strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 58 minutes ago, mcrae13 said: Αυτό το κόλλημα που έχετε ορισμένοι με την μητρική,ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Εντάξει,καλό είναι να υποστηρίζει η μητρική σου και επόμενη γενιά cpu ,δεν λέω. Απλά για να αναβαθμίσεις για το γούστο είναι όμως.Γιατί όταν πραγματικά χρειάζεσαι αλλαγή cpu,χέστηκε η Φατμέ αν θα αλλάξεις και μητρική.Πουλάς την παλιά πακέτο με τον cpu και παίρνεις την καινούρια που θα υποστηρίζει και κάποια features παραπάνω. Σιγά το big deal που λέν και στο χωριό μου ρε μάγκες. Λες και θα αλλάξετε σασμάν στο αυτοκίνητο κάνετε... Αυτα ειναι για αυτους που αλλαζουν καθε 3-5 χρονια. Γιας μας τους enthusiast που αλλαζουμε καθε 6μηνο μια χαρα ταμαμ ειναι να κραταω mobo. Εδω βαριεμαι να παω σε 2700x ακριβως γιατι βαριεμαι να ξυλωνω το mobo μαζι 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, strawman είπε Για high end gaming (μιας και γιαυτο μιλαμε) τα 4c/4t εξαφανιστηκαν απο την αγορα πριν καν ανοιγοκλεισεις τα ματια σου. Δεν ειναι τοσο στασιμα τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις. Εκτος και αν κοιτας το mainstream 30 αντε το πολυ 60fps gaming οπου ναι, ακομα και ενας 4/4 βασταει. Δεν αναφερθηκε πουθενα το high end gaming βεβαια αυτο ειναι ενα προβλημα γιατι δεν εχουμε αποφασισει σε ποια κατηγορια να αναφερομαστε και μια πεταγεται ο ενας και αναφερει τα περι high end,μια πεταγεται ο αλλος και αναφερει 1080p 60fps,μια ο αλλος με 1080p 144hz για online και εχει χαθει η μπαλα και καθε φορα μπλεκουμε τα μπουτια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν το έχω σκεφτεί αυτό δηλαδή πούλημα μητρικής μαζί με cpu. Αν σκέφτονταν οι περισσότεροι έτσι όμως δεν θα λέγαμε για άρμεγμα της Intel. Τι κράξιμο έφαγε όταν γειωσε τους κατόχους 7700k και z270? Γιατί δεν έδωσαν απλά τον 7700k μαζί με τη μητρική? Βρε δεν αντιλέγω,ούτε δικαιολογώ την ιντελ και την κάθε ιντελ.Λέω απλά πως στην πραγματική ανάγκη ο χρήστης θα αλλάξει τα απαραίτητα. Τα υπόλοιπα είναι για εμάς τους χομπίστες-κολλημένους με αναβάθμιση κλπ. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα μιας που ανέφερες και τον 7700Κ. Και εγώ θα είχα αλλάξει αν υποστήριζε 6core .Αλλά όπως έγραψε και ο straw,βαριέμαι,όντως . Αλλά αν είχα πραγματική ανάγκη δεν θα βαριόμουν.Αυτό λέω. Δεν έχω ανάγκη προς το παρών. Όταν θα έχω πραγματική ανάγκη δεν θα κολλήσω στην μητρική.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισχυει αυτο οντως. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 15 minutes ago, Fulgore said: Δεν αναφερθηκε πουθενα το high end gaming βεβαια αυτο ειναι ενα προβλημα γιατι δεν εχουμε αποφασισει σε ποια κατηγορια να αναφερομαστε και μια πεταγεται ο ενας και αναφερει τα περι high end,μια πεταγεται ο αλλος και αναφερει 1080p 60fps,μια ο αλλος με 1080p 144hz για online και εχει χαθει η μπαλα και καθε φορα μπλεκουμε τα μπουτια μας. E αυτος που σκεπτεται την μεταβαση απο 8700k σε 9700k (και αρα τον ενδιαφερει η υποστηριξη στο z370) ειναι εξ ορισμου στην high end κατηγορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, strawman είπε E αυτος που σκεπτεται την μεταβαση απο 8700k σε 9700k (και αρα τον ενδιαφερει η υποστηριξη στο z370) ειναι εξ ορισμου στην high end κατηγορια. Και ειναι με 1080p 75hz monitor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Just now, Fulgore said: Και ειναι με 1080p 75hz monitor? 1440p εχει το παιδι νομιζω, μη γινεσαι κακος 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, strawman είπε 1440p εχει το παιδι νομιζω, μη γινεσαι κακος 😜 Spoiler https://www.skroutz.gr/s/11885419/LG-29UM69G-B.html Δεν γινομαι κακος γιατι γνωριζω οτι οντως υπαρχει κοσμος που στα σκαει χοντρα ετησιως στο pc hardware γενικα,γιαυτο και δεν θελω να τους τσουβαλιαζω ολους σαν enthusiasts.Οι περισσοτεροι στην Ελλαδα ξεκινανε με ενα καλο Pc 1200 και 1300+ευρω,αλλα ελαχιστοι ειναι αυτοι που συνεχιζουν να το αναβαθμιζουν λογω hobby,ακομα πιο λιγοι οι πραγματικα φραγκατοι enthusiasts. Γιαυτο και ειπα οτι πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε εμεις οι 5-10 που σχολιαζουμε πιο ενεργα σε ποια κατηγορια να απευθυνομαστε,στην mainstream μεχρι 1080p 60hz και τι επεξεργαστες και λοιπα συστηματα ειναι ιδανικα για αυτους ή σε high end? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Fulgore said: https://www.skroutz.gr/s/11885419/LG-29UM69G-B.html Δεν γινομαι κακος γιατι γνωριζω οτι οντως υπαρχει κοσμος που στα σκαει χοντρα ετησιως στο pc hardware γενικα,γιαυτο και δεν θελω να τους τσουβαλιαζω ολους σαν enthusiasts. Γιαυτο και ειπα οτι πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε εμεις οι 5-10 που σχολιαζουμε πιο ενεργα σε ποια κατηγορια να απευθυνομαστε,στην mainstream μεχρι 1080p 60hz και τι επεξεργαστες και λοιπα συστηματα ειναι ιδανικα για αυτους ή σε high end? Αουτς, ωραια οθονη. Αυτη ειναι μικροτερη απο την 2η που εχω για βοηθητικη Αλλα εχει σταθερο 75αρι minimum λογω 8700k ενω αν επαιρνε ryzen.... Παω τωρα να πιω μια σοδα γιατι μου κατσε βαρια η οθονη Παντως εγω καθε 1-2 μηνες ολο και κατι θα αλλαξω. Μεχρι και ολοκληρο το PC οπως εκανα προσφατα με τον 1600 σε 8700k. Οχι επειδη βλεπω και καμια διαφορα, απλα εχουν φαγουρα οι τσεπες μου και ειμαι ανυπαντρος προς το παρον Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 παιδια τα βελη εφτασαν μεχρι το σπιτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Virus200 είπε παιδια τα βελη εφτασαν μεχρι το σπιτι μου Ποια βελη? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Ποια βελη? που πετατε για τον heybro. χαριτολογώντας παντα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Virus200 είπε που πετατε για τον heybro. χαριτολογώντας παντα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων Ναι μα δεν πεταξα κανενα βελος. Spoiler Καταρχας την οθονη ο ιδιος την ειχε αναφερει πιο παλια οτι αυτη του αρεσε αυτη πηρε. Εγω απλα ενημερωσα τον συμφορουμιτη παραπανω επειδη νομιζε οτι ειχε καμια οθονη των 1000ευρω. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Ναι μα δεν πεταξα κανενα βελος.Καταρχας την οθονη ο ιδιος την ειχε αναφερει πιο παλια οτι αυτη του αρεσε αυτη πηρε. Εγω απλα ενημερωσα τον συμφορουμιτη παραπανω επειδη νομιζε οτι ειχε καμια οθονη των 1000ευρω. Ναι αδερφε μου το ξερω χαβαλε κανω προς θεου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, kaklikos είπε Δεν ειναι οτι ο 2500κ μου δημιουργουσε ιδιαιτερο προβλημα και ναι με ενδιαφεραν τα παιχνδια. Απλα εβλεπα οτι τα παιχνιδια γινανε πιο απαιτητικα, 80% + χρησεις σε gaming με τον 2500κ και περιμενα το κατι παραπανω που εφερε η AMD. Και δεν αναφερομαι μονο στους πολυ δυνατους ryzen, αλλα και στον ανταγωνισμο απεναντι στην ιντελ που εβγαλε mainstream 6/12. Δεν αντιλεγω οτι ενας 2600κ ηταν και ειναι ακομα σκυλι που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα CL. Οσον αφορα το υπολοιπο συστημα παντα το ειχα ονειρο να παω σε μια formula και μια custom ψυξη που λιγουρευομουν! To Final Fantasy XV(φρεσκο παιχνιδι του Μαρτιου και Open world και ψιλο υπερ παραγωγη)διαβαζει τους 8 πυρηνες(το τονιζω το διαβαζει). Δες στο 9:35 που δειχνει τις ρυθμισεις και το usage τι party που γινεται στο cpu usage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις