dimoskoutr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μη μας πριζετε με τους threadripper και τα ryzenονια ρε παιδιά. Μη μιλήσουμε για άλλα κόστη πλατφόρμας για τα threadripper chip + για τις B die μνήμες των ryzen. Μη το κανετε VS και Burn The Witch θέμα κι εδώ. Αγοραστε τους ryzen σας όσοι θέλετε και τέλος. Αυτό το "τέλος" που έγραψες στο τέλος μάνα μου με τέντωσε... Τι λες βρε, σχολιάζουμε την πατάτα της intel και πιθανές επιπτώσεις... Φτου κακά με τις ονομασίες της άλλης πλευράς;;; Αστεία πράγματα λέμε... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού με το παραμικρό οι ruzen-πυρφοροι για να δικαιολογησετε την αγορά σας ή την επιλογή σας για χψ λόγους πετάτε το τυράκι σας , ειρωνεύεστε και λοιπά. Φτάστε τα 5Ghz στα 7nm που όπως φαίνεται πάλι στα 4.5 θα κολλήσει, δώστε ίδιο Ipc με τον 8700Κ/9900κ με τα μισά λεφτά και τα λέμε. Η ryzen έχουν τη τιμή πώλησης που πρέπει να έχουν. Αν τουμπανιασουν κι αυτοί και σε αυτούς η τιμή την ανηφόρα θα πάρει... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από 7nisiotis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μη μας πριζετε με τους threadripper και τα ryzenονια ρε παιδιά. Μη μιλήσουμε για άλλα κόστη πλατφόρμας για τα threadripper chip + για τις B die μνήμες των ryzen. Μη το κανετε VS και Burn The Witch θέμα κι εδώ. Αγοραστε τους ryzen σας όσοι θέλετε και τέλος. Δεν είναι η οποιαδήποτε κουβέντα ξεκίνημα για VS και για μάγισσες... όσοι θέλουν να αρπαχτούν αρπάζονται έτσι κ αλλιώς. Στο κάτω κάτω ο 9900k και ο οποισδήποτε cpu δεν είναι μόνος του στην αγορά. Η οποιαδήποτε δύναμη έχει και αξία για να αγοραστεί έχει να κάνει πάντα με το τι άλλο κυκλοφορεί. Το ότι αναφέρεται κάποιος threadripper σε αυτό το θέμα εξαιτίας της τιμής είναι κατάντια για cpu "mainstream" πλατφόρμας. Δεν είμαστε ryzen-πυρφοροι όσοι λέμε κάτι που δεν μας αρέσει. Intel έχω και γω. Καταλάβετε ότι δεν μιλάμε για ομάδες αλλά για προϊόντα Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από godslayerxp 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Silverage είπε Οι 9xxx θα μπαίνουν στις ίδιες μητρικές με του 8xxx; Ναι εχουν ηδη βγει και bios που αναφερουν την υποστηριξη τους και επισημα στις τωρινες μητρικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Περιμένετε να βγουν τα τσιπακια, να δούμε MSRP τιμή και βλέπουμε. Για μένα, δεν με ενδιαφέρει η ryzen μεριά και το γράφω ξεκάθαρα ως αυτή τη χρονική στιγμή. Αυτά που εχω δει, ακόμα το θεωρώ chip σε βρεφικό επίπεδο. Ποιος ξερει μπορεί αν φτάνει τα 5 Ghz < που όπως φαίνεται όχι > η επόμενη γενιά και διορθωθούν πράγματα ίσως αλλάξω γνώμη, αλλά για καθαρά gaming 1080p 144Hz+ που με ενδιαφέρει εμένα δεν με συγκινεί ακόμα ο ryzen. Η Ιντελ ναι έκανε μαλακίες αλλά αυτή τη στιγμή για high refresh rate monitor και μόνο gaming έχει και ΘΑ έχει, το απόλυτο τσιπ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου από το κόκκινο στρατόπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αφού με το παραμικρό οι ruzen-πυρφοροι για να δικαιολογησετε την αγορά σας ή την επιλογή σας για χψ λόγους πετάτε το τυράκι σας , ειρωνεύεστε και λοιπά. Φτάστε τα 5Ghz στα 7nm που όπως φαίνεται πάλι στα 4.5 θα κολλήσει, δώστε ίδιο Ipc με τον 8700Κ/9900κ με τα μισά λεφτά και τα λέμε. Η ryzen έχουν τη τιμή πώλησης που πρέπει να έχουν. Αν τουμπανιασουν κι αυτοί και σε αυτούς η τιμή την ανηφόρα θα πάρει... Δώσε και εμένα μάνα μου από αυτό που πίνεις. Παραισθήσεις;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Silverage είπε Οι 9xxx θα μπαίνουν στις ίδιες μητρικές με του 8xxx; Ναι γιατι τωρα δεν εχουν την πολυτέλεια του χρόνου, ωστε να καθονται να ξυνονται και να βγαζουν παλι καινουργιο chipset για να τα ξανα παρουν και απο τις μητρικες.. Τωρα τρεχουν και δεν φτάνουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Περιμένετε να βγουν τα τσιπακια, να δούμε MSRP τιμή και βλέπουμε. Για μένα, δεν με ενδιαφέρει η ryzen μεριά και το γράφω ξεκάθαρα ως αυτή τη χρονική στιγμή. Αυτά που εχω δει, ακόμα το θεωρώ chip σε βρεφικό επίπεδο. Ποιος ξερει μπορεί αν φτάνει τα 5 Ghz < που όπως φαίνεται όχι > η επόμενη γενιά και διορθωθούν πράγματα ίσως αλλάξω γνώμη, αλλά για καθαρά gaming 1080p 144Hz+ που με ενδιαφέρει εμένα δεν με συγκινεί ακόμα ο ryzen. Η Ιντελ ναι έκανε μαλακίες αλλά αυτή τη στιγμή για high refresh rate monitor και μόνο gaming έχει και ΘΑ έχει, το απόλυτο τσιπ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου από το κόκκινο στρατόπεδο. Για ποιο παιχνίδι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Περιμένετε να βγουν τα τσιπακια, να δούμε MSRP τιμή και βλέπουμε. Για μένα, δεν με ενδιαφέρει η ryzen μεριά και το γράφω ξεκάθαρα ως αυτή τη χρονική στιγμή. Αυτά που εχω δει, ακόμα το θεωρώ chip σε βρεφικό επίπεδο. Ποιος ξερει μπορεί αν φτάνει τα 5 Ghz < που όπως φαίνεται όχι > η επόμενη γενιά και διορθωθούν πράγματα ίσως αλλάξω γνώμη, αλλά για καθαρά gaming 1080p 144Hz+ που με ενδιαφέρει εμένα δεν με συγκινεί ακόμα ο ryzen. Η Ιντελ ναι έκανε μαλακίες αλλά αυτή τη στιγμή για high refresh rate monitor και μόνο gaming έχει και ΘΑ έχει, το απόλυτο τσιπ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου από το κόκκινο στρατόπεδο. Βρε παραμιλάς; Εσύ το κάνεις vs το θέμα τώρα δεν το καταλαβαίνεις; Στο είπε και ο άλλος την κατάντια της intel με τις τιμές την δεδομένη στιγμή σχολιάζουμε...γιουχου όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ειρήνη υμίν τέκνα μου.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πότε θα έχουμε την επίσημη τιμολόγηση στο Ελλάντα ? Το μπλοκάκι μου περιμένει πως και πως να quotαρει τους προφήτες από τα lidl που γράφανε για 400 με 450 απο την intelαρα 😁 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε Πότε θα έχουμε την επίσημη τιμολόγηση στο Ελλάντα ? Το μπλοκάκι μου περιμένει πως και πως να quotαρει τους προφήτες από τα lidl που γράφανε για 400 με 450 απο την intelαρα 😁 MSRP κάπου στα 450-470 USD το βλέπω, άλλο πόσο θα έχει στο ραφι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Παιδιά η Intel τα έχει κάνει σκ@τ@ τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή πώς γίνεται να κάνεις το refine του refine ώ refine ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και να μην αντέχεις να παράξεις τα chipset στα 14nm? Πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση, δεν μπορώ να το δικαιολογήσω ότι "έχουν τραγικά μεγάλη ζήτηση", και πριν 6 μήνες είχαν, τώρα (σσ: από Αύγουστο το ξέρουμε) που θα βγει νέα σειρά έχουν τρέξει όλοι να προλάβουν τον 8700 την ευκαιριάρα με οδοντόπαστα? Δεν με πείθει. Σου παραθέτω την απάντηση που θεωρώ σωστότερη από συμφορουμίτη. Αναφορά σε κείμενο α) η Intel ανακοίνωσε τα 10nm το 2015. Με τις καθυστερήσεις και αν όλα πάνε καλά, θα τα δούμε το τέλος του 2019. Το πρόβλημα είναι απλά τεράστιο β) H Intel δεν ρίχνει τιμές, όταν θέλει να κάνει ζημιά στον ανταγωνισμό το ρίχνει σε προσφορές (στους χονδρέμπορους) και με βρώμικα παιχνίδια στου OEM. γ) Ο λόγος που δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση είναι γιατί πλέον παράγει μεγαλύτερα chip στα ίδια nm και όχι επειδή ανέβηκε η ζήτηση. Αφήστε το PR να τα παρουσιάζει όπως θέλει. δ) ο λόγος που θα εστιάσει στους ακριβότερους επεξεργαστές είναι γιατί θέλει να βγάλει περισσότερα έσοδα από ίδιο αριθμό chip που πρόκειται να πουλήσει. ε) ελπίζω η έλλειψη μητρικών για AMD πλατφόρμα να μην έχει να κάνει με κανα βρώμικο παιχνίδι, όπως τότε πχ που η Nvidia έκλεισε όλη την παραγωγή της TSMC για 2 μήνες ώστε να μην έχει η AMD κάρτες HD 4800 να πουλήσει. ζ) όταν κυκλοφορήσει η AMD επεξεργαστές στα 7nm θα γελάσει το χειλάκι και του πλέον πικραμένου AMDάκια. Τα Intel fanboys θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα να πείσουν τους εαυτούς τους να αγοράσουν Intel η) η Intel έχει επιλέξει να τροφοδοτεί πρώτα τους OEM και μετά το retail ώστε να αφήσει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο στην AMD για να επεκταθεί στους OEM. θ) επιχειρεί να περάσει μαρκετινίστικα το μήνυμα ότι τα προϊόντα της είναι premium και της AMD... φθήνια. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από adtakhs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy grail Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Silverage είπε Οι 9xxx θα μπαίνουν στις ίδιες μητρικές με του 8xxx; για τους 9700k/9900κ δεν ειναι σιγουρο. περιμενε να δουμε τις μητρικες με z390. ισως αλλαξουν τα πιν τροφοδοσιας οπως αλλαξαν απο skylake/kabylake σε coffee. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από holy grail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, holy grail είπε για τους 9700k/9900κ δεν ειναι σιγουρο. περιμενε να δουμε τις μητρικες με z390. ισως αλλαξουν τα πιν τροφοδοσιας οπως αλλαξαν απο skylake/kabylake σε coffee. Πως δεν ειναι σιγουρο ρε αδερφε? Οτι leak εχουμε μεχρι τωρα απο z370 μητρικη ειναι. Οι z390 εχουν την ιδια τροφοδοσια με τις z370. Θες λιγη μελετη γενικα εχεις μεινει πισω στα μαθηματα 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις