Heybro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, mcrae13 είπε Βρε δεν αντιλέγω,ούτε δικαιολογώ την ιντελ και την κάθε ιντελ.Λέω απλά πως στην πραγματική ανάγκη ο χρήστης θα αλλάξει τα απαραίτητα. Τα υπόλοιπα είναι για εμάς τους χομπίστες-κολλημένους με αναβάθμιση κλπ. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα μιας που ανέφερες και τον 7700Κ. Και εγώ θα είχα αλλάξει αν υποστήριζε 6core .Αλλά όπως έγραψε και ο straw,βαριέμαι,όντως . Αλλά αν είχα πραγματική ανάγκη δεν θα βαριόμουν.Αυτό λέω. Δεν έχω ανάγκη προς το παρών. Όταν θα έχω πραγματική ανάγκη δεν θα κολλήσω στην μητρική.. Αν υπήρχε επιλογή δεν θα έβαζες 6πυρηνο στη μητρική που έχεις όμως? Με πειράζει η δικαιολογία της Intel οτι και καλά δεν φτάνουν οι μητρικές και τα vrms ενώ 95w tdp ειναι και ο 8700k και ο 7700k. Είναι πράγματα που δεν δείχνουν ωραία στον κόσμο. 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Και ειναι με 1080p 75hz monitor? Βρε παιδιά επειδή ήμουν βόλτα και τώρα είδα τα σχόλια σας. Η οθόνη που πήρα όπως έχω γράψει ξανά και ξανά με καλύπτει απόλυτα στα 75fps και στην αναλογία που ήθελα. Την έχω χαρεί 3 μήνες όσο δεν χάρηκα την 55αρα στα 4 χρόνια στα παιχνίδια. Και επειδή λέτε για την ανάλυση συνέχεια να πω ότι 29αρα σε 2560x1080 έχει 95.81ppi και μια 32αρα σε 2560x1440 έχει 91.79ppi δηλαδή χειρότερη απεικόνιση από εμένα. Η διαφορά είναι απίστευτα μικρή δηλαδή. Επειδή αρκετοί παίζεται στα 60fps σε 2k ανάλυση θεωρώ πολύ καλύτερα τα 75 στην αναλογία που παιζω. Τα γράφω επειδή κάθε φορά τα ίδια χωρίς να τα βάλετε κάτω να δείτε ppi κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Heybro είπε Η οθόνη που πήρα όπως έχω γράψει ξανά και ξανά με καλύπτει απόλυτα στα 75fps και στην αναλογία που ήθελα. Την έχω χαρεί 3 μήνες όσο δεν χάρηκα την 55αρα στα 4 χρόνια στα παιχνίδια. Και επειδή λέτε για την ανάλυση συνέχεια να πω ότι 29αρα σε 2560x1080 έχει 95.81ppi και μια 32αρα σε 2560x1440 έχει 91.79ppi δηλαδή χειρότερη απεικόνιση από εμένα. Η διαφορά είναι απίστευτα μικρή δηλαδή. Επειδή αρκετοί παίζεται στα 60fps σε 2k ανάλυση θεωρώ πολύ καλύτερα τα 75 στην αναλογία που παιζω. Τα γράφω επειδή κάθε φορά τα ίδια χωρίς να τα βάλετε κάτω να δείτε ppi κτλ. Για την οθονη το αναφερω συνεχεια γιατι ορισμενοι νομιζουν οτι επειδη το συστημα που εχεις ειναι αρκετα δυνατο και ακριβο συνολικα θα εχεις αναλογου κοστους οθονη(οπως στην περιπτωση του συμφορουμιτη παραπανω). Spoiler Παντως πιστεψε με αλλα η διαφορα μεταξυ ενος monitor δεν φαινεται μονο στα ποσα ppi γραφει στα χαρτια,ειδικα οταν μιλαμε για monitor διαφορετικης αναλυσης,με ή χωρις g sync και διαφορετικων hz. Στο ειχα πει και πιο παλια που ελεγες οτι η οθονη σου εχει την ιδια ποιοτητα στο panel και αποδοση χρωματων σε συγκριση με τα ακριβα 34αρια panel πχ της Acer . Τα χουμε ξαναπει απειρες φορες για τις οθονες και απορω γιατι πρεπει συνεχεια να τα επαναλαμβανουμε. Αν δεν κατσεις ο ιδιος μπροστα απο μια gaming οθονη να την δουλεψεις(ειτε απλη 144hz,ειτε 240hz,να δουλεψεις με g sync ανοιχτο και φυσικα με 8 και 10bit panel και παραπανω αναλυση)δεν προκειται να καταλαβεις ποτε την διαφορα σε σχεση με ενα απλο 1080p monitor. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικο με το ζορι να αγορασει καποιος κατι τετοιο,απλα αν δεν εχει προσωπικη γνωμη αποψη και παει να μου συγκρινει 2 οθονες,τοτε καλυτερα να μην σχολιαζει καθολου. Α και παιδια καλο ειναι σχολια περι οθονης να τα βαζετε σε spoiler tags μην γεμιζουμε τσαμπα το θεμα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για την οθονη το αναφερω συνεχεια γιατι ορισμενοι νομιζουν οτι επειδη το συστημα που εχεις ειναι αρκετα δυνατο και ακριβο συνολικα θα εχεις αναλογου κοστους οθονη(οπως στην περιπτωση του συμφορουμιτη παραπανω). Απόκρυψη περιεχομένων Παντως πιστεψε με αλλα η διαφορα μεταξυ ενος monitor δεν φαινεται μονο στα ποσα ppi γραφει στα χαρτια,ειδικα οταν μιλαμε για monitor διαφορετικης αναλυσης,με ή χωρις g sync και διαφορετικων hz. Στο ειχα πει και πιο παλια που ελεγες οτι η οθονη σου εχει την ιδια ποιοτητα στο panel και αποδοση χρωματων σε συγκριση με τα ακριβα 34αρια panel πχ της Acer . Τα χουμε ξαναπει απειρες φορες για τις οθονες και απορω γιατι πρεπει συνεχεια να τα επαναλαμβανουμε. Αν δεν κατσεις ο ιδιος μπροστα απο μια gaming οθονη να την δουλεψεις(ειτε απλη 144hz,ειτε 240hz,να δουλεψεις με g sync ανοιχτο και φυσικα με 8 και 10bit panel και παραπανω αναλυση)δεν προκειται να καταλαβεις ποτε την διαφορα σε σχεση με ενα απλο 1080p monitor. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικο με το ζορι να αγορασει καποιος κατι τετοιο,απλα αν δεν εχει προσωπικη γνωμη αποψη και παει να μου συγκρινει 2 οθονες,τοτε καλυτερα να μην σχολιαζει καθολου. Το ppi είναι ένα μέτρο σύγκρισης καθαρά στην ανάλυση και στα pixels. Δεν είναι καθόλου λίγα τα 96. Τώρα προφανώς αν μου συγκρίνεις οθόνες 800 1000 ευρώ σίγουρα θα είναι καλύτερες δεν έγραψα πουθενά το αντίθετο. Δεν θα προτιμούσα πάντως μια τέτοια οθόνη και τα χρήματα να είχα με την 1070ti. Σε 3440x1440 ούτε 60 δεν θα έπιανα εδώ ζορίζεται η 1080ti και συζητάμε για 144hz όταν με το ζόρι περνάμε τα 70 80 με τις καλύτερες κάρτες σε υψηλες αναλύσεις. Θέλω να πω ότι ναι γουστάρω τις συγκεκριμένες οθόνες αλλά να μπορώ και να παίξω σαν άνθρωπος. Όπως βολευετε ο καθένας για μένα έκανα την καλύτερη επιλογή με το υπόλοιπο σύστημα και αυτό μετράει για κάποιον άλλον τη χειρότερη απόλυτα σεβαστό. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντε παλι τα ιδια. Spoiler Αναφερθηκαμε εξ αρχης στα περι Ιντελας και την περιπτωση αναβαθμισης,μεχρι που πεταξες την λεξη δυναμιτη''enthusiast'' μαζι με κατι αερολογιες οτι ο 8700κ μετα απο μερικα χρονια δεν θα τραβαει σε εργασιες περαν του gaming γιατι...ετσι. Και με βαση αυτο το σχολιο για αλλη μια φορα η κουβεντα ξεφυγε στα περι οθονης.Το αν εχει θεωρεις οτι εκανες την καλυτερη αγορα για σενα,ειναι ασχετο με αυτο που αναφεραμε. Και ο αδελφος μου μπορει να αγορασει μια 1080ti με ενα 8700κ και να παιζει σε 20αρα οθονη λογω χαμηλοτερης αναλυσης για να παιζει για 5 χρονια οτι παιχνιδι κυκλοφορει στα ultra πχ,δεν σημαινει ταυτοχρονα οτι επειδη το νομιζει αυτος οτι ειναι σωστο . Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Enthusiasts είναι ο παρακατω Το meaning που έδωσες δεν είναι σωστό. Επίσης ναι ο 8700k σε 5 χρόνια θα είναι πολύ πίσω σε multitasking δεν μίλησα για single thread που θα σκοτώνει ακόμα. Επίσης ναι υπάρχουν άτομα με 1080ti που παίζουν στα 60fps και νιώθουν ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή. Δικαίωμα τους. Εγώ έκανα ισορροπημένη επιλογή και τα έχω όλα μέχρι ένα βαθμό(πάνω από 60fps/ultra ρυθμίσεις/ultrawide/καλό ppi/χαμηλή τιμή). Αρκετά off-topic εγώ λέω να χαρούμε κανένα παιχνίδι με ότι έχει ο καθένας και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Heybro είπε Το meaning που έδωσες δεν είναι σωστό. Επίσης ναι ο 8700k σε 5 χρόνια θα είναι πολύ πίσω σε multitasking δεν μίλησα για single thread που θα σκοτώνει ακόμα. Δεν εδωσα εγω πουθενα κανενα meaning,ο συμφορουμιτης πιο πισω το ανεφερε περι high end και ethusiast. Τωρα για τον 8700κ οτι θα ειναι πισω σε multitasking απο καποιο αλλο μελλοντικο επεξεργαστη ε καλα αυτο αυτονοητο ειναι,οπως και με ολους τους επεξεργαστες ισχυει αυτο. Περαν τουτου κανε οτι νομιζεις. Ουτως ή αλλως και που σου γραφω ορισμενα πραγματα(και εγω και ορισμενοι αλλοι) τσαμπα τα γραφω,απο το ενα αφτι μπαινουν,απο το αλλο βγαινουν. Παλι καλα που το πρωτο προβλημα του κοσμου ειναι το αν θα υποστηριζεται ο επομενος I7 στην z370 πλατφορμα,λες και αν θελει ο αλλος να αναβαθμισει κυριως επειδη ετσι θελει θα τον εμποδισει η διαφορετικη μητρικη . Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από Fulgore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 hour ago, Fulgore said: Παλι καλα που το πρωτο προβλημα του κοσμου ειναι το αν θα υποστηριζεται ο επομενος I7 στην z370 πλατφορμα,λες και αν θελει ο αλλος να αναβαθμισει κυριως επειδη ετσι θελει θα τον εμποδισει η διαφορετικη μητρικη . Eδω ξαναενισταμαι. Δεν ειναι μονο το θεμα του κοστους της μητρικης, ειναι και η ταλαιπωρια βαλε / βγαλε. Εγω αυτη τη στιγνη δεν παω σε 2700x γιατι βαριεμαι να λυνω ολοκληρο το PC. Μακαρι να εμπαινε ο 2700x πανω στο z370 μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ειμαι σιγουρος οτι μολις βγει 9700k θα σου φυγει η βαρεμαρα κ θα τ αλλαξεις ολο....κ κανα χρονο μετα μολις βγουν ddr5 θα το ξαναλλαξεις ολο παλι το σαπακι που θα χει μεινει με ddr4....η χαρα των εταιριων..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, strawman είπε Eδω ξαναενισταμαι. Δεν ειναι μονο το θεμα του κοστους της μητρικης, ειναι και η ταλαιπωρια βαλε / βγαλε. Εγω αυτη τη στιγνη δεν παω σε 2700x γιατι βαριεμαι να λυνω ολοκληρο το PC. Μακαρι να εμπαινε ο 2700x πανω στο z370 μου Εσυ διαφωνεις αλλα μετα θα παρεις και αναλογες απαντησεις οπως η παρακατω αλλα και η αλλη πιο πισω που το ειχες αναφερει και παλι ακρη δεν θα βγει. Βλεπω και στο διπλα amd θεμα παλι που γινεται ο κακος χαμος και παλι παει και αυτο γυρευοντας για κλεισιμο. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν εδωσα εγω πουθενα κανενα meaning,ο συμφορουμιτης πιο πισω το ανεφερε περι high end και ethusiast. Τωρα για τον 8700κ οτι θα ειναι πισω σε multitasking απο καποιο αλλο μελλοντικο επεξεργαστη ε καλα αυτο αυτονοητο ειναι,οπως και με ολους τους επεξεργαστες ισχυει αυτο. Περαν τουτου κανε οτι νομιζεις. Ουτως ή αλλως και που σου γραφω ορισμενα πραγματα(και εγω και ορισμενοι αλλοι) τσαμπα τα γραφω,απο το ενα αφτι μπαινουν,απο το αλλο βγαινουν. Παλι καλα που το πρωτο προβλημα του κοσμου ειναι το αν θα υποστηριζεται ο επομενος I7 στην z370 πλατφορμα,λες και αν θελει ο αλλος να αναβαθμισει κυριως επειδη ετσι θελει θα τον εμποδισει η διαφορετικη μητρικη . Μα ότι γράφεις δεν είναι διαφορετικα από ότι γράφω. Απλά από τη μια θεωρείς σοβαρό gaming μόνο το 2k και 144hz και από την άλλη παίζεις στα 30fps στο ps4 η με την 1050 στο pc που κάνει μόνο για κάνα online gaming. Έχεις μπερδέψει την έννοια του gaming με αυτά που γράφεις μερικές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Απλά από τη μια θεωρείς σοβαρό gaming μόνο το 2k και 144hz και από την άλλη παίζεις στα 30fps στο ps4 η με την 1050 στο pc που κάνει μόνο για κάνα online gaming. Έχεις μπερδέψει την έννοια του gaming με αυτά που γράφεις μερικές φορές. Δεν θεωρω σοβαρο gaming μονο το παραπανω αυτα ειναι παλι δικα σου συμπερασματα.Αυτο που θεωρω λογικο ειναι οτι οταν καποιος εχει ενα πυργο 2000ευρω θα εχει και μια αναλογη για την χρηση που κανει οθονη και οχι μια budget επιλογη των 240ευρω. Ειναι ο 8700k και μια μελλοντικη 2080 ή 2080ti καρτες για τετοια οθονη οταν μιλαμε για gaming?Τουλαχιστον να ηταν 144hz να πεις οτι την ηθελες για online 1ου προσωπου παιχνιδια να το καταλαβαινα.Ακομα και freesync που εχει δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις λογω της καρτας που εχεις... Οσο για το δευτερο παραδειγμα σου δεν ειπα πουθενα οτι αυτο που κανω τωρα ειναι το ιδανικο.Συμβιβασμο κανω μεχρι να βγουν οι νεες καρτες οπως και αλλοι συμφορουμιτες. Παλι τα μπερδευεις τα πραγματα μεταξυ τους. Θα δεις με το καλο τον Σεπτεμβριο αν δεν ανακοινωθει τιποτα αν θα υπαρχει ακομα η 1050. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν θεωρω σοβαρο gaming μονο το παραπανω αυτα ειναι παλι δικα σου συμπερασματα.Αυτο που θεωρω λογικο ειναι οτι οταν καποιος εχει ενα πυργο 2000ευρω θα εχει και μια αναλογη για την χρηση που κανει οθονη και οχι μια budget επιλογη των 240ευρω. Ειναι ο 8700k και μια μελλοντικη 2080 ή 2080ti καρτες για τετοια οθονη οταν μιλαμε για gaming?Τουλαχιστον να ηταν 144hz να πεις οτι την ηθελες για online 1ου προσωπου παιχνιδια να το καταλαβαινα.Ακομα και freesync που εχει δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις λογω της καρτας που εχεις... Οσο για το δευτερο παραδειγμα σου δεν ειπα πουθενα οτι αυτο που κανω τωρα ειναι το ιδανικο.Συμβιβασμο κανω μεχρι να βγουν οι νεες καρτες οπως και αλλοι συμφορουμιτες. Παλι τα μπερδευεις τα πραγματα μεταξυ τους. Θα δεις με το καλο τον Σεπτεμβριο αν δεν ανακοινωθει τιποτα αν θα υπαρχει ακομα η 1050. Γιατί είναι λογικό όμως? Μαζί πάνε αυτά? Δηλαδή σαν Fulgore με το σύστημα μου θα πήγαινες σε κάποια οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης και θα έπαιζες στα 60fps? Γιατί όπως έχω γράψει είμαι οριακά στα 75min. Για το freesync αν βγαλει κάτι καλό η AMD θα κάνω τη μετάβαση. Online δεν ακουμπάω τα έχουμε ξανά πει. Ένα γκάλοπ πόσοι έχουν κάρτες μέχρι 1080 και παίζουν πάνω από 60fps στα AAA παιχνίδια σε μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που έχω θα σε πείσει να δεις τι γίνεται. Γιατί οκ πες ότι σε 2560x1080 θα είχα 144hz σε overwatch fortnite που δεν παιζω. Στα AAA τι θα γινόταν? Έπαιξα origins syndicate wildlands far cry 5 σε όλα είχε σημεία που ήταν οριακά τα 75fps min ώστε να κρατήσω το smoothness. Μόνο με 1080ti θα κοίταγα για 3440x1440 και πάλι για 60fps. Ο καθένας κοιτάει με αυτά που παίζει. Δεν έχει νόημα η 144αρα οθόνη να τη δουλεύεις στα 72 η 60. Γιατί οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Πόσοι έχουν 144αρες εδώ μέσα και τις δουλεύουν στα 72 η 60? Ενα γκάλοπ θα δείξει την πραγματικότητα. Εκτός αν θεωρείς τα 96ppi λίγα μιας και γράφεις αρκετά για την ανάλυση. Και όχι το να ρίξεις ρυθμίσεις για μένα είναι συμβιβασμός. Μεγάλος συμβιβασμός. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν θες να πετυχεις τα 144hz και επιλεγεις Intel για αυτο το λογο,ριχνεις τις ρυθμισεις επειδη οι διαφορες ειναι ελαχιστες,για να πετυχεις τα fps που θελεις. Δεν εχουν ολοι το δικο σου ψυχολογικο να τα εχουν ολα στα τερμα για να χαιρονται,ειδικα οταν δεν εχουν αναλογη καρτα γραφικων τυπου 1080ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν θες να πετυχεις τα 144hz και επιλεγεις Intel για αυτο το λογο,ριχνεις τις ρυθμισεις επειδη οι διαφορες ειναι ελαχιστες,για να πετυχεις τα fps που θελεις. Δεν εχουν ολοι το δικο σου ψυχολογικο να τα εχουν ολα στα τερμα για να χαιρονται,ειδικα οταν δεν εχουν αναλογη καρτα γραφικων τυπου 1080ti. Μα βρε συ πουθενά δεν είπα ότι διάλεξα Ιντελ για τα 144. Πουθενά 8 μήνες τώρα. Τα 75 μου είναι υπεραρκετά Intel διάλεξα γιατί κρατάει τα 75 στα περισσότερα παιχνίδια με την κάρτα που έχω ενώ ο 1700 που έβλεπα έπεφτε και στα 50 πολλές φορές. Δεν είναι ψυχολογικό απλά τόσα χρόνια στο low στο ps3 στον υπολογιστή στο ultra ακόμα και παλιά παιχνίδια δείχνουν πολύ όμορφα. Η 1080ti πάλι θα τα έβρισκε σκούρα σε 3440x1440. Είχε προχθές ο kotsovolos σε προσφορά 34ara UW 144hz στα 399 από 550. Έτοιμος ήμουν να την πάρω αλλά σκέφτηκα από 96ppi θα πάω σε 80 και για τα 144hz θα πρέπει να παίζω σε low στα νέα παιχνίδια για να έχω 144. Freesync ήταν. Οπότε με την παραπάνω οθόνη θα έπεφτα στα 80ppi και θα επαιζα στα 72 η 60 μιας και 75fps δεν έχει. Η ισορροπία μου αρέσει και μακάρι να βγάλει καλές κάρτες η AMD να αξιοποιήσω και το freesync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Την ιντελ και συγκεκριμενα τους i7 υποτιθεται τους διαλεγεις αν εχεις αναλογο το υπολοιπο συστημα,χωρις αυτο να σημαινει οτι η 1070ti ειναι κακη καρτα. Αν το budget λοιπον δεν σου εφτανε,τοτε αγοραζες ενα i5 8400 και με την χρηματικη διαφορα τσιμπαγες μια 1080ti. Λυσεις υπαρχουν το εχω ξαναγραψει και πιο πριν,αλλα οταν ειναι αργα τι να το κανεις? Για παραπανω αναλυσεις στις οθονες δεν θελω να το συνεχισω 1)γιατι αρκετα γραφτηκαν πιο πισω 2)γιατι εδω δεν ειναι το καταλληλο θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις