Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Αν έχουν τον 8700κ 515 https://www.msystems.gr/index.php?category=1421&product=23321

πόσο περίμενες να βάλουν τον 9700k ??🤣

Και ομως υπαρχουν και χειροτερα απο caseking που ειναι υποτιθεται πιο μεγαλο καταστημα.

570ευρω ο 8700κ :D

https://www.caseking.de/en/intel-core-i7-8700k-3-7-ghz-coffee-lake-sockel-1151-boxed-hpit-433.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μολις εκλεισα το τηλεφωνο με ενα φιλο.

Ρε μ.... βγηκαν οι καινουριοι intel λεω να  φτιαξω συστημα με τον 8πυρηνo την καινουρια nvidia και θα χωσω και μνημη καργα να μην ξανασχοληθω για 5 χρονια.

Μολις του ειπα τιμες (9900k+2080ti+32gb ram)

Τι λε ρε τα @@ .....καλα αστο και βλεπουμε 

Ξενερα που την καταλαβαινες απο την φωνη και μονο 😂

3 λεπτά πριν, narta είπε

Και μολις εκλεισα το τηλεφωνο με ενα φιλο.

Ρε μ.... βγηκαν οι καινουριοι intel λεω να  φτιαξω συστημα με τον 8πυρηνo την καινουρια nvidia και θα χωσω και μνημη καργα να μην ξανασχοληθω για 5 χρονια.

Μολις του ειπα τιμες (9900k+2080ti+32gb ram)

Τι λε ρε τα @@ .....καλα αστο και βλεπουμε 

Ξενερα που την καταλαβαινες απο την φωνη και μονο 😂

1400+600+300 παμε στα 2300. Και κανα 700αρι τα υπολοιπα με το καλημερα θες 3000. Και 2080 να βαλεις παλι τα 2500 τα θελεις. Ωραιοι καιροι για φτιαξιμο υπολογιστη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαα αστα πονοκεφαλιασαμε. Επίτηδες έγιναν ολα που φέτος αναβαθμιζω εγώ μετά από 7 χρόνια πλατφόρμα  [ τέλη του 2011 είχα πάρει τον 2600Κ 😛

Επεξ/σία από 7nisiotis

moar lies

https://www.patreon.com/posts/21950120

Το intel sponsored benchmark ετρεχε τον 2700x σαν 4c/8t απενεργοποιωντας το ενα ccx.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω, εχεις καλυτερο gaming προιον, γιατι αφηνεις το marketing dept να σε ξεφτυλιζει ετσι; 

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Χαχαα αστα πονοκεφαλιασαμε. Επίτηδες έγιναν ολα που φέτος αναβαθμιζω εγώ μετά από 7 χρόνια πλατφόρμα  [ τέλη του 2011 είχα πάρει τον 2600Κ 😛

Πηγαινε σε amd και σε καποια 1080/1080ti απο εξω και τελος. Μην σκας και πολυ. Ssd πας σε 970evo η 860/mx500 και ram βρισκεις στα 140 16gb 3200cl16. Αν θες bdie πας κανα 50αρι παραπανω. Αστη την intel στον κοσμο της.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, narta είπε

moar lies

https://www.patreon.com/posts/21950120

Το intel sponsored benchmark ετρεχε τον 2700x σαν 4c/8t απενεργοποιωντας το ενα ccx.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω, εχεις καλυτερο gaming προιον, γιατι αφηνεις το marketing dept να σε ξεφτυλιζει ετσι; 

Για το preorder... αλλιως ειναι να βλεπεις ενα 10% και αλλιως ειναι να βλεπεις 20-30% ;)

Και εγω   εκραζα για το στοκ κουλερ 😂

Παντως αυτα μου την δινουν ,εχεις τοπ προιον και το ξεφτιλιζεις μονος σου...

Επεξ/σία από akoinonitos

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Για το preorder... αλλιως ειναι να βλεπεις ενα 10% και αλλιως ειναι να βλεπεις 20-30% ;)

Παντως αυτα μου την δινουν ,εχεις τοπ προιον και το ξεφτιλιζεις μονος σου...

Περσι δεν ειχαμε τετοια καραγκιοζιλικια με 1800x 8700k φετος που παιζουν στα ισια στους πυρηνες καθονται και κανουν χαζομαρες. Να μου πεις περσι οι τιμες ηταν λογικες φετος στα 600 αν δει ο αλλος 5-10% θα φυγει για amd ενω το 20-30 δεν θα το σκεφτει καν. Κριμα παντως το marketing καλα κρατει με τον κοσμο να μην ξερει που να δωσει τα χρηματα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Περσι δεν ειχαμε τετοια καραγκιοζιλικια με 1800x 8700k φετος που παιζουν στα ισια στους πυρηνες καθονται και κανουν χαζομαρες. Να μου πεις περσι οι τιμες ηταν λογικες φετος στα 600 αν δει ο αλλος 5-10% θα φυγει για amd ενω το 20-30 δεν θα το σκεφτει καν. Κριμα παντως το marketing καλα κρατει με τον κοσμο να μην ξερει που να δωσει τα χρηματα του.

Αυτο ακριβως, τωρα για το αν θα αγορασει καποιος ,οποιος γουσταρει και μπορει αγοραζει οποιος δεν μπορει καθετε στα αυγα του. Παντα αυτο ισχυε και παντα αυτο θα ισχυει.

Επεξ/σία από akoinonitos

29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πηγαινε σε amd και σε καποια 1080/1080ti απο εξω και τελος. Μην σκας και πολυ. Ssd πας σε 970evo η 860/mx500 και ram βρισκεις στα 140 16gb 3200cl16. Αν θες bdie πας κανα 50αρι παραπανω. Αστη την intel στον κοσμο της.

Εχω κρατήσει 

-GTX 1070

-SAMSUNG 840 PRO 128

850 EVO 500

-NZXT S340

-Σκληρο 1 tb

-Τροφοδοτικο

Θα δούμε ίσως φτιάξω θέμα αγοράς... 

2 ώρες πριν, Jofa είπε

Θα μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική η κλανιά ο 9600k έχει τιμή όσο είχε launch περίπου ο 8700κ και 50%+ ταρίφα πάνω από ότι πήρα τον 8600k (230) τον χειμώνα? Τόσα πολλά λεφτά τους γλίτωνε τελικά η οδοντόπαστα?😎

Το ερώτημα είναι προφανώς ρητορικό και δεν απευθύνεται σε όλους τους god gamers εδώ μέσα που κάνουν φτου κακά με τα ρύζια όταν τους πέφτουν τα φουπουες κάτω από το τριψήφιο.

1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Εχω κρατήσει 

-GTX 1070

-SAMSUNG 840 PRO 128

850 EVO 500

-NZXT S340

-Σκληρο 1 tb

-Τροφοδοτικο

Θα δούμε ίσως φτιάξω θέμα αγοράς... 

Κομπλε εισαι πας και σε εναν 2600x με mobo μεχρι 150 και τις παρακατω ram και εισαι αρχηγος

https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html

Μόλις τώρα, ilos είπε

Θα μου εξηγήσει κάποιος με ποια λογική η κλανιά ο 9600k έχει τιμή όσο είχε launch περίπου ο 8700κ και 50%+ ταρίφα πάνω από ότι πήρα τον 8600k (230) τον χειμώνα? Τόσα πολλά λεφτά τους γλίτωνε τελικά η οδοντόπαστα?😎

Το ερώτημα είναι προφανώς ρητορικό και δεν απευθύνεται σε όλους τους god gamers εδώ μέσα που κάνουν φτου κακά με τα ρύζια όταν τους πέφτουν τα φουπουες κάτω από το τριψήφιο.

Η λογικη ειναι γιατι μπορει. Σου λεει ανεβαζω τις τιμες των 8xxx οποτε οι τιμες των 9xxx θα τους φανουν λουκουμι. Αμ δε.

1 λεπτό πριν, greg4 είπε

https://www.cyberport.de/?DEEP=2002-59M&APID=14

Μόνο 999 ευρώ :D

p.s. το msystems τους κατέβασε γρήγορα γρήγορα οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε για αυτό.

Προσπαθώ να θυμηθώ αν ποτέ intel cpu εκτός HEDT η extreme editions παλιότερα ζήταγε 1000ρικο και αδυνατώ...

41 λεπτά πριν, ilos είπε

Προσπαθώ να θυμηθώ αν ποτέ intel cpu εκτός HEDT η extreme editions παλιότερα ζήταγε 1000ρικο και αδυνατώ...

Οτι αρπαξουν ρε ειναι αυτες οι τιμες. Για τους βιαστικους και τους μ

https://www.chiphell.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1916382&extra=page%3D1%26filter%3Dlastpost%26orderby%3Dlastpost%26typeid%3D220&page=1

Nice!!!!

5.0 all core 2203 CB με AIO

5.3 all core boot to desktop

Αλλα απ οτι λεει χρειαζεται Ζ390 γιατι το Ζ370 δεν φτανει; (απ οσο εβγαλα λογο machine translation)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...