Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, akoinonitos said:

@GeorgeMan και στο ειπα πατα το κουμπακι ,τετοια τιμη δεν θα ξανα βρεις 😂

Τον είχα βάλει καλάθι, κάτι έκανα στη δουλειά και δεν υπάρχει πια. Ούτε στη σελίδα ούτε στο καλάθι 😭Δεν πειράζει, AMD σου 'ρχομαι :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια η άλλη μας πάει γ..... Μια με τις ραμ, μια με τις κάρτες.Τωρα με τα intel chip. Κάθε χρονιά και κάτι θα έχει κρίση τιμών

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Πέρσι φάγαμε και τις τιμές των gpu. Φέτος σε cpu είναι χάλια τα πράγματα. Μονόδρομος AMD για φέτος. Gpu μόνο pascal. 

Δημοσ.
Στις 7/10/2018 στις 8:59 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Πρόβλεψη δικια μου MSRP τιμών

i9 9900K: €479

i7 9700K: €369

i5 9600K: €279

i5 9400: €189

Κάτι τέτοιο +-10/15 ευρώ αναλόγως.

Και μετέπειτα κλασσικά θα τραβούν την ανηφόρα οι τιμές :P

Στις 8/10/2018 στις 10:31 ΠΜ, narta είπε

Incoming....

i9 9900k: €529

i7 9700k: €399

i5 9600k: €299

Πεσαμε εξω ρε φιλε.... 😣

1 ώρα πριν, Jofa είπε

2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μια η άλλη μας πάει γ..... Μια με τις ραμ, μια με τις κάρτες.Τωρα με τα intel chip. Κάθε χρονιά και κάτι θα έχει κρίση τιμών

Βασικα φετος ειναι Intel - NVidia/AMD - RAM

Το μονο που εχει μεινει σε λογικη τιμη ειναι AMD σε cpu και τιμες ssd

Δημοσ.

Περισσότερο οι τιμές των gpu μας κράτησαν πίσω cpu όταν υπάρχει ο 2700x στα 310 δεν χρειάζεται να κοιτάτε κάτι άλλο. Ειδικά σε αναλύσεις 1440 και πάνω δεν παίζει ρόλο η cpu ακόμα και με 2080ti. Καιρός να ανέβει λίγο η AMD. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Τον είχα βάλει καλάθι, κάτι έκανα στη δουλειά και δεν υπάρχει πια. Ούτε στη σελίδα ούτε στο καλάθι 😭Δεν πειράζει, AMD σου 'ρχομαι :D 

Μαλλον επαθαν amazon και θα τους ξαναβαλουν 100€ πανω 🤣

Δημοσ.

Και πέρυσι κάτι παρόμοιο είχε γίνει. Είχε τσιμπήσει 10-40 ευρώ μέσα σε μερικά 24ωρα από το mystems, αν θυμάμαι καλά. Τώρα με τη μουρλαμαρα των τιμών δε ξέρω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Και πέρυσι κάτι παρόμοιο είχε γίνει. Είχε τσιμπήσει 10-40 ευρώ μέσα σε μερικά 24ωρα από το mystems, αν θυμάμαι καλά. Τώρα με τη μουρλαμαρα των τιμών δε ξέρω

Αφου ειναι στα 6 κατοσταρικα εξω, περιμενε +30 ευρω εδω να βγουνε τα καφεδακια 🤓

Δημοσ.

Νταξει να πω την αλήθεια για 8700κ μεταχειρισμενο κοιτάω. Με καλή μητρική ~190 ευρώ-200μαξ με προοπτική τέτοια εποχή του χρόνου να μπορώ αν θέλω να βαλω 9900Κ. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Νταξει να πω την αλήθεια για 8700κ μεταχειρισμενο κοιτάω. Με καλή μητρική ~190 ευρώ-200μαξ με προοπτική τέτοια εποχή του χρόνου να μπορώ αν θέλω να βαλω 9900Κ. 

Ατυχησες, με την τιμη στα 440-450 σε σοβαρα μαγαζια σημερα, στην καλυτερη να τον αρπαξεις 400 απο κανενα καμενο που θα παει σε 9900k. Launch price ενα χρονο μετα μεταχειρο λεει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...