Heybro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και για την 1070ti τα ιδια ελεγες οτι θα την κραταγες 2-3χρονια ανετα και τωρα γραφεις οτι αν δεις νεες καρτες θα φυγει. Τελος ποια ειναι αυτα τα υ πολοιπα που ο 8700κ θα τα βρει ακριβως σκουρα για απλη χρηση που τον εχεις περαν των παιχνιδιων? Να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα?Ενας i7 2600k του 2011 σε τι υστερει τοσο πολυ σε καθημερινη χρηση για τον μεσο χρηστη μετα απο 7 χρονια? Μην συγκρίνεις ρε συ κάρτα γραφικών με cpu. Εκεί τα πράγματα ζορίζουν παρα πολύ δεν είναι σαν τα cpu. Ο 2600k έχει 7 χρόνια διαφορά με έναν 8700k. Η διαφορά είναι τεράστια στα fps στα παιχνίδια κυρίως στα Min fps. Και ένας 8core Coffee που σε ένα χρόνο θα έχει 300 δεν θα χαλούσε κανέναν να τον αντικαταστήσει με τον 8700k. Σε 2 3 χρόνια θα αρχίσουν όλο και περισσότερα παιχνίδια να αξιοποιούν πάνω από 6 πυρήνες. Εκεί θα τα βρίσκει σκούρα. Επειδή κάνω και mining θα μου ήταν πολύ χρήσιμος ένας 8core με κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε single όσο και σε multi. Αν πάλι δεν δώσει υποστήριξη δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. 5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε heybro σε ποια υπολοιπα θα ειναι πισω? στη καθημερινη χρηση? εχω ενα pentium g στα 2.8ghz ivy brigde και η διαφορα με τον ryzen 1600 στα 3.8ghz ειναι μηδαμινη σε απλες εργασιες Σε όλα υπάρχει διαφορά από το άνοιγμα ενός browser μέχρι κάποιο πιο σοβαρό multitasking. Όπως και να το δούμε 2 πυρήνες παραπάνω είναι χαμένοι δεν πρόκειται να πάνε και ποτέ δεν ξέρουμε τι προγράμματα παιχνίδια θα βγουν στο μέλλον. Να πούμε ότι και οι κονσόλες πάνε προς πολλούς πυρήνες οπότε και τα παιχνίδια σιγά σιγά θα αρχίσουν να τους αξιοποιούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, Heybro είπε Ενώ με τον 8700k για παιχνίδια μπορεί να βγάλει μέχρι 2025 αλλά στα υπόλοιπα θα είναι πίσω. Για την καρτα γραφικων το ανεφερα γιατι και εκει με αυτη την νοοτροπια πηγαινες πριν κατι μηνες και τωρα εισαι στο ψαξιμο για αλλη καρτα πριν καν κλεισει χρονος.... Οσο για τα υπολοιπα εγραψες αυτο εδω,σε ρωτησα ποια ειναι αυτα τα υπολοιπα και μου αναφερεις το mining που δεν ξερεις καν αν μεχρι το 2020 θα ασχολεισαι με αυτο? Αυτη ειναι η δικη σου αιτιολογια γιατι ενας 8πυρηνος ειναι καλυτερος απο τον 8700κ σε βαθος χρονου?Να μπορεις να κανεις mining και να παιζεις παιχνιδια ταυτοχρονα? Α και για τα παιχνιδια που αναφερεις ακουσε να δεις.Επειδη αυτη την κουβεντα περι αξιοποιησης παραπανω πυρηνων απο ολα τα παιχνιδια την διαβαζω στο forum απο το 2012(πριν φτιαξω λογαριασμο)απο τους τοτε FX,οταν το δουμε στην πραξη τοτε τα ξαναλεμε. Αλλιως ειναι τσαμπα διαφημιση που κανετε στις εταιρειες για να πουλησουν πολυ πυρηνους επεξεργαστες στους gamers(που δεν ασχολουνται καν με streaming). 12 λεπτά πριν, Heybro είπε Να πούμε ότι και οι κονσόλες πάνε προς πολλούς πυρήνες οπότε και τα παιχνίδια σιγά σιγά θα αρχίσουν να τους αξιοποιούν. Οι κονσολες ειναι στην αγορα απο το 2013 με τον γνωστο ''8πυρηνο'' επεξεργαστη τους.Ειδες εσυ τα τελευταια 5 χρονια πολλα παιχνιδια να αξιοποιουν τους παραπανω πυρηνες? Οι 4πυρηνοι i7 με τα 8 threads ακομα δινουν πονο. Σε τεχνολογικο forum ειμαστε ρε συ,ειναι κριμα να γραφονται τετοιες αερολογιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση. Πως γινεται να ειναι καποιος τοσο σιγουρος οτι δεν θα βγουν παιχνιδια στα 2- 3 επομενα ετη, οπου θα αξιοποιουν περισσοτερους πυρηνες; Και εγω παλια διαβαζα οτι ενας 4πυρηνος ι5 ειναι υπεραρκετος αλλα να που προσωπικα ενας ι5 2500κ overclocked που ειχα εφτανε στο οριο. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από kaklikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, nikos5800 είπε heybro σε ποια υπολοιπα θα ειναι πισω? στη καθημερινη χρηση? εχω ενα pentium g στα 2.8ghz ivy brigde και η διαφορα με τον ryzen 1600 στα 3.8ghz ειναι μηδαμινη σε απλες εργασιες Το τελευταίο είναι κάτι που διαφεύγει σε πολλούς, μιλάμε για εργασίες που καλύπτονται από smartphones/tablets πλέον, αλλά ξαφνικά σε 2-3 χρόνια δεν θα καλύπτονται από τους σημερινούς desktop 4πυρήνους+ (είτε intel, είτε AMD)... αστεία πράγματα. Το gaming έχει προ πολλού ξεφύγει κατά πολύ σε απαιτήσεις επεξεργαστικής ισχύος, τόσο στο κομμάτι της μηχανής/κόσμου (που αφορά τις CPU), όσο και στο κομμάτι της απεικόνισης (GPU), σε σχέση με τις απλές/συνηθισμένες εργασίες που εκτελούνται σε ένα PC, γι'αυτό και η αγορά των desktop PC είναι σε διαρκή πτώση, αν δεν ήταν και το gaming με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του, θα ήταν ημιθανής. Είναι απλά οξύμωρο να λες ότι θα σε καλύπτει για παιχνίδια, αλλά όχι για τα υπόλοιπα, όταν το πρόσφατο παρελθόν αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/6/2018 στις 6:38 ΜΜ, kaklikos είπε Μια ερωτηση. Πως γινεται να ειναι καποιος τοσο σιγουρος οτι δεν θα βγουν παιχνιδια στα 2- 3 επομενα ετη, οπου θα αξιοποιουν περισσοτερους πυρηνες; Και εγω παλια διαβαζα οτι ενας 4πυρηνος ι5 ειναι υπεραρκετος αλλα να που προσωπικα ενας ι5 2500κ overclocked που ειχα εφτανε στο οριο. Γιατι ετσι λειτουργει η βιομηχανια του gaming στο pc,και οσο η βασικη πλατφορμα κατασκευης παιχνιδιων ειναι το ps4/xbox one,δεν προκειται να δουμε θαυματα. Παντως αν οντως σε ενδιεφεραν τα παιχνιδια τοσο πολυ και ειχες προβλημα,δεν νομιζω να περιμενες τοσα χρονια για να βγει ο 8700κ,θα ειχες αγορασει ηδη ενα i7 2600 στα ενδιαμεσα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για την καρτα γραφικων το ανεφερα γιατι και εκει με αυτη την νοοτροπια πηγαινες πριν κατι μηνες και τωρα εισαι στο ψαξιμο για αλλη καρτα πριν καν κλεισει χρονος.... Οσο για τα υπολοιπα εγραψες αυτο εδω,σε ρωτησα ποια ειναι αυτα τα υπολοιπα και μου αναφερεις το mining που δεν ξερεις καν αν μεχρι το 2020 θα ασχολεισαι με αυτο? Αυτη ειναι η δικη σου αιτιολογια γιατι ενας 8πυρηνος ειναι καλυτερος απο τον 8700κ σε βαθος χρονου?Να μπορεις να κανεις mining και να παιζεις παιχνιδια ταυτοχρονα? Α και για τα παιχνιδια που αναφερεις ακουσε να δεις.Επειδη αυτη την κουβεντα περι αξιοποιησης παραπανω πυρηνων απο ολα τα παιχνιδια την διαβαζω στο forum απο το 2012(πριν φτιαξω λογαριασμο)απο τους τοτε FX,οταν το δουμε στην πραξη τοτε τα ξαναλεμε. Αλλιως ειναι τσαμπα διαφημιση που κανετε στις εταιρειες για να πουλησουν πολυ πυρηνους επεξεργαστες στους gamers(που δεν ασχολουνται καν με streaming). Οι κονσολες ειναι στην αγορα απο το 2013 με τον γνωστο ''8πυρηνο'' επεξεργαστη τους.Ειδες εσυ τα τελευταια 5 χρονια πολλα παιχνιδια να αξιοποιουν τους παραπανω πυρηνες? Οι 4πυρηνοι i7 με τα 8 threads ακομα δινουν πονο. Σε τεχνολογικο forum ειμαστε ρε συ,ειναι κριμα να γραφονται τετοιες αερολογιες. Δεν θα διαφωνήσω και εγώ το ακούω εδώ και πολλά χρόνια αυτό για την αξιοποίηση πολλών πυρήνων και αξιοποίηση δεν βλέπω. Κάποια στιγμή δεν θα έρθει όμως? Ας έχω τη δυνατότητα να βάλω 8 πυρήνες και βλέπουμε. Αν μου το κόψει μαχαίρι όμως όπως στο z270 που έμειναν με τον κορυφαίο 4core 7700k δεν θα χαρώ κιόλας. Διαφήμιση δεν κάνω απλά ξέρω ότι θα μείνω ικανοποιημένος αν μπορώ μελλοντικά να βάλω έναν 8800k στον υπολογιστή που έχω. Η 1070ti κρατάει πολύ γερά και για 1 χρόνο ακόμα θα δίνει πόνο. Απλά λόγω enthusiasts ως χαρακτήρα αν βγουν οι νέες σε σωστές τιμές και μεγάλη αύξηση επιδόσεων όχι δεν θα πω. Προφανώς αν με δώσει στα 900 ευρώ επιδόσεις 30% πάνω από 1070ti θα μείνω μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν θα διαφωνήσω και εγώ το ακούω εδώ και πολλά χρόνια αυτό για την αξιοποίηση πολλών πυρήνων και αξιοποίηση δεν βλέπω. Κάποια στιγμή δεν θα έρθει όμως? Ας έχω τη δυνατότητα να βάλω 8 πυρήνες και βλέπουμε. Αν μου το κόψει μαχαίρι όμως όπως στο z270 που έμειναν με τον κορυφαίο 4core 7700k δεν θα χαρώ κιόλας. Διαφήμιση δεν κάνω απλά ξέρω ότι θα μείνω ικανοποιημένος αν μπορώ μελλοντικά να βάλω έναν 8800k στον υπολογιστή που έχω. Η 1070ti κρατάει πολύ γερά και για 1 χρόνο ακόμα θα δίνει πόνο. Απλά λόγω enthusiasts ως χαρακτήρα αν βγουν οι νέες σε σωστές τιμές και μεγάλη αύξηση επιδόσεων όχι δεν θα πω. Οπως γραφαμε 'οταν δεις οτι οντως υπαρχει αξιοποιηση και δεν τραβαει ο επεξεργαστης σου'τοτε τον αλλαζεις. Η ξενερα με τον 7700κ δεν ειναι σε αυτο το κομματι.Η ξενερα με τον 7700κ ειναι οτι κυκλοφορησε ο i5 8400 και καταλαβαν ορισμενοι μετα απο κοντα 7 χρονια οτι ειναι κοροιδια να πληρωνεις μια ζωη για 4c/8t 320-350ευρω.Τοσα χρονια δεν ειχαν φαει την σφαλιαρα για να τους γινει το παθημα μαθημα. Πολλοι που κραζουν για την προηγουμενη κατασταση/αρμεγμα ειναι οι ιδιοι που μου εκαναν μεταβαση απο i7 4770,4790k σε i7 6700 και i7 7700k αλλα μετα φταιει η Intel που αρμεγει αφου την στηριζεις.... Και αυτο παει φυσικα και για οσους εδιναν 250-280ευρω για ξεκλειδωτους 4πυρηνους i5. Παρε τωρα με κατω απο 200ευρω 6πυρηνο για να μουτζωσεις τον εαυτο σου για την τραγικη επιλογη που εκανες πιο παλια. Γιαυτο δεν αξιζει να αγοραζει καποιος με αυτη την νοοτροπια και να χρυσοπληρωνει κατι που θα αξιοποιηθει καποια στιγμη στο μελλον.Γιατι μεχρι τοτε θα εχει βγει κατι καλυτερο και φθηνοτερο... Τελος πρεπει να ξεκαθαρισεις κατι απο τον εαυτο σου.Εαν θες να λεγεσαι οπως λες Enthusiast τοτε οπως αλλαζεις την καρτα που λες ανα 1 χρονο,ετσι θα αλλαξεις και τον επεξεργαστη ουτως ή αλλως οτι και να κυκλοφορησει.Enthusiast δεν εισαι μονο αν αναβαθμιζεις καινουργια καρτα καθε 2χρονια. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Οπως γραφαμε 'οταν δεις οτι οντως υπαρχει αξιοποιηση και δεν τραβαει ο επεξεργαστης σου'τοτε τον αλλαζεις. Η ξενερα με τον 7700κ δεν ειναι σε αυτο το κομματι.Η ξενερα με τον 7700κ ειναι οτι κυκλοφορησε ο i5 8400 και καταλαβαν ορισμενοι μετα απο κοντα 7 χρονια οτι ειναι κοροιδια να πληρωνεις μια ζωη για 4c/8t 320-250ευρω.Τοσα χρονια δεν ειχαν φαει την σφαλιαρα για να τους γινει το παθημα μαθημα. Και αυτο παει φυσικα και για οσους εδιναν 250-280ευρω για ξεκλειδωτους 4πυρηνους i5. Παρε τωρα με κατω απο 200ευρω 6πυρηνο για να μουτζωσεις τον εαυτο σου για την τραγικη επιλογη που εκανες πιο παλια. Γιαυτο δεν αξιζει να αγοραζει καποιος με αυτη την νοοτροπια και να χρυσοπληρωνει κατι που θα αξιοποιηθει καποια στιγμη στο μελλον.Γιατι μεχρι τοτε θα εχει βγει κατι καλυτερο και φθηνοτερο... Τελος πρεπει να ξεκαθαρισεις κατι απο τον εαυτο σου.Εαν θες να λεγεσαι οπως λες Enthusiast τοτε οπως αλλαζεις την καρτα που λες ανα 1 χρονο,ετσι θα αλλαξεις και τον επεξεργαστη ουτως ή αλλως οτι και να κυκλοφορησει.Enthusiast δεν εισαι μονο αν αναβαθμιζεις καινουργια καρτα καθε 2χρονια. Το ίδιο δεν λέμε όμως? Προφανώς θα αλλάξω cpu όταν χρειαστεί δεν θα πάω να τον πάρω μόλις βγει. Σε 2 χρόνια ο 8800k θα έχει 250. Θα σε πείραζε να πάρεις έναν 8800k 250 ευρώ κρατώντας την ίδια μητρική σε 2 3 χρόνια? Προφανώς και όχι. Enthousiasts είναι οποιοσδήποτε χαίρεται και ενθουσιαζεται με τις εξελίξεις σε κάποιον κλάδο δεν είναι αυτός που σκάει κάθε χρόνο 1000αρικα σε υπολογιστή. Κάνουμε overclock κλείνουμε services βάζουμε mods κτλ και γενικά μας αρέσει να ασχολούμαστε. Ο casual είναι αυτός που θα πετάξει μια κάρτα του 100αρικου πάνω θα πάρει ένα κουτί 30 ευρώ cpu g4560 και θα παίξει pubg ultra low η fifa στη 19αρα του ή σε μεγάλη οθόνη με φίλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Enthousiasts είναι οποιοσδήποτε χαίρεται και ενθουσιαζεται με τις εξελίξεις σε κάποιον κλάδο Ναι γιατι σε 2-3χρονια μπορει να κανω μεταβαση σε ddr5 και στην επομενης γενιας επεξεργαστων που θα ειναι σιγουρα καλυτεροι απο τον 8800κ και μαλιστα να παω σε Amd. Γιαυτο και ποτε μου δεν κανω βλεψεις για το μελλον,γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο/δεδομενο. Οσο για το κομματι του Enthusiast δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα ουτε ειναι τοσο''φθηνα'' οπως το περιγραφεις παραπανω(γιαυτο και προσωπικα δεν θεωρω τον εαυτο μου enthusiast),αλλα ειναι ενα αρκετα περιπλοκο κομματι σιγουρα για αλλο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Ναι γιατι σε 2-3χρονια μπορει να κανω μεταβαση σε ddr5 και στην επομενης γενιας επεξεργαστων που θα ειναι σιγουρα καλυτεροι απο τον 8800κ και μαλιστα να παω σε Amd. Γιαυτο και ποτε μου δεν κανω βλεψεις για το μελλον,γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο/δεδομενο. Οσο για το κομματι του Enthusiast δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα ουτε ειναι τοσο''φθηνα'' οπως το περιγραφεις παραπανω(γιαυτο και προσωπικα δεν θεωρω τον εαυτο μου enthusiast),αλλα ειναι ενα αρκετα περιπλοκο κομματι σιγουρα για αλλο θεμα. Δεν αντιλέγω και όντως είσαι έτοιμος για ddr5 και νέα gpu απλά επειδή πήρα τώρα υπολογιστή δεν θα με πείραζε να κρατήσω τη μητρική λίγα χρόνια ακόμα και να βάλω κάποιο καλύτερο cpu. Enthusiast δεν θεωρώ μόνο αυτούς που δίνουν κάθε χρόνο χιλιάρικα σε υπολογιστή ή σε αυτοκίνητα η κινητά οτιδήποτε. Ο καθένας δίνει άλλη έννοια. Την AMD τη σέβομαι που δίνει socket για βάθος 3 4 χρόνων. Η Intel τόσα χρόνια τη άρμεγμα έριξε. Είναι καιρός να αλλάξει αυτό. Εκτός αν βγάλει 95w tdp cpu και πει παιδιά sorry αλλά θα μπαίνει μόνο σε z390 τη στιγμή που 95w είναι και ο 8700k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 hour ago, Fulgore said: Οι κονσολες ειναι στην αγορα απο το 2013 με τον γνωστο ''8πυρηνο'' επεξεργαστη τους.Ειδες εσυ τα τελευταια 5 χρονια πολλα παιχνιδια να αξιοποιουν τους παραπανω πυρηνες? Οι 4πυρηνοι i7 με τα 8 threads ακομα δινουν πονο. Σε τεχνολογικο forum ειμαστε ρε συ,ειναι κριμα να γραφονται τετοιες αερολογιες. Για high end gaming (μιας και γιαυτο μιλαμε) τα 4c/4t εξαφανιστηκαν απο την αγορα πριν καν ανοιγοκλεισεις τα ματια σου. Δεν ειναι τοσο στασιμα τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις. Εκτος και αν κοιτας το mainstream 30 αντε το πολυ 60fps gaming οπου ναι, ακομα και ενας 4/4 βασταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Αυτό το κόλλημα που έχετε ορισμένοι με την μητρική,ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Εντάξει,καλό είναι να υποστηρίζει η μητρική σου και επόμενη γενιά cpu ,δεν λέω. Απλά για να αναβαθμίσεις για το γούστο είναι όμως.Γιατί όταν πραγματικά χρειάζεσαι αλλαγή cpu,χέστηκε η Φατμέ αν θα αλλάξεις και μητρική.Πουλάς την παλιά πακέτο με τον cpu και παίρνεις την καινούρια που θα υποστηρίζει και κάποια features παραπάνω. Σιγά το big deal που λέν και στο χωριό μου ρε μάγκες. Λες και θα αλλάξετε σασμάν στο αυτοκίνητο κάνετε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι ετσι λειτουργει η βιομηχανια του gaming στο pc,και οσο η βασικη πλατφορμα κατασκευης παιχνιδιων ειναι το ps4/xbox one,δεν προκειται να δουμε θαυματα. Παντως αν οντως σε ενδιεφεραν τα παιχνιδια τοσο πολυ και ειχες προβλημα,δεν νομιζω να περιμενες τοσα χρονια για να βγει ο 8700κ,θα ειχες αγορασει ηδη ενα i7 2600 στα ενδιαμεσα. 400+ευρω εχει μονο η μητρικη που πηρες τωρα χωρις να αναφερουμε για το υπολοιπο pc. Προφανως σε αυτα τα ατομα που αναφεροταν τα περι 4πυρηνων ηταν κυριως ατομα που ειχαν πιο μικρο budget και για να πηγαιναν σε i7 θα εκαναν απο αλλου παραχωρησεις. Δεν ειναι οτι ο 2500κ μου δημιουργουσε ιδιαιτερο προβλημα και ναι με ενδιαφεραν τα παιχνδια. Απλα εβλεπα οτι τα παιχνιδια γινανε πιο απαιτητικα, 80% + χρησεις σε gaming με τον 2500κ και περιμενα το κατι παραπανω που εφερε η AMD. Και δεν αναφερομαι μονο στους πολυ δυνατους ryzen, αλλα και στον ανταγωνισμο απεναντι στην ιντελ που εβγαλε mainstream 6/12. Δεν αντιλεγω οτι ενας 2600κ ηταν και ειναι ακομα σκυλι που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα CL. Οσον αφορα το υπολοιπο συστημα παντα το ειχα ονειρο να παω σε μια formula και μια custom ψυξη που λιγουρευομουν! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από kaklikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Αυτό το κόλλημα που έχετε ορισμένοι με την μητρική,ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Εντάξει,καλό είναι να υποστηρίζει η μητρική σου και επόμενη γενιά cpu ,δεν λέω. Απλά για να αναβαθμίσεις για το γούστο είναι όμως.Γιατί όταν πραγματικά χρειάζεσαι αλλαγή cpu,χέστηκε η Φατμέ αν θα αλλάξεις και μητρική.Πουλάς την παλιά πακέτο με τον cpu και παίρνεις την καινούρια που θα υποστηρίζει και κάποια features παραπάνω. Σιγά το big deal που λέν και στο χωριό μου ρε μάγκες. Λες και θα αλλάξετε σασμάν στο αυτοκίνητο κάνετε... Δεν το έχω σκεφτεί αυτό δηλαδή πούλημα μητρικής μαζί με cpu. Αν σκέφτονταν οι περισσότεροι έτσι όμως δεν θα λέγαμε για άρμεγμα της Intel. Τι κράξιμο έφαγε όταν γειωσε τους κατόχους 7700k και z270? Γιατί δεν έδωσαν απλά τον 7700k μαζί με τη μητρική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 970 EVO 500GB με τον τελευταίο Samsung NVMe driver. Για να δούμε τι hit έχουν στα Random IOPS τα Meltdown/Spectre. Meltdown/Spectre enabled: Spoiler Meltdown disabled/Spectre enabled: Spoiler Spectre disabled/Meltdown enabled: Spoiler Spectre/Meltdown disabled: Spoiler Τα συμπεράσματα δικά σας. Προσωπικά εγώ δεν θα πήγαινα με τίποτα αυτή τη περίοδο σε Intel πλατφόρμα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Psycho_Warhead 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις