Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Με απογοήτευσε το βίντεο που ταγκαρε ο fulgore με τις θερμοκρασίες στα vrm της taichi. Ειδωμεν 

Θέλω να δω συγκριτικά με

Gigabyte Z390.Aorus : Ultra Vs Pro <master>

Asrock Phantom k6

Asus z390.Strix. 

Δυστυχώς Hero, Gene ξεφεύγουν τρελά€€

Και γω εκεί που έβγαζα λίγο κακία για Gigabyte.

Με χάλασε το bios .... και περιμένω να δω  καποια ενημέρωση περί αυτού

κατσε ρε συ πως γινεται αυτο αφου η Z390 Taichi κοστιζει τα ιδια με την XI Hero ενω η Ultimate κοστιζει ακριβοτερα απο αυτην?

https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=z390+taichi

https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&amp;product=25830

Το αλλο κουλο ειναι οτι το Πλαισιο ακομα δεν εχει καμια Z390 μητρικη εστω για προπαραγγελια.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ναι αλλα και παλι να αγορασεις απο τωρα μητρικη για να την κοιταζεις?:P

Η να αγορασεις την Z390 Taichi για τον 8700κ που ανετα μπαινει και στην φθηνοτερη αντιστοιχη z370? 

Τα γραφω αυτα υπο την εννοια οτι δεν ειναι ξεκαθαρο το τοπιο με τους επεξεργαστες,περαν απο τις επιδοσεις και στο κομματι των τιμων και διαθεσιμοτητας για να αγορασει καποιος νωριτερα μια μητρικη.

Καλά φιλολογική κουβέντα. Αλλά δεν είναι και μεγάλο το διάστημα της αναμονής. Σε μια εβδομάδα βγαίνουν και τα CPU. Πάντως οι τιμές στις μητρικές δεν νομίζω να ανέβουν. Και με τον καιρό όταν τα Ζ370 ξεστοκάρουν (άσχετα αν λένε θα συνεχίσουν να παράγονται) θα πάρουν τις τιμές αυτών.

Απο την μια συμφωνω απολυτα με τον Arkin  οτι ολα εχουν ξεφυγει τιμολογιακα και αρμέγουν οσο μπορουν περισσοτερο τα ψοφημια (Intel-nvidia-apple κτλ) και δεν θα τους ακολουθουσα εστω κι αν ημουν με 478!(Τροπος του λεγειν..) Αλλα απο την άλλη σας χαιρομαι ρε που το ζειτε και δεν υπολογίζετε ουτε τις παντοφλες ουτε τα τσόκαρα ούτε τιποτα!🤣Και δεν κανω πλακα!🙂

Το οτι τους καταράζομαι τους αλητες που δεν υπολογιζουν τιποτα και πίνουν αίμα με μπουριά, δεν σημαινει οτι δεν καρακαυλ@νω με τις τεχνολογιες που καθημερινα εμφανιζουν και πραγματικα μας παίρνουν τα μυαλά.. Και μόνο  που πλεον αγοραζεις καρτα γραφικων σε συσκευσια 24ρας οθόνης, λεει πολλα... Τουμπανα φτιάχνουν οι πουστ@ράδες γ@μώ τα σπίτια τους γ@μώ! %@#$!@#$%$#2!@@......😭

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

κατσε ρε συ πως γινεται αυτο αφου η Z390 Taichi κοστιζει τα ιδια με την XI Hero ενω η Ultimate κοστιζει ακριβοτερα απο αυτην?

https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=z390+taichi

https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&amp;product=25830

Το αλλο κουλο ειναι οτι το Πλαισιο ακομα δεν εχει καμια Z390 μητρικη εστω για προπαραγγελια.

Δυστυχώς η taichi ηρθε με μεγάλο καπέλο Ελλάδα σε σχέση με άλλες αντίστοιχες Ζ390.

Έξω 249 < 256 > κοστίζει και 304 < 307 ~ > η Hero.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Καλά φιλολογική κουβέντα. Αλλά δεν είναι και μεγάλο το διάστημα της αναμονής. Σε μια εβδομάδα βγαίνουν και τα CPU. Πάντως οι τιμές στις μητρικές δεν νομίζω να ανέβουν. Και με τον καιρό όταν τα Ζ370 ξεστοκάρουν (άσχετα αν λένε θα συνεχίσουν να παράγονται) θα πάρουν τις τιμές αυτών.

Ναι αλλα οταν βλεπεις στο εξωτερικο αυτες τις τιμες και υποτιθεται οτι κυκλοφορουν σε καμια βδομαδα,δυσκολα θα παρεις απο τωρα μια μητρικη

https://geizhals.eu/intel-core-i9-9900k-bx80684i99900k-a1870092.html?hloc=at&amp;hloc=de&amp;hloc=eu&amp;hloc=pl&amp;hloc=uk

2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Δυστυχώς η taichi ηρθε με μεγάλο καπέλο Ελλάδα σε σχέση με άλλες αντίστοιχες Ζ390.

Έξω 249 κοστίζει και 304 η Hero.

H taichi ultimate παντως και εξωτερικο(δεν ξερω τι διαφορες εχει απο την κανονικη)ιδια χρηματα ζηταει με την Hero γιατι αυτες συγκρινε ο αλλος. Τουλαχιστον η απλη ειναι πιο λογικο να ειναι φθηνοτερη.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, google pixel είπε

25 με 30 μερες για i9 9900k απο msystems παω για χριστουγεννιατικο στησιμο 

Οι παραπανω μερες ειναι αναλογες της υπολοιπης εικονας που βλεπεις στην Ελληνικη αγορα απο πλευρας προ παραγγελιων αλλα μεχρι και στην Ευρωπη.

Ουτε επισης σημαινει οτι υποχρεωτικα θα κανουν 1 μηνα να φερουν τους νεους επεξεργαστες.Απλα απο την στιγμη που δεν γνωριζουν σιγουρα ποσους θα εχουν και ποτε,βαλανε ενα estimate στο περιπου.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

Να τα κ τα μωρα...   Δν ξερω αν εχουν αναφερθει πιο πισω...

Δεν ξερω αν απο τοτε που γραφτηκα στο forum εχω πετυχει ενα ατομο με Evga μητρικη .

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κόσμημα και γενικά βλέπω και τούμπανα vrms σε όλες τις gigabyte φέτος. Οι Asus μια από τα ίδια με πέρσι η asrock στα ίδια. Καλές τιμές επίσης. 

Πέρσι ήταν καρναβάλι οι gigabite. 

Screenshot_20181011-175515.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&amp;product=25853 οπλο  

καθε 5 χρονια κανω upgrade η asus maximus formula black edition με i7 4930k με βγαλανε σκυλι οποτε παλι formula me 9900k

5 λεπτά πριν, google pixel είπε

Τωρα αμα σου πω οτι μολις βλεπω τετοιες μητρικες που ολα ειναι καλυμμένα, μου την βιδώνει , θα με πιστεψεις?

Τα βλεπω σαν να ασφηκτιούν, σαν να μην παιρνουν αερα απο πουθενα εστω και πυκνωτακια κτλ και μου την σπαει.. Και προτιμω ετσι κι αλλιως να βλεπω τα πάντα στην μητρικη.. Μαλλον ψυχολογικο ισως.. Παντως ειναι όπλο, δεν το συζητάμε...

12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν ξερω αν απο τοτε που γραφτηκα στο forum εχω πετυχει ενα ατομο με Evga μητρικη .

Δν ξερουν γι αυτο.. :P  Eγω ανετα ανετα θα επερνα αμα κανω upgrade..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοντά 1κ ευρώ μόνο για cpu και motherboard και είμαι σε αναμονή στο περίμενε να βγει το ένα και το άλλο από τον Ιούνιο.

Με budget 1400 ευρώ και έχω πάρει μόνο την κάρτα μέχρι τώρα 1080..........

Επεξ/σία από giorgos_rom

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

Δν ξερουν γι αυτο.. :P  Eγω ανετα ανετα θα επερνα αμα κανω upgrade..

Αν ηταν να αγοραζες ομως θα ειχες παρει και για τον επεξεργαστη που εχεις,δεν θα πηγαινες σε Asus :P

3 λεπτά πριν, giorgos_rom είπε

Κοντά 1κ ευρώ μόνο για cpu και motherboard και είμαι σε αναμονή στο περίμενε να βγει το ένα και το άλλο από τον Ιούνιο.

Με budget 1400 ευρώ και έχω πάρει μόνο την κάρτα μέχρι τώρα 1080..........

Αναλογα τι βλεψεις εχεις.Αν και δεν ξερω για τι χρηση προοριζεται το pc,το θεωρω προσωπικα overkill να δωσεις κοντα 1000ευρω μονο για cpu και μητρικη με 1080 εκτος αν θες να ασχοληθεις σοβαρα πχ κυριως με το overclock αρα πασο.

Επεξ/σία από Fulgore

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...