Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

ASUS ROG MAXIMUS XI HERO £272.99

ASUS ROG MAXIMUS X HERO £238.22

Άρα όσον αφορά τις μητρικές είμαστε στα ίδια σχεδόν τιμολογιακά επίπεδα

Δεν νομίζω να ανέβουν γιατί ο άλλος μπορεί να πάρει μια z370 αφού θα τους υποστηρίζουν και αυτές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, narta είπε

Εμφανιστηκε στο Amazon.com $499

Αρα 500€+ Ελλαδα/Ευρωπη

Πλαίσιο 600+ :P

Μας είχε προϊδεάσει

https://blog.plaisio.gr/whats-hot/epidoseis-fotia-apo-ton-core-i9-9900k-sto-3d-mark/

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εμενα γτ δεν μου βγαζει τιμη καθολου ? την πηρανε πισω ?

Μαλλον ειδαν πολλα κλικ και λενε αντε κανε 20αρικο πανω να βγαλουμε κατι ακομα 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, narta είπε

Μαλλον ειδαν πολλα κλικ και λενε αντε κανε 20αρικο πανω να βγαλουμε κατι ακομα 😛

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1435917-REG/intel_bx80684i99900k_core_i9_9900k_3_6_ghz.html

εχει τιμες και για τους πιο μικρους

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Μήπως το κενό που υπάρχει στα κομμάτια των cpu's για το οποίο ευθύνεται το ότι έχουν πάει οι τιμές στο Θεό, σκοπεύει να καλύψει τώρα η intel με τους καινούριους, έχοντας σαν
αποτέλεσμα την πτώση των τιμών εκατέρωθε; Λέω εγώ τώρα ...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Νταξ ειπαμε, αλλα αυτο παραπαει.

Για την ακριβεια, απλα ειναι γελοιο.

Αν ισχυει.

Δημοσ.

25% εχει η Δανια φπα , 24 % εχουμε εμεις, κατω απο 600αρη  μην περιμενετε συντομα. Και ειναι και λογικο οταν ο 8700κ ξεκιναει απο 440. 

Δημοσ.

Τα  MSRP πάντως ψιλογνωστά είναι από τώρα. Δε φαίνεται να υπάρχει αύξηση στη τιμή των i7/i5 και ο i9 θα παίζει γύρω στα 500$. Τώρα που θα φτάσει η τιμή του στην αγορά, πως θα μεταφραστεί σε Ευρώ και πόσο θα κάνει στην Ελληνική αγορά είναι δύσκολες εξισώσεις. Το θέμα imo είναι να υπάρξει διαθεσιμότητα για να μην έχουμε τα τρελά που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες με τις τιμές της 8ης γενιάς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...