Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κτήνος είναι αλλά 600+ δεν θα τα έδινα με τίποτα ακόμα και αν μου περίσσευαν , να τον κάνω τι? Τι θα μου προσφέρει περισσότερο από τον 8700κ που έχω, προσωπική άποψη παιδιά οποίος τα χρειαζετε τα 8/16 στα 5ghz και θεωρεί ότι θα πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα διαθέσει καλοδουλευτος  να είναι 

μην παρεξηγηθούμε κιόλας 

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

2000 βγαζει ο 2700x σε 4.3

To οποιο 4.3 το φτανουν ανετα ολοι οι 2700Χ ετσι για πλακα.

Ρε σοβαρευτειτε λιγο. Δεν ειμαι φαν της Intel, εχω κατηγορηθει και για AMDακιας αλλα τετοια δεν πεταω θα φαει κανενας ξωφαλτση και θα ψαχνεται...

Μόλις τώρα, narta είπε

To οποιο 4.3 το φτανουν ανετα ολοι οι 2700Χ ετσι για πλακα.

Ρε σοβαρευτειτε λιγο. Δεν ειμαι φαν της Intel, εχω κατηγορηθει και για AMDακιας αλλα τετοια δεν πεταω θα φαει κανενας ξωφαλτση και θα ψαχνεται...

yep με το pbo φτανουν και αν δεν ειναι 4.3 ειναι 4.25.  

Kαι οκ ας πουμε οτι δεν φτανουν και η διαφορα ειναι μεγαλυτερη.  Για να φτασει τα 2200 θελει z390 ,250 ευρω και aio . η διαφορα στην τιμη ειναι πανω απο διπλασια. Αν πιστευεις οτι ειναι εντυπωσιακο οκ . 

32 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Κτήνος είναι αλλά 600+ δεν θα τα έδινα με τίποτα ακόμα και αν μου περίσσευαν , να τον κάνω τι? Τι θα μου προσφέρει περισσότερο από τον 8700κ που έχω, προσωπική άποψη παιδιά οποίος τα χρειαζετε τα 8/16 στα 5ghz και θεωρεί ότι θα πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα διαθέσει καλοδουλευτος  να είναι 

μην παρεξηγηθούμε κιόλας 

απο τους λιγους ακομπλεξαριστους χρηστες του insomnia που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα !

• Like 2
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, ilos είπε

Να πω και εγώ τη μακακία μου. 1920x 32GB DDR4 και x399 έχουν παρόμοια τιμή με 9900κ, 16 GB DDR 4 και z390. Για productivity είναι παρόμοια συστήματα?

Εξαρταται το software. Θα προτιμουσα το 1ο για βαρυ editing χωρις βαρος στο export time σε h.264 (μονο) και το 2ο σε photo editing και γενικα οτι θελει STP

• Like 1

34 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

μην παρεξηγηθούμε κιόλας 

Απολύτως σωστός. Προσωπικά, έχω μια φαγούρα κάτω αριστερά στην κωλότσεπη. Αλλά δεν θα τραβήξω τη σκανδάλη, γιατί το θεωρώ σπατάλη (Πέπη Τσεσμελή speaking...)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Κτήνος είναι αλλά 600+ ......

Μείνε ως έχεις bro.......περίμενε και τους ryzen 3000series και κουμπωσέ τον πάνω στο Ζ370 τότε που θα έχει πέσει αρκετά (πιστεύω στα 400-450 ευρώ θα τον βρίσκεις τότε ελέω ryzen,αν δεν ακολουθήσουν και αυτοί καμία ακραία τιμολογιακή στα cpu).........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

Έχουμε και λέμε..

Hardware fix για το Meltdown στους νέους και solder. Αν ήταν και οι τιμές σωστές(9900Κ στα 450 δηλαδή) θα ήταν άψογα τα τσιπάκια.

• Like 4

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχουμε και λέμε..

Hardware fix για το Meltdown στους νέους και solder. Αν ήταν και οι τιμές σωστές(9900Κ στα 450 δηλαδή) θα ήταν άψογα τα τσιπάκια.

Ε, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας....Αν έρχονταν και στη σωστή τιμή, η intel θα ήταν υποψήφια για το βραβείο "εταιρία της χρονιάς".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...