Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dimtsef είπε

πήγαινε να πουλήσεις 1800 amd μεταχειρισμένο.. μισοτιμής θα τον δώσεις και αν τον πάρει κάποιος !  ΑΥΤΑ ! τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε !

Ναι βεβαια τον amd να τον πουλησεις να παρεις τι ακριβως?2700x?

Η ιντελ απο την αλλη σε mainstream πλατφορμα δεν εχει αλλο 8πυρηνο και σου εχει και τον φθηνοτερο 9700κ.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, dimtsef είπε

Λοιπόν μάγκες, η Intel ανέβασε τις τιμές στους 8ης γενιάς για έναν απλό λόγο ! για να μπορέσουν να πουλήσουν οι καταναλωτές που έχουν το μικρόβιο της αναβάθμισης τους μεταχειρισμένους τους σε καλή τιμή για να πάρουν τους καινούργιους ! So simple ! RESPECT

πήγαινε να πουλήσεις 1800 amd μεταχειρισμένο.. μισοτιμής θα τον δώσεις και αν τον πάρει κάποιος !  ΑΥΤΑ ! τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε !

καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο γενικα...

• Like 1

16 ώρες πριν, dimtsef είπε

λοιπον βρήκα τον 8500 235 αυριο τον παραλαμβάνω αν θέλω.. να τον πάρω η να μεινω χωρίς pc καμιά 20αρια μερες μέχρι να βγει ο 9400-9500 ?

Εχεις βαλει αγγελια τον i5 8400 για να πας σε 8500 ? :(

Επισης που ακριβως ακουσες για 9400-9500 και οτι θα κυκλοφορησουν αμεσα κιολας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, adtakhs είπε

Καλά και 200€ για το απερχόμενο CHIP σε μια μεσαία πλατφόρμα δεν είναι και ευκαιρία ....

Δεν ξέρω αλλά κάπου το έχουμε χάσει με τις τιμε τελευταία .

Ναι αλλά μιλάμε για ένα mobo πληρέστερο και με 12 power phases και για 8core.......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

Μου φαίνεται ότι η Taichi η παλιά είναι κατά 90% ίδια με τη νέα. Αν ναι στα 208 με μεταφορικά και 198 χωρίς είναι top choice και σκέφτομαι και γω να μη πάω σε itx και να τη χτυπήσω τώρα :P

https://www.asrock.com/MB/Intel/Z390 Taichi/index.asp#Specification

https://www.asrock.com/MB/Intel/Z370 Taichi/index.asp#Specification

• Like 1

πω πω.. δεν καταλαβαίνετε από τρολιές έτσι ?

και ναι έδωσα τον 8400 και με + 30 ευρώ πήρα 8500 έτσι για το γουστο μου δεν με ενδιαφέρουν τα οβερκλοκς ουτε τρελαίνομαι με τα γιγαχερτζ ! απλά ήθελα οτι καλύτερο στα 65Watt

6 λεπτά πριν, dimtsef είπε

και ναι έδωσα τον 8400 και με + 30 ευρώ πήρα 8500 έτσι για το γουστο μου δεν με ενδιαφέρουν τα οβερκλοκς ουτε τρελαίνομαι με τα γιγαχερτζ ! απλά ήθελα οτι καλύτερο στα 65Watt

Αρα εμας γιατι μας ρωταγες πιο πισω τι να παρεις αφου ειχες αποφασισει ουτως ή αλλως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρωτούσα για διαθεσιμότητα φιλε μου αν ξέρει κανείς γιατί έχει έρθει και περιμένει στην acs ο 8500

Επεξ/σία από dimtsef

3 λεπτά πριν, dimtsef είπε

αν ήταν να βγουν οι 9400 9500 σε 5 μερες να τον άφηνα , και πάλι σε κάνα μήνα όταν βγουν θα τον δώσω και θα πάω στον 9500, 

Μας ρωτας για τους 9400 και 9500 αν θα βγουν συντομα και μετα γραφεις οτι θα βγουν σε ενα μηνα.

Ο ενας μηνας απο που προκυπτει παλι?Υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση οτι θα βγουν σε 1 μηνα?

Τελος ετσι οπως το πας με τα χρηματα που θα δωσεις συνολικα,πιο φθηνα θα σου εβγαινε αν αγοραζες μια και καλη κλειδωμενο i7 8700 εξ αρχης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9900K ...... 650 ευρώ.....:shock:

https://www.alternate.nl/html/product/1477122?channel-codeW&s2m-product-id=HN9I01&utm-source=hardware&s2m-exaffid=u5pohgEIB2asWL9B19ed8q-rtMEmeOXAVUk3C2il2U76MUDma-

Κάτσε να βγούν και οι new ryzen και μετά το ξανασυζητάω για 9900K στο Ζ370......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ShooterX είπε

Για την τιμή του 1800x (launch price-γιατί τώρα δεν πιάνει μια ούτε στα μτχ) λογικά έγραφες τα ίδια ε??

Δεν λέω ότι είναι καλές οι τιμές έτσι...άλλα μ φαίνεται ζήλεψε  από την nvidia η Intel...και θα πουλήσει...

Ο 1800Χ ήταν ένα cpu που δινόταν Φτηνότερα από τα αντίστοιχα 8core της Intel που έπαιζαν στο χιλιάρικο 6900κ στην Hdet. Όχι σε ίδια η ακριβότερη τιμή με αυτούς.

Επίσης και αυτός δεν είχε καμία ουσία. Κραχτης ηταν για να πουλήσουν οι 1700 και 1700χ.

Οπότε ναι τα ίδια έγραφα και τότε. 

Επεξ/σία από adtakhs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.chiphell.com/thread-1916382-1-1.html 9900Κ (5-5.1-5.3) με Asrock z390 Taichi

Δε καταλαβαίνω με τη μετάφραση τι λέει, τη βγάζει κουκουρουκου

αντέχει και η Ζ370 taichi τον 9900Κ ή όχι. Γιατί αν πατήσουμε english translate κάποιοι Κινέζοι λένε όχι αλλα αντε βγάλε άκρη. Μα πώς αφού ίδιες είναι. 

055826qiie1jgo4hudzq9w.jpeg

055703he43gkpqqe3c34gd.jpeg

055723es903abd9qbxisas.jpeg

Επεξ/σία από 7nisiotis

40 λεπτά πριν, dimtsef είπε

4886274.jpg

Δώσε και άλλο πόνο please

7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

https://www.chiphell.com/thread-1916382-1-1.html 9900Κ (5-5.1) με Asrock z390 Taichi

Δε καταλαβαίνω με τη μετάφραση τι λέει, τη βγάζει κουκουρουκου

αντέχει και η Ζ370 taichi τον 9900Κ ή όχι. Γιατί αν πατήσουμε english translate κάποιοι Κινέζοι λένε όχι αλλα αντε βγάλε άκρη. Μα πώς αφού ίδιες είναι. 

Aμα δεν αντεχει η taichi τοτε θελει πολυ φαι το θηριο ,μου κανει λιγο μουφα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...