mcrae13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Sarandis είπε Έφαγα κόλλημα με τη gene 💗 Rip πορτοφόλι όταν βγει στα μαγαζιά. Αυτά τα κολλήματα μας φάγανε φίλος... Το πορτοφόλι αδειάζει και η παντόφλα παραμονεύει.. 🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Άσχετο, ρε παιδιά τώρα είδα τα references συτήματα της Intel για τις συγκρίσεις με τα παλιά συστήματα. Τι διάλο, το μόνο που θα μπορούσαν να βάλουν χειρότερο θα ήταν κανα Atom. Για όνομα δηλαδή, το reference σύστημα 5ετίας έχει επεξεργαστή στο 1Ghz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Αυτά τα κολλήματα μας φάγανε φίλος... Το πορτοφόλι αδειάζει και η παντόφλα παραμονεύει.. 🤣🤣 Aπο το '13-14 που έστησα z87 όλο κρατιέμαι. Πάω για συνειδητοποιημένη fully overpriced αλλαγή. Ότι δεν έφυγε για 2080ti θα φύγει τώρα. Και ας πέσει και παντόφλα, ζω επικίνδυνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 49 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Αυτά τα κολλήματα μας φάγανε φίλος... Το πορτοφόλι αδειάζει και η παντόφλα παραμονεύει.. 🤣🤣 Δεν τον κοροιδευω τον συμφορουμιτη. Και εγω ηθελα να παω μια φορα σε Asus Hero(που παντα διαβαζα τα καλυτερα)ασχετως αν οι τελευταιες που κοστιζουν πολυ ακριβοτερα απο την προηγουμενη ψευτο mid range msi που ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι παντόφλες ρε λετε. Lul! Αχχαχχα. Σκασαν μύτη και στο skroutz πολλά μοντέλα μητρικών. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andygrx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 2:03 ΜΜ, akoinonitos είπε english εγω με βλεπω για Asrock Z390 Extreme4 εχει πολυ καλα ρευματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Αυτά τα κολλήματα μας φάγανε φίλος... Το πορτοφόλι αδειάζει και η παντόφλα παραμονεύει.. 🤣🤣 πρεπει να σου μαθω την τεχνη της παραπλανησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τι παντόφλες ρε λετε. Lul! Αχχαχχα. Σκασαν μύτη και στο skroutz πολλά μοντέλα μητρικών. Τι να το κανεις οταν ειναι αφαντοι προς αγορα οι ιδιοι οι επεξεργαστες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, andygrx είπε εγω με βλεπω για Asrock Z390 Extreme4 εχει πολυ καλα ρευματα Περίμενε γιατί διαβάζω ότι είναι χειρότερη για να αντέξει το νέο θεριό από το περσινό μοντέλο που ήταν τρελό VFM. Και γω φανμπου asrock είμαι αλλά αν δω ότι μέχρι τα 200 υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές με καλύτερη ψύξη vrm/ και γενικώς phases +3 years εγγύηση θα πάω αλλού. Asus / Gigabyte Επίσης περιμένω αποτέλεσμα για Asus Rog Z390.itx vs Asrock z390 Phantom Itx. Αν δε τα πάνε καλά καμιά τούς προς ολοταχώς σε ΑΤΧ Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andygrx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Περίμενε γιατί διαβάζω ότι είναι χειρότερη για να αντέξει το νέο θεριό από το περσινό μοντέλο που ήταν τρελό VFM. ωχ μη μου λες τετοια αν αληθευει παμε για hero/taichi 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τι να το κανεις οταν ειναι αφαντοι προς αγορα οι ιδιοι οι επεξεργαστες? Θα έχεις κάτι έστω να το χαιδεύεις Η σειρά πάντως AORUS της Gigabyte δείχνει πολύ δυνατή και από εμφάνιση και από δυνατότητες. Master, Utra & Pro δίνουν μάχη να μπουν στο case μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, andygrx είπε ωχ μη μου λες τετοια αν αληθευει παμε για hero/taichi 😂 Με απογοήτευσε το βίντεο που ταγκαρε ο fulgore με τις θερμοκρασίες στα vrm της taichi. Ειδωμεν Θέλω να δω συγκριτικά με Gigabyte Z390.Aorus : Ultra Vs Pro <elite> Asrock Phantom k6 Asus z390.Strix. Δυστυχώς Hero, Gene ξεφεύγουν τρελά€€ 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Θα έχεις κάτι έστω να το χαιδεύεις Η σειρά πάντως AORUS της Gigabyte δείχνει πολύ δυνατή και από εμφάνιση και από δυνατότητες. Master, Utra & Pro δίνουν μάχη να μπουν στο case μου Και γω εκεί που έβγαζα λίγο κακία για Gigabyte, αλλαξα γνωμη Με χάλασε το bios .. σύμφωνα με το βίντεο του μαλλιά.. και περιμένω να δω καποια ενημέρωση περί αυτού Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Asus ROG Strix Z390-H Gaming Μητρική των 200+ ευρώ και δεν έχει usb type C. Καλά για header δεν το συζητώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Θα έχεις κάτι έστω να το χαιδεύεις Η σειρά πάντως AORUS της Gigabyte δείχνει πολύ δυνατή και από εμφάνιση και από δυνατότητες. Master, Utra & Pro δίνουν μάχη να μπουν στο case μου Ναι αλλα και παλι να αγορασεις απο τωρα μητρικη για να την κοιταζεις?:P Η να αγορασεις την Z390 Taichi για τον 8700κ που ανετα μπαινει και στην φθηνοτερη αντιστοιχη z370? Τα γραφω αυτα υπο την εννοια οτι δεν ειναι ξεκαθαρο το τοπιο με τους επεξεργαστες,περαν απο τις επιδοσεις και στο κομματι των τιμων και διαθεσιμοτητας για να αγορασει καποιος νωριτερα μια μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης τι μανία να βγάζουν τις Ps/2 υποδοχές. Συνήθως εκεί βάζω το πληκτρολόγιο #latency_freak για Full N-key roll over. Το αστείο είναι ότι σε πολλές στη μία σειρά υπάρχουν, την επόμενη χρονιά εξαφανίζεται, μετά το ξαναβάζουμε Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις