Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Maximus Hero X bios 1401:

1.Improved DRAM stability.
2.Improve system performance.
3.Updated CPU microcode.
4.Updated ME firmware

Να έχετε στο νού σας ότι στην PRIME-A μετά το τελευταίο update δεν σε αφήνει να περάσεις προηγούμενο bios

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Να έχετε στο νού σας ότι στην PRIME-A μετά το τελευταίο update δεν σε αφήνει να περάσεις προηγούμενο bios

Είναι σημαντικό update κλείνει αρκετές τρύπες. 

• Moderators
Δημοσ.

Άντε να βγαίνουν σιγά σιγά! Μακάρι να είναι και ολόιδιες (τοπολογικά) με τις Ζ370 για να κάνουν τα monoblocks της EKWB με τη μία. 😁

Αν και η λογική λέει ότι στα μεγάλα μοντέλα θα αυξήσουν power phases για να θρέψουν τους 8 πυρηνούληδες.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιο tool να παραγγείλω και από που για delid στον 8700Κ ; 

https://www.caseking.de/der8auer-delid-die-mate-2-fsd8-019.html

@BabisTs Αυτό έχει και ο Μπάμπης κατα 99% αν θυμάμαι καλά. ( 19 ευρώ μεταφορικά )

• Like 3
Δημοσ.
Στις 16/6/2018 στις 8:04 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Ποιο tool να παραγγείλω και από που για delid στον 8700Κ ; 

Σε "έψησε" ο επεξεργαστής για delid ε? :P 

To tool του derbauer που σου έγραψε ο επτανήσιος μια χαρά είναι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, mcrae13 said:

Σε "έψησε" ο επεξεργαστής για delid ε? :P 

To tool του derbauer που σου έγραψε ο επτανήσιος μια χαρά είναι. 

Έχω διαφορά 15+ βαθμούς σε 100% load σε 2 συγκεκριμένους cores(Core 0 και Core 2) και μου σπάει τα νεύρα. Η ψύκτρα πατάει καλά και η πάστα είναι μια χαρά, διπλοτσεκαρισμένα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ομαδική παραγγελία γιατί τα μεταφορικά είναι αρκετά.

Μπροστά στα οφέλη από το delid tool που αποκομίζεις σε 8700Κ δεν είναι τίποτα τα μεταφορικά + τα έξοδα τραπέζης ........B)

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχω διαφορά 15+ βαθμούς σε 100% load σε 2 συγκεκριμένους cores(Core 0 και Core 2) και μου σπάει τα νεύρα. Η ψύκτρα πατάει καλά και η πάστα είναι μια χαρά, διπλοτσεκαρισμένα.

Μετά θα ξενοιάσεις (διαφορά από 3-5 βαθμούς ανάμεσα στα cores)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

index.php?ct=news&action=file&id=28164

Στο μεταξύ κοιτάω κάτι delidded 8086K που πουλάνε ένα σωρό λεφτά..Να δώσεις 900$ για να πάρεις 8086K στα 5.3Ghz με AVX 2 και 1.435v..Να ήταν με AVX 0 να πω οκ, AVX 2 και τόσο μεγάλο ρεύμα ; Και 900$ ; 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Αν μιλάμε για non AVX FULL stability στα 5.3 / 1.435 είναι πολύ καλά, ο δικός μου θέλει ~1.475 για 6/12 full load πχ. Αλλά φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει όσο 3 (σχεδόν!) 8700Κ, ήμαρτον.

Δημοσ.

Υπερτιμάς κατά πολύ τα 400-500 MHz σε STP. Η διαφορά από τον απλό είναι εξωπραγματική για αυτό που πραγματικά κερδίζεις σε επιδόσεις, μιλάμε για 150%+ στην τιμή για <10% σε επιδόσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...