πει !? Εδω η Noctua των 80 ευρω 100αριζει για πλακα, δεν θα κατοσταρισει το τσουτσεκι που εχει βαλει για ψυκτρα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από ROG-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις