Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Δεν ξέρεις εσύ ρε. Γ@μ@ει αυτή η ψύκτρα,γατάκι... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στο μεταξύ έχει πάρει το μάτι μου,τουλάχιστον σε δύο άλλα τοπικ που "τσαμπουνάει" οτι έβαλε την ψύκτρα και πάει 5 γιγαχερτζ για πλάκα με -45 βαθμούς ναούμε..ούτε μέτοχος της msi να ηταν ο μπαγάσας Ναι αμέ,στις 30 του Φλεβάρη θα το ποστάρει.. Καλα εννοειται οτι δεν περιμενω πραγματικη φωτογραφια μιας και δεν παιζει αυτο που αναφερει παραπανω(τυχαιο που δεν αναφερεται το ρευμα? ),απλα ειναι κριμα να γραφονται τετοια πραγματα σε τεχνολογικο forum,λες και στους αλλους δεν τους κοβει να αξιολογησουν αν αυτα τα νουμερα με ψιλο entry κατηγοριας αεροψυξη στεκουν ή οχι. Μεχρι και κριτικη αφησε στο σκρουτζ ο συμφορουμιτης για να παρει και αλλα ατομα στο λαιμο του,κριμα πραγματικα https://www.skroutz.gr/s/11605399/MSI-Core-Frozr-L.html#reviews Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Νταξει, μπορει να εχει καμια 1030 καρτα και να παιζει στα 20 fps, οπως λογικο το 40αρι 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μάλιστα... Απλά για να καταλάβω για πιο λόγο να το γράψω? Τα προβλήματα που είχα τα έγραψα και ζήτησα την βοήθεια και από εδώ. Με βοήθησαν, άκουσα τις συμβουλές τις εφάρμοσα τα έλυσα είπα και ευχαριστώ. 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καλα εννοειται οτι δεν περιμενω πραγματικη φωτογραφια μιας και δεν παιζει αυτο που αναφερει παραπανω...ι. Εκτός από υπεύθυνη δήλωση τι άλλο θα πρέπει να συνοδεύει την φωτογραφία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, wilde είπε Εκτός από υπεύθυνη δήλωση τι άλλο θα πρέπει να συνοδεύει την φωτογραφία? Απλα να στηριξεις αυτα που γραφεις γιατι οι υπολοιποι με ακριβοτερες ψυκτρες απο την δικη σου δεν επιβεβαιωνουμε τα νουμερα που αναφερεις. Βασικα και στην ιδια την Intel αν στειλεις οτι εχεις 8700κ με την εν λογω ψυκτρα και σε gaming φτανεις μεχρι 43βαθμους σε 5ghz παρακαλω(συμφωνα με οτι εγραψες πιο πισω) θα τους πιασουν τα γελια...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μόλις έβγαλα φωτογραφία από το Fifa 18 Περίμενε Τις στροφές των ανεμιστήρων απλά κοιτα. Άλλο... Όπα φίλε τα παιχνίδια τα παίζω στα 4,7 Ghz. overclock στα 5GHz maximum 80 C (σε test XTU) 41 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Δεν ξέρεις εσύ ρε. Γ@μ@ει αυτή η ψύκτρα,γατάκι... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στο μεταξύ έχει πάρει το μάτι μου,τουλάχιστον σε δύο άλλα τοπικ που "τσαμπουνάει" οτι έβαλε την ψύκτρα και πάει 5 γιγαχερτζ για πλάκα με -45 βαθμούς ναούμε..ούτε μέτοχος της msi να ηταν ο μπαγάσας Ναι αμέ,στις 30 του Φλεβάρη θα το ποστάρει.. Tις στροφές των fans.... 45 λεπτά πριν, Fulgore είπε .......απλα ειναι κριμα να γραφονται τετοια πραγματα σε τεχνολογικο forum,λες και στους αλλους δεν τους κοβει να αξιολογησουν αν αυτα τα νουμερα με ψιλο entry κατηγοριας αεροψυξη στεκουν ή οχι. Μεχρι και κριτικη αφησε στο σκρουτζ ο συμφορουμιτης για να παρει και αλλα ατομα στο λαιμο του,κριμα πραγματικα https://www.skroutz.gr/s/11605399/MSI-Core-Frozr-L.html#reviews Λοιπόν δε σε βλέπω να απαντάς μπας και ξεφορτωθεί το τεχνολογικό forum κακούς σαν και εμένα και σώσεις κάποιον συμπολίτη μας από μένα και τις κριτικές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Aμα στο xtu στα 5ghz εχεις 80 σου χαριζω την h100i και παω να παρω την δικια σου. Δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση. Εκτος αν εισαι 20 ambient ξερω γω με 18000btu aircondition και ανοιχτο το κουτι του PC. Αλλιως απλα trollaris. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, wilde είπε overclock στα 5GHz maximum 80 C (σε test XTU). πόσο vcore έχεις δώσει για τα 5ghz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, FORIS78 είπε πόσο vcore έχεις δώσει για τα 5ghz? Αν κρινω απο το VCCSA που ειναι στο αυτοματο και το vcore εκει ειναι 😜. Εγω load παντως δεν ειδα πουθενα και τα δυο screenshots ειναι σε idle 0,690V 36C και 0,962 43C IDLE, για το 36αρι βεβαια το κλιματιστικο βαρεσε υπερωρια αλλα νταξ δεν πειραζει. 37 λεπτά πριν, strawman είπε Aμα στο xtu στα 5ghz εχεις 80 σου χαριζω την h100i και παω να παρω την δικια σου. Δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση. Εκτος αν εισαι 20 ambient ξερω γω με 18000btu aircondition και ανοιχτο το κουτι του PC. Αλλιως απλα trollaris. Πανε παρε την MSI ρε, αιντε απο εκει που εμ δεν ξερεις εμ κοροιδευεις 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Παιδιά λυστε το σε άλλο θέμα μη μας το κλείσουν! Ερωτηση: Κάτι οικονομικό σε z370m για 8600k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Gaming με 8700k τουμπανιασμένος στα 5ghz για να παίζεις Fifa με το τέρας 560 Pulse 2gb? Με τέτοια κάρτα γραφικών και χωρίς ψήκτρα να είσαι δεν θα έχει θέμα ο 8700k... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, wilde είπε Μόλις έβγαλα φωτογραφία από το Fifa 18 Περίμενε Τις στροφές των ανεμιστήρων απλά κοιτα. Άλλο... Όπα φίλε τα παιχνίδια τα παίζω στα 4,7 Ghz. overclock στα 5GHz maximum 80 C (σε test XTU) Tις στροφές των fans.... Λοιπόν δε σε βλέπω να απαντάς μπας και ξεφορτωθεί το τεχνολογικό forum κακούς σαν και εμένα και σώσεις κάποιον συμπολίτη μας από μένα και τις κριτικές μου. Πρεπει να καταλαβεις την διαφορα idle με load... δεν ειναι ωραιο που σε κραζουνε αλλα μεταξυ μας τα θελει και εσενα ο πισινος σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Αν κρινω απο το VCCSA που ειναι στο αυτοματο και το vcore εκει ειναι 😜. Εγω load παντως δεν ειδα πουθενα και τα δυο screenshots ειναι σε idle 0,690V 36C και 0,962 43C IDLE, για το 36αρι βεβαια το κλιματιστικο βαρεσε υπερωρια αλλα νταξ δεν πειραζει. Πανε παρε την MSI ρε, αιντε απο εκει που εμ δεν ξερεις εμ κοροιδευεις 🤣 Για πάμε Ακούω. Υ.Γ.: Ακολουθούν λογαριασμός ρεύματος για την κατανάλωση ai condition. Ενεργειακή κλάση για το σπίτι μου και δελτίο καιρού από ΕΜΥ. Καλή συνέχεια φίλοι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το benchmark δεν ειναι stress test αδερφε. Το utilization στο XTU κατα το benchmarking ειναι κατω απο 1%. Αμα σε αυτο εχεις 85 τοτε σε κανa stress test θα πας 120+! Ενδεικτικα με την Η100i εχω 46 cpu package, δηλαδη εισαι 40 βαθμους πανω. Τρεξε τωρα κανα stress test να τον παριες στα χερια Ακυρο, ηθελε restart. νταξει τα νουμερα που λες δεν παιζουν φιλε. Βγαζω 2700 mark στα 4.8 ghz.... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 53 λεπτά πριν, vins είπε Παιδιά λυστε το σε άλλο θέμα μη μας το κλείσουν! Ερωτηση: Κάτι οικονομικό σε z370m για 8600k? Εδω εισαι εσυ https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/ και εμεις εδω σχολιαζουμε περι του θεματος, αρα μαλλον καπου εστριψες λαθος φιλε μου 🤔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Για να κλείσω από την μεριά μου το θέμα. Δεν έγραψα ποτέ strees test. Αν ξαναδιαβαστεί το αρχικό μήνυμα μου θα δείτε ότι έγραψα ακριβώς αυτό που έκανε η ψήκτρα στο σύστημα μου - τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Και όλα αυτά τα έδειξα με φωτογραφίες. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και τι βλέπω. Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις