Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε λαθος θεμα εισαι αγαπητε :)

Θελω να πιστευω οτι δεν ειμαι. Αγοραζα παντα Intel απο την εποχη του 233mmx μεχρι και τον 6600Κ. Τωρα λοιπον που χρειαζομαι αλλο ενα mid-range  PC για χρηση κυριως σε gaming και δευτερευοντως σε video editing κοιταω τις διαθεσιμες επιλογες και βλεπω οτι το value for money δεν ειναι απο τα χαρακτηριστικα της 9ης σειρας οπως παρουσιαστηκε σημερα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, james rod είπε

45% περιπου εχει μεγαλωσει το τσιπ απο τον 7700κ.

Εγώ μιλάω για το σύνολο των chip που παράγει ή που καλείται να παράξει. ^_^

Είτε σε HDET , Server, , είτε σε mindrange.

Επεξ/σία από adtakhs

Μόλις τώρα, oceanborngr είπε

Θελω να πιστευω οτι δεν ειμαι. Αγοραζα παντα Intel απο την εποχη του 233mmx μεχρι και τον 6600Κ. Τωρα λοιπον που χρειαζομαι αλλο ενα mid-range  PC για χρηση κυριως σε gaming και δευτερευοντως σε video editing κοιταω τις διαθεσιμες επιλογες και βλεπω οτι το value for money δεν ειναι απο τα χαρακτηριστικα της 9ης σειρας οπως παρουσιαστηκε σημερα.

Αν σε ενδιεφερε το value for money και ηθελες intel,θα ειχες αγορασει τον i5 8400 που μεχρι και πριν 1 μηνα περιπου επαιζε στα 160ευρω καινουργιος(αρα σε used ακομα φθηνοτερος).

Ασε που ολες οι πληροφοριες εδω και μηνες λεγανε αυτο το πραγμα για τις τιμες,αρα ηξερες πανω κατω τι να παριμενεις γιαυτο και οπως βλεπεις απο τους υπολοιπους κανεις δεν πεφτει απο τα συννεφα με τις τιμες.

Το εν λογω σχολιο σου λοιπον ετσι οπως το εχεις γραψει πιο πολυ αφορμη για να ξεκινησει αλλο ενα vs ειναι.

Ασε που ουτως ή αλλως στο διπλα θεμα θα σου απαντησουν αν για video editing ειναι καλυτερος ο 2600χ απο τον 1700 στα ιδια χρηματα.

• Like 1

4 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Εγώ μιλάω για το σύνολο των chip που παράγει ή που καλείται να παράξει. ^_^

Είτε σε HDET , Server, , είτε σε mindrange.

αλλο σχεδιο, αλλες μασκες αλλη γραμμη παραγωγης στην hedt, server κλπ.

1 λεπτό πριν, james rod είπε

αλλο σχεδιο, αλλες μασκες αλλη γραμμη παραγωγης στην hedt, server κλπ.

Δεν είπα το αντίθετο.  Αλλά τα εργοστάσια ότι μάσκα και αν τους βάλεις και ότι καθετοποίηση και να κάνεις βάση σχεδιασμού έχουν ένα μαξ όριο παραγωγής.

1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Κοιτάω τη dell 2 βδομάδες τώρα, νιώσε με 😛

Πριν τις 20του μηνα ουτως ή αλλως διαθεσιμοι δεν θα ειναι στην αγορα,αρα θα την κοιτας και για αλλες περιπου 2 εβδομαδες :P

5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Είμαι με f5 στο caseking, ψήνονται να βγάλουν τίποτα γιατί τα νεύρα μου; 😛

τσαμπα περιμενεις ολα τα εγγλεζικα σιγα σιγα τον βαζουν pre order 600 λιρες scan co uk  overclockers κτλ κτλ οπτε μην περιμενεις και καμια διαφορα τιμης στα γερμανικα ..αν θες να διαθεσεις τοσα παρ τον απο τα εγγλεζικα αλλα σε αυτες τις τιμες θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο εγω τουλαχισοτν που σκεφτομουν προπαραγγελια αυτο θα κανω..

• Like 1

• Moderators
Just now, kromozone said:

τσαμπα περιμενεις ολα τα εγγλεζικα σιγα σιγα τον βαζουν pre order 600 λιρες scan co uk  overclockers κτλ κτλ οπτε μην περιμενεις και καμια διαφορα τιμης στα γερμανικα ..αν θες να διαθεσεις τοσα παρ τον απο τα εγγλεζικα αλλα σε αυτες τις τιμες θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο εγω τουλαχισοτν που σκεφτομουν προπαραγγελια αυτο θα κανω..

Δεν έχει περίμενε, 1 μήνα τώρα κοιτάω τα μισά κομμάτια και 2 βδομάδες τα άλλα μισά. Ή βγαίνει κάτω από 600 και τον τσιμπάω ή 2700x άμεσα. Να βγει όμως κάποια στιγμή 😛

Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Δεν έχει περίμενε, 1 μήνα τώρα κοιτάω τα μισά κομμάτια και 2 βδομάδες τα άλλα μισά. Ή βγαίνει κάτω από 600 και τον τσιμπάω ή 2700x άμεσα. Να βγει όμως κάποια στιγμή 😛

Η υπομονη ειναι αρετη φιλτατε :D

• Moderators
Just now, akoinonitos said:

Η υπομονη ειναι αρετη φιλτατε :D

Σωστά, ας κάτσω κάνα μήνα ακόμα να περιμένω να πέσει στα 570 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...