narta Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Νταξ οποιος αρνειται το γεγονος οτι οι 8core FX ηταν και ειναι αποτυχημενοι (οσον αφορα το usability to lifespan ratio) σε σχεση με τους Sandy/Ivy απλα εθελοτυφλει. Μιλαμε για τραγικες διαφορες οταν βγηκαν της ταξεως του 40%. Ναι μετα απο 5 χρονια ισσοροπησαν αλλα ποιος περιμενει 5 χρονια; Τελειως διαφορετικο σεναριο σε σχεση με τους τωρινους AMD. Οι Ryzen εχουν ελαχιστο handicap και μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις ενω σε αλλες παιρνουν κεφαλι. Oι FX ηταν παταγωδης αποτυχια οπως και να το δεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Δυο πραγματάκια, Όλα τα παραπάνω benchmarks είναι build-in και όχι πραγματικό game play (εκτός από κάνα δυο). Κατά δεύτερον τα fps μόνα τους δεν μου λένε τίποτα αν δεν βλέπω και frame-times, γιατί μπορεί να βγάζει ο Pentium 1000fps , αλλά να μην μπορείς να παίξεις από το lag και το stuttering. Σαν gamers έπρεπε να ξέρετε ότι μόνα τους τα fps δεν είναι το Α και το Ω αλλά πρέπει να βλέπετε και τα frame-times. Επειδη το γνωριζω πολυ καλα αυτο που αναφερεις αν δεις σε screenshot μου εχω παντα και frametime γραμμη απο κατω τυχαινει να δουλευω εναν 2500k ξαδερφου 3 χρονια τωρα και τα frametimes δεν γινεται να ειναι καλυτερα. Πραγματικα κανενα παραπονο στα frametimes. AC Origins παιζαμε πριν κανα μηνα και με vsync ηταν ευθεια γραμμη το frametime δηλαδη οτι καλυτερο. Μιλαω για παιχνιδι που τρωει πυρηνες για πρωινο. Η amd το παλευει κανεις δεν λεει το αντιθετο αλλα αν οντως μπορουσε να κοντραρει την intel θα εδινε τον 2700x στα 500 ευρω αλλα γνωριζει οτι οι πυρηνες που εχει δεν τραβανε σε πολλες εφαρμογες που ειναι single core η αξιοποιουν λιγους πυρηνες για αυτο και οι τιμες που εχει. Ο 1700 εχει 205 ευρω και ειναι 8core/16threads. Πως να μην εχει 205 ευρω οταν σημερα ακομα και ενας 8600k με 6cores 6threads ειναι πολυ πολυ ανωτερος σε αυτα που κανει η mainstream κατηγορια και σε 3 4 χρονια θα ανοιξει και αλλο η ψαλιδα. Κανενας δεν δινει hardware για την ψυχη της μανας του. Η intel το απαραδεκτο που εχει ειναι η οδοντοπαστα αν και στους 90c να δουλευει ενα cpu 24/7 για χρονια παλι τιποτα δεν προκειται να παθει. Για το ψυχολογικο κυριως. 1 λεπτό πριν, narta είπε Νταξ οποιος αρνειται το γεγονος οτι οι 8core FX ηταν και ειναι αποτυχημενοι (οσον αφορα το usability to lifespan ratio) σε σχεση με τους Sandy/Ivy απλα εθελοτυφλει. Μιλαμε για τραγικες διαφορες οταν βγηκαν της ταξεως του 40%. Ναι μετα απο 5 χρονια ισσοροπησαν αλλα ποιος περιμενει 5 χρονια; Τελειως διαφορετικο σεναριο σε σχεση με τους τωρινους AMD. Οι Ryzen εχουν ελαχιστο handicap και μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις ενω σε αλλες παιρνουν κεφαλι. Oι FX ηταν παταγωδης αποτυχια οπως και να το δεις. Η διαφορα υπαρχει φιλε μου ακομα και σημερα με καρτες του 2016. Σε 2 3 χρονια καλα να ειμαστε θα δεις οτι το gap θα ανοιξει πανω απο 20% με ανωτερες καρτες. Σιγουρα οι zen δεν ειναι bulldozer αλλα εχουν ακομα μεγαλα προβληματα να λυσουν το ενα ειναι η συχνοτητα που ειχαμε μια ανοδο 0.2ghz απο 1700x σε 2700x και το αλλο τα timings των ram που το 90% δεν εχει ιδεα τι πρεπει να παρει η πως να τα διορθωσει. Ουτε bios ξερουν να μπαινουν οι περισσοτεροι ουτε τιποτα. Plug and play δηλαδη δεν υπαρχει και πρεπει να το λυσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Η διαφορα υπαρχει φιλε μου ακομα και σημερα με καρτες του 2016. Σε 2 3 χρονια καλα να ειμαστε θα δεις οτι το gap θα ανοιξει πανω απο 20% με ανωτερες καρτες. Σιγουρα οι zen δεν ειναι bulldozer αλλα εχουν ακομα μεγαλα προβληματα να λυσουν το ενα ειναι η συχνοτητα που ειχαμε μια ανοδο 0.2ghz απο 1700x σε 2700x και το αλλο τα timings των ram που το 90% δεν εχει ιδεα τι πρεπει να παρει η πως να τα διορθωσει. Ουτε bios ξερουν να μπαινουν οι περισσοτεροι ουτε τιποτα. Plug and play δηλαδη δεν υπαρχει και πρεπει να το λυσει. Δειτε το λιγο πιο σφαιρικα ρε γμτ... Δεν αρχιζουν και τελειωνουν ολα με εναν fps counter. Υπαρχει και ζωη περα απο το gaming. Ναι στο GAMING υπαρχει διαφροα, ΑΛΛΑ οχι τετοια που να ειναι ενολχλητικη, ΕΙΔΙΚΑ στο μεριδιο της αγορας που προοριζονται αυτοι οι επεξεργαστες (θα πρεπει να εισαι ρομπας με τ κεφαλαιο να παρεις 8700k/2700x και να παιζει σε 1080p). Οσον αφορα τις συχνοτητες, μπορει τα 14nm/12nm να μην μπορουν παραπανω, αλλα τα 7nm ειναι βεβαιο οτι θα ανεβασουν ρολογια, μονο και μονο λογο λιθογραφιας. Απο την αλλη ο 8700k και αυριο ο 9900k ειναι καταδικασμενοι στα 14nm (με οσα ++++ θελει να βαλει η Intel) να εχουν φτασει στα απολυτα ορια τους. Και προσωπικα ΠΟΛΥ αμφιβάλω αν ο 8core CL θα μπορει να ανεβασει ρολογια πολυ πανω απο 5GHz. Εδω ο 8700k και ψηνεται ωσαν αυγο στο τηγανι και θελει ξεκαπακωμα και γενναια ψυξη για να μην βαραει κοκκινα. Πολυ αποσταση απο το plug 'n' play που μιλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 What am I reading!!!! Πρωί πρωί πιάσαμε και τα FX? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε Πρωί πρωί πιάσαμε και τα FX? Γιατι τις αποτυχιες πρεπει να τις κρυβουμε κατω απο το τεχνολογικο χαλακι του φορουμ; Δεν ειναι τοσο μακρινο το παρελθον και καλα θα κανουν να το θυμουνται εκει στην κοκκινη για να μην τα ξανακανουν σκατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, narta είπε Δειτε το λιγο πιο σφαιρικα ρε γμτ... Δεν αρχιζουν και τελειωνουν ολα με εναν fps counter. Υπαρχει και ζωη περα απο το gaming. Ναι στο GAMING υπαρχει διαφροα, ΑΛΛΑ οχι τετοια που να ειναι ενολχλητικη, ΕΙΔΙΚΑ στο μεριδιο της αγορας που προοριζονται αυτοι οι επεξεργαστες (θα πρεπει να εισαι ρομπας με τ κεφαλαιο να παρεις 8700k/2700x και να παιζει σε 1080p). Οσον αφορα τις συχνοτητες, μπορει τα 14nm/12nm να μην μπορουν παραπανω, αλλα τα 7nm ειναι βεβαιο οτι θα ανεβασουν ρολογια, μονο και μονο λογο λιθογραφιας. Απο την αλλη ο 8700k και αυριο ο 9900k ειναι καταδικασμενοι στα 14nm (με οσα ++++ θελει να βαλει η Intel) να εχουν φτασει στα απολυτα ορια τους. Και προσωπικα ΠΟΛΥ αμφιβάλω αν ο 8core CL θα μπορει να ανεβασει ρολογια πολυ πανω απο 5GHz. Εδω ο 8700k και ψηνεται ωσαν αυγο στο τηγανι και θελει ξεκαπακωμα και γενναια ψυξη για να μην βαραει κοκκινα. Πολυ αποσταση απο το plug 'n' play που μιλας. Μα αυτο γραφαμε χθες δεν ειναι μονο ο fps counter. Ποσες εφαρμογες ευνοουν το single core performance? Παρα παρα πολλες θα απαντησω μονος μου. 8700k περνεις κυριως για 1080p και πολλα fps εκει δινει πονο ο strawman για αυτο το λογο τον πηρε και απολαμβανει pubg στα 144hz που εχει. Πιασαμε μια πλατφορμα am4. Εβαλαν zen πρωτης γενιας. Ηταν παρα πολυ πισω σχεδον παντου εκτος benchmarks απο coffee. Βγηκαν οι δευτερης γενιας και συνεχιζουν να ειναι πισω εκτος περιπτωσεων που αναφεραμε(rendering που αν καποιος κανει πολλες ωρες rendering δεν αφορα τη mainstream κατηγορια θα ειχε ηδη 8/10core σε αλλη πλατφορμα). Ο 8700k στα 4.7all core που παει ανετα με κατω απο 1.20 δεν ψηνεται καθολου ακομα και με φθηνη ψυκτρα εισαι μεσα στο οριο για τα καλα. Εγω που θελω 5ghz ολο το χρονο και 1.3voltage θα εχω και αναλογη ψυκτρα ειδικα οταν εχω 30 βαθμους ambient. Επισης επειδη πιασαμε θερμοκρασιες. Καποτε οι 70 βαθμοι ηταν peak λες παει το χασαμε το τσιπακι. Τωρα ειναι οι 100 βαθμοι που και παλι δεν παθαινουν κατι απλα βαραει λιγο throttling καποια mhz. Μια μηχανη δουλευει στους 90 βαθμους ολο το χρονο 24/7 πχ αντλια κτλ. Παθαινει τιποτα? Οχι γιατι ειναι μεσα στα safe πλαισια. Η intel σου δινει 100 βαθμους οριο και 1.4volt σε ρευμα. Και 80 85 να βλεπεις δηλαδη 24/7 δεν νιωθει το τσιπ με tj 100. Σιγουρα δεν λεω μπραβο για την οδοντοπαστα αλλα δεν ειναι τα πραγματα οπως γραφουν. 3 χρονια εγγυηση επισης οποτε δεν σκας και να παθει και τιποτα. Που δεν προκειται στους 85 24/7 αν δουλευει ενας skylake και πανω θα βγαλει 10 χρονια σιγουρα. Τωρα αν φαει ενα degrade στην 5ετια και θελει 0.05volt για να κρατησει ιδια συχνοτητα δεν τρεχει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, narta είπε Γιατι τις αποτυχιες πρεπει να τις κρυβουμε κατω απο το τεχνολογικο χαλακι του φορουμ; Δεν ειναι τοσο μακρινο το παρελθον και καλα θα κανουν να το θυμουνται εκει στην κοκκινη για να μην τα ξανακανουν σκατα. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν τα κρύβει κανείς... μία στο τόσο όλο και κάποιος θυμάται τους FX (κυρίως γιατί βολεύει και όχι γιατί έχει να προσφέρει κάτι στην κουβέντα). Το "καλά θα κάνουν να το θυμούνται" δεν υπάρχει με την έννοια που το λες (και σίγουρα δεν χρειάζονται εμάς για να τους το θυμίζουμε, μια χαρά το ξέρουν). Και αυτά στο πρόγραμμα είναι... λες και στην AMD δεν θέλανε να βγει καλό προϊόν.... shit happens... δοκίμασαν κάτι, βγήκε φόλα, πάμε παρακάτω. god bless RYZEN ... για ότι καλό έχει φέρει στην αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Σχολιο μονο σε αυτα τα δυο: 3 λεπτά πριν, Heybro είπε 8700k περνεις κυριως για 1080p και πολλα fps ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; Αμα θες 1080p πανε παρε 8600k and call it a day ffs! Μην τρελαθουμε τελειως... Φτανει και περισσευει. Εκτος αν μιλαμε για 500hz refresh rate και fps σε μαμοπαιχνιδα του 2010. 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Μια μηχανη δουλευει στους 90 βαθμους ολο το χρονο 24/7 πχ αντλια κτλ. Παθαινει τιποτα? Οχι γιατι ειναι μεσα στα safe πλαισια. Επειδη εχω δει τι παθαινουν οι αντλιες συγκεκριμενα οταν δουλευουν στα ορια (εντος οριων αλλα πολυ κοντα σε αυτα) ειναι τουλαχιστον ακυρο σαν παραδειγμα. Ειναι απαραδεκτο σε cpu των 300€ να πρεπει να βαλεις χερι για να δουλευει σε ανεκτα επιπεδα θερμοκρασιας 5 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Το "καλά θα κάνουν να το θυμούνται" δεν υπάρχει με την έννοια που το λες (και σίγουρα δεν χρειάζονται εμάς για να τους το θυμίζουμε, μια χαρά το ξέρουν). Συνηθως οταν εισαι "μεθυσμενος" απο την σημερινη επιτυχια, τινεις να κανεις τα λαθη του παρελθοντος, οχι ακριβως τα ιδια, αλλα να τα κανεις σκατα με καποιο πρωτοτυπο τροπο. Η σειρα 7xxx των gpu οργωναν και μετα σου εβγαλαν κοπιες με αποκορυφωμα το hype train wreck που λεγεται Vega. Οι Phenom εσκιζαν και μετα, oops, shit hit the fan. Οπως και να το δεις υπαρχει fuckup pattern στην AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, narta είπε Σχολιο μονο σε αυτα τα δυο: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; Αμα θες 1080p πανε παρε 8600k and call it a day ffs! Μην τρελαθουμε τελειως... Φτανει και περισσευει. Εκτος αν μιλαμε για 500hz refresh rate και fps σε μαμοπαιχνιδα του 2010. Επειδη εχω δει τι παθαινουν οι αντλιες συγκεκριμενα οταν δουλευουν στα ορια (εντος οριων αλλα πολυ κοντα σε αυτα) ειναι τουλαχιστον ακυρο σαν παραδειγμα. Ειναι απαραδεκτο σε cpu των 300€ να πρεπει να βαλεις χερι για να δουλευει σε ανεκτα επιπεδα θερμοκρασιας Ναι πολυ σωστος ο 8600k αυτη τη στιγμη ειναι υπεραρκετος για 1080p high refresh rate αλλα αν θες να τον κρατησεις χρονια θα ειναι η ιδια δουλεια 2500k 2600k. Ακριβως η ιδια δουλεια. Για τις αντλιες μιλησα για μηχανες 6κυλινδρες 120αλογα με κεντροφυγκα πανω η δουλευουν 30αρι υποβρυχιο βγαζοντας νερο απο 250 μετρα. Εχω 2 για αυτο στο γραφω. Ανεκτα επιπεδα θερμοκρασιες τι θεωρεις οταν μιλαμε για tj 100? Σε daily μεχρι 80 να δω και παλι σπανια πιο πολυ απο κανενα spike. 20 βαθμοι κατω απο το tj που δινει η intel. Δεν χρειαζεται να μπει κανενα χερι ειναι καθαρα για το ψυχολογικο του καθενα. 8 μηνες 24/7 στα 5 τον εχω με 1.31 δουλευει συνεχεια δεν εχει κανει κιχ ποτε. Σιγουρα θα ηθελα καλυτερη παστα η soldered αλλα παλι δεν ασχολουμαι με τις θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 48 minutes ago, Aten-Ra said: Δυο πραγματάκια, Όλα τα παραπάνω benchmarks είναι build-in και όχι πραγματικό game play (εκτός από κάνα δυο). Κατά δεύτερον τα fps μόνα τους δεν μου λένε τίποτα αν δεν βλέπω και frame-times, γιατί μπορεί να βγάζει ο Pentium 1000fps , αλλά να μην μπορείς να παίξεις από το lag και το stuttering. Σαν gamers έπρεπε να ξέρετε ότι μόνα τους τα fps δεν είναι το Α και το Ω αλλά πρέπει να βλέπετε και τα frame-times. Ακριβώς, γι' αυτό γέλαγα με κάποιους που έλεγαν ότι ο G4560 είναι μια χαρά CPU και μπορεί να συνδυαστεί με GTX1070/1080 και ότι βιντεάκια στο YT που λένε τέτοια είναι παπαριές. 3570Κ στα 4.4Ghz είχα και το Forza Horizon 3 ήταν stutterfest λόγω των 4 threads. Στο συγκρητικό που έκανα 3570K vs 8700K, πολλές φορές θα πεις ότι δεν υπάρχει διαφορά σε απόλυτα νούμερα(Με την GTX1070 που έχω τώρα), αλλά η ροή παιχνιδιού πολλές φορές δεν έχει καμία σχέση μεταξύ των δύο. Κατά τα άλλα το ξεφτιλίσατε πάλι το νήμα με άχρηστα VS. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Ανεκτα επιπεδα θερμοκρασιες τι θεωρεις οταν μιλαμε για tj 100? Ανεκτο για εμενα ειναι n-30% σε ολα τα ηλεκτρονικα. Τα vrm θελω να δουλευουν max 80c ακομα και αν ειναι rated για 125c. Γενικα δεν μου αρσουν τα ορια. Εχω τον 3770k στο pc της γυναικας και παιζει 4.5GHz με max 70c. Degrade 0. 1.18 ηθελε σε εμενα, 1.18 θελει και τωρα 4 χρονια μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, narta είπε Ανεκτο για εμενα ειναι n-30% σε ολα τα ηλεκτρονικα. Τα vrm θελω να δουλευουν max 80c ακομα και αν ειναι rated για 125c. Γενικα δεν μου αρσουν τα ορια. Εχω τον 3770k στο pc της γυναικας και παιζει 4.5GHz με max 70c. Degrade 0. 1.18 ηθελε σε εμενα, 1.18 θελει και τωρα 4 χρονια μετα. Το ιδιο θα γινετε και στους 8700k. Δεν ειναι οριο 80 βαθμοι για τους coffee. Καποτε ηταν οριο τωρα οχι πια. Σε stock συχνοτητα σε στρεσαρισμα με 10runs intel burn test very high ειχα max 65 βαθμους με 1.15voltage. Και κανεις δεν θα παρει ψυκτρα 30 ευρω για 5ghz 24/7 8700k. Οπως και ο 2700x αν θες να τον εχεις στα 4.2 η wraith spire δεν επαρκει βλεπουν 90 95αρια αρκετοι σε stress και αγοραζουν και αυτοι καλες ψυκτρες. Οι πρωτοι zen επαιζαν σε πολυ χαμηλες συχνοτητες και ειχαν τετοιες θερμοκρασιες. Αν βαλω τον 8700k σαν 4.2 all core που εχει ενας 2700x θα εχω σε IBLT Realbench OCCT max 60 βαθμους και πολλα λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έπιασες την περίπτωση εσύ, δεν τον κατήργησαν αυτό το CPU γιατί πάτωσε ; Νομιζω ναι, αν είναι να πας σε X299 θα πας τουλάχιστον στον 7820X, το έχω πει εξαρχής. Κοίταξε για την περίπτωση που θα χρησιμοποιήσεις έως 8- πύρηνο επεξεργαστή ανά πλατφόρμα . ΑΜ4 = DUAL CHANNEL RAM unregister, 20 PCI-E LANES για GPU και NVME + CHIPSET (4 lanes) NVME + STORE MI 2066 = DUAL/QUAD CHANNEL RAM unregister, 16 - 24 PCI-E LANES για GPU και NVME + CHIPEST NVME (RAID σε περίπτωση ύπαρξης του Ιντελ module και μόνο με intel nvme) ΤΡ4 = QUAD CHANELL RAM (unregister or register) , 64 PCI-E LANES για GPU και multi NVME + chipset NVME ). Unlocked and free RAID NVME . Όσο λοιπόν mainstream μπορεί να λεχθεί το AM4 σε σχέση με το 2066, άλλο τόσο mainstream μπορεί να θεωρηθεί το 2066 σε σχέση με το TR4 και ίσως και περισσότερο από την πρώτη σύγκριση. Εγώ λοιπόν θα πω πως πρέπει να κοιτάμε πέρα από τις ταμπέλες των εταιριών. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από adtakhs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μερικοί μυαλό δεν βάζουν.... Αν δεν το πάνε σε Vs δεν ξέρω... σαν κάτι να τους λείπει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Στις 4/7/2018 στις 3:11 ΜΜ, noFEARgr είπε Εκεί είναι που θα την πληρώσει η Adobe αν συνεχίσει να τεμπελιάζει ο χρήστης θα πάει εκεί που γλιτώνει τον περισσότερο χρόνο στην χαμηλότερη δυνατόν τιμή. όσο γνωρίζω, το CC 2015 βλέπει μέχρι 16 πυρήνες αποδοτικά, από τους παραπάνω, 24, 32, 64 cores το efficiency και το performance gain πέφτει. Στο CC 2018 (ελπίζω) να το βελτίωσαν αυτό. Δεν έχω βέβαια μηχάνημα με 32 πυρήνες στα 3GHz για να βγάλω συμπέρασμα τέτοιο. Αναμένω να έρθει η Z370 με thunderbolt adapter, πριν δούλευα FX 8320 (8c @ 3.7) , είμαι περίεργος να δω ο 8700κ τι θα καταφέρει από απόδοση. Ο FX θα μείνει ως slave renderer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις