Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, prigipa_m είπε

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει αυτο το PCH τι είναι ; Έχω την Gigabyte Gaming 7 Z370

emxpn9l.jpg

Αυτο βρηκα

stands for platform controller hub, as far as i understand it this is basically the chipset 

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, prigipa_m είπε

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει αυτο το PCH τι είναι ; Έχω την Gigabyte Gaming 7 Z370

emxpn9l.jpg

To πρωην southbridge εκει που εχει η μητρικη μια ψυκτρουλα διπλα απο τις pcix press

• Moderators
17 minutes ago, prigipa_m said:

Είναι ανησυχητική η θερμοκρασία ; Ψάχνω να δω ποια θύρα είναι εκεί που έχω συνδέσει τον m2

Μην ασχοληθείς καν, μια χαρά είναι.

• Like 1

Εγκυκλοπαιδικά οι μισές m2 "ψύκτρες" δεν είναι καν ψύκτρες αλλά άπλα καλύμματα για μόστρα, χωρίς thermal pads και fins. Από την άλλη κάπου είχα διαβάσει ότι ενώ μια σωστή m2 ψύκτρα θα είναι αποδοτική για το lifespan στα memory chips, είναι ταυτόχρονα και επιζήμια για τον controller (λόγω περισσότερων και πιο απότομων thermal cycles λογικά) οπότε και σου έρχεται μια η άλλη η δουλειά. M2 ψύκτρα θα έβαζα μόνο αν αποδεδειγμένα ο ssd throtlάρει χωρίς αυτήν για απαιτητικά workloads πχ premiere/davinchi scrap disk.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

550ρι (μπορεί και 550ρι + )χαλαρό.....εδώ έφτασε ο 8700Κ 440ευρώ (320 τον είχα αγοράσει εγώ)..........

Επεξ/σία από BabisTs

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...