Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο παιχνίδι, μάθε να διαβάζεις...

Γιατί τι είναι? EOL εδώ και καιρό..

Σε αυτό αναφέρομαι και εγώ. Μπούρδες γράφεις.

Δημοσ.

Ότι πεις φίλε μου... Προφανώς ξέρεις καλύτερα. Είσαι τυχερός όμως που βρίσκομαι εξωτερικό, θα σου έφτιαχνα βιντεάκι ειδικά για σένα να στο αφιερώσω, με τον i5 7500 και με rx580 με pubg gaming εμπειρία..

Ps: Δεν γνωριζόμαστε και από εχθές, μιλά λίγο καλύτερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

με pubg gaming εμπειρία..

Και απο ποτε ενα απο τα χειροτερα σε optimization παιχνιδια στο pc των τελευταιων ετων ειναι σημειο αναφορας για το αν ενας επεξεργαστης ειναι ικανος ή οχι?

Δημοσ.

Έχεις πάρει χαμπάρι τι πωλήσεις έχει το συγκεκριμένο? Ακόμα και εδώ ,Κάνε μια βόλτα στα θέματα αναβάθμισης, 8 στους 10 που ψάχνονται για gaming αναβάθμιση θέλουν να παίζουν pubg, Τι θα τους πούμε όχι δεν θα το παίζεις γιατί είναι καλό γραμμένο? το συγκεκριμένο είναι σαν την άσχημη γκόμενά που σε φτύνει και κολλάς μαζί της.. 

12 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ξανά. Να γράφεις σωστότερα πράγματα και όχι μπούρδες.

Περιμένω να με βγάλεις λάθος, έχεις 7500 , έχεις κάρτα επιπέδου rx580?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Έχεις πάρει χαμπάρι τι πωλήσεις έχει το συγκεκριμένο? Ακόμα και εδώ ,Κάνε μια βόλτα στα θέματα αναβάθμισης, 8 στους 10 που ψάχνονται για gaming αναβάθμιση θέλουν να παίζουν pubg, Τι θα τους πούμε όχι δεν θα το παίζεις γιατί είναι καλό γραμμένο? το συγκεκριμένο είναι σαν την άσχημη γκόμενά που σε φτύνει και κολλάς μαζί της.. 

Pubg στα 30fps σηκωνει και ο ryzen apu,δεν σημαινει οτι θα προτεινουμε στους παντες i7 με το κουταλι,εκτος αν ολοι αυτοι που ρωτανε διαθετουν budget πανω απο 1000ευρω.

Δημοσ.

Ο apu Σε 720p θα εννοείς 😋.Εκτός από τους i7, υπάρχουν και 8400, 2600, ακόμα και ο 1600 κάνει μια χαρά για pubg...ψάξε αν θέλεις να μου βρεις μια πρότασή μου με i7.. Παίζει και να μην έχω προτείνει ποτέ i7 cpu...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ο apu Σε 720p θα εννοείς 😋.Εκτός από τους i7, υπάρχουν και 8400, 2600, ακόμα και ο 1600 κάνει μια χαρά για pubg...ψάξε αν θέλεις να μου βρεις μια πρότασή μου με i7.. Παίζει και να μην έχω προτείνει ποτέ i7 cpu...

To point μου στο πιο πισω video ειναι για το τι ρολο βαρανε μεχρι και σημερα οι 4πυρηνοι στην αγορα για καποιον που προφανως και δεν εχει τεραστιες απαιτησεις και πας και μου αναφερεις σαν φοβερο παραδειγμα οτι δεν τραβανε οι 4πυρηνοι το pubg...

Κοινως εμεις μιλαμε για την πλειοψηφια ολων των παιχνιδιων και εσυ αναφερεις το pubg...

Το τι θεματα ανοιγονται στο forum προσωπικα δεν μου λεει κατι γιατι και παλια που ανοιγαν 10θεματα ανα σελιδα για pc ανω των 900-1000ευρω,ζητημα ο 1/10 να εστηνε τετοιο υπολογιστη....

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, _Theo_ said:

Δεν ξέρω αν είναι on-topic αλλά πιστεύω είναι άξιο αναφοράς.Στο Guru3D Rig of the Month ένας Έλληνας με i9-7900X!! Μπράβο στο παλικάρι!!

''How much money did you spend on the rig as it is right now?

That's a secret, but it's more than 4500 euros.''

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Δεν ξέρω αν είναι on-topic αλλά πιστεύω είναι άξιο αναφοράς.Στο Guru3D Rig of the Month ένας Έλληνας με i9-7900X!! Μπράβο στο παλικάρι!!

Tοσα λεφτα εδωσε κανα sleeved καλωδιακι δεν μπορουσε να βαλει? 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά έχω δεί και καλύτερα κουτιά εκεί στο Guru3D αλλά και το δικό του δεν είναι και άσχημο. Πάντως έχουμε παρουσία σαν Έλληνες και εκεί. :D

• Like 1
Δημοσ.

μαγκες θα ρωτησω εδω δεν ανοιγω θεμα ψαχνω μια h370 για ι58400

πως σας φενεται αυτη??

https://www.skroutz.gr/s/14609867/Asrock-Fatal1ty-H370-Performance.html#specs

δεν εχω βρει ουτε στο αμαζον πολλα σχολια ουτε σκρουτζ φυσικα κατι ψιλα απο ριβιου

και σαν υλοποιηση και σαν εταιρεια αξιζει??

συγκριτικα με τα  βασικα μοντελα  asus/gigabyte κτλ 

αν οχι καμια εναλλακτικη

βλεπω να προτινεται παντου απο ασροκ η  z 370 extreme αλλα νομιζω ειναι οβερκιλ για μενα που δεν κλοκαρω

Δημοσ.

Πολλα χρηματα για H370 μητρικη κατα την γνωμη μου.Πανω απο 100ευρω δεν νομιζω να αξιζει να δωσεις για μητρικη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

μαγκες θα ρωτησω εδω δεν ανοιγω θεμα ψαχνω μια h370 για ι58400

πως σας φενεται αυτη??

https://www.skroutz.gr/s/14609867/Asrock-Fatal1ty-H370-Performance.html#specs

δεν εχω βρει ουτε στο αμαζον πολλα σχολια ουτε σκρουτζ φυσικα κατι ψιλα απο ριβιου

και σαν υλοποιηση και σαν εταιρεια αξιζει??

συγκριτικα με τα  βασικα μοντελα  asus/gigabyte κτλ 

αν οχι καμια εναλλακτικη

βλεπω να προτινεται παντου απο ασροκ η  z 370 extreme αλλα νομιζω ειναι οβερκιλ για μενα που δεν κλοκαρω

μνήμες έχεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...