ShooterX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 https://www.supermicro.com/support/resources/OS/Z390.cfm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Μητρικές αύριο. Cpu 19 oct shipping. Ναι αλλα αυριο θα εχουν παρουσιαση 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει αυτο το PCH τι είναι ; Έχω την Gigabyte Gaming 7 Z370 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, prigipa_m είπε Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει αυτο το PCH τι είναι ; Έχω την Gigabyte Gaming 7 Z370 Αυτο βρηκα stands for platform controller hub, as far as i understand it this is basically the chipset Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, prigipa_m είπε Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν ξέρει αυτο το PCH τι είναι ; Έχω την Gigabyte Gaming 7 Z370 To πρωην southbridge εκει που εχει η μητρικη μια ψυκτρουλα διπλα απο τις pcix press Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Είναι ανησυχητική η θερμοκρασία ; Ψάχνω να δω ποια θύρα είναι εκεί που έχω συνδέσει τον m2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 17 minutes ago, prigipa_m said: Είναι ανησυχητική η θερμοκρασία ; Ψάχνω να δω ποια θύρα είναι εκεί που έχω συνδέσει τον m2 Μην ασχοληθείς καν, μια χαρά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Μην ασχοληθείς καν, μια χαρά είναι. Για το PCH ή για την θερμοκρασία του m2 διότι δεν έχει ψύκτρα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς να δεις τη θερμοκρασία του δίσκου απο τον ίδιο τον δίσκο πχ με το hwinfo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Εγκυκλοπαιδικά οι μισές m2 "ψύκτρες" δεν είναι καν ψύκτρες αλλά άπλα καλύμματα για μόστρα, χωρίς thermal pads και fins. Από την άλλη κάπου είχα διαβάσει ότι ενώ μια σωστή m2 ψύκτρα θα είναι αποδοτική για το lifespan στα memory chips, είναι ταυτόχρονα και επιζήμια για τον controller (λόγω περισσότερων και πιο απότομων thermal cycles λογικά) οπότε και σου έρχεται μια η άλλη η δουλειά. M2 ψύκτρα θα έβαζα μόνο αν αποδεδειγμένα ο ssd throtlάρει χωρίς αυτήν για απαιτητικά workloads πχ premiere/davinchi scrap disk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Incoming.... i9 9900k: €529 i7 9700k: €399 i5 9600k: €299 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Σήμερα το απόγευμα θα τους ανακοινώσουν; Τον 9900k τον κόβω στο 600άρι πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 550ρι (μπορεί και 550ρι + )χαλαρό.....εδώ έφτασε ο 8700Κ 440ευρώ (320 τον είχα αγοράσει εγώ).......... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Στις 6 ώρα Ελλάδος δεν είναι η ανακοίνωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Εμφανίστηκαν στο amazon uk αρκετές μητρικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις