Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, notisgreek98 είπε

εγω ανταλλαγή θελω περισσοτερο παιδια.Ειναι στην πενα ο επεξεργαστής απλα με την χρηση που κανω δεν χρησιμοποιω τις δυνατοτητες του. Για gaming θελω εναν και απο αυτούς που εβαλα στην αγγελια σχεδον ιδιοι ειναι ολοι και δεν νομιζω να κανει κανενας bottleneck  την r9 fury που εχω. Ουσιαστικα τον αγορασα επειδη ηταν σε καλη τιμη 😊Τι εννοω προτιμω να τον παρει καποιος και να μου δωσει για παραδειγμα εναν i5 8600  με την διαφορα οποια και αν ειναι αυτη θα την βρουμε στο χερι παρα να εχω εναν τετοιο επεξεργαστη και να μην τον κανω ουσιαστικα τιποτα.Ειναι βεβαια  futureproof αλλα δεν ξερω το σκεφτομαι ακομα. Ενα pubg  παιζω αντε και κανα  bf1 και bf5  μολις βγει. 

Ο 8700Κ ειναι ο καλύτερος γκειμινγκ επεξεργαστής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι απλα αξιζει αυτα τα 100 ευρω παραπάνω απο τον i5 8600k  ? Γιατι στο youtube  και λιγο που εψαξα οι διαφορες ηταν 3-5fps max  ενω την περισσοτερη ωρα ειχαν ακριβως τα ιδια στο gaming...  Και μιλαμε σε συνδιασμο με την 1080ti που μπορει να ειναι θεμα  bottleneck... με την fury που θα την κρατησω σιγουρα 2 χρονακια ακομα αφου βασταει καλα δεν νομιζω να εχουν σχεδον καμια διαφορα. Εννοείται βεβαια με λιγο overclock στον i5 8600k..

Επεξ/σία από notisgreek98
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε

ναι απλα αξιζει αυτα τα 100 ευρω παραπάνω απο τον i5 8600k  ? Γιατι στο youtube  και λιγο που εψαξα οι διαφορες ηταν 3-5fps max  ενω την περισσοτερη ωρα ειχαν ακριβως τα ιδια στο gaming... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι σου είπαν και τα παιδιά , είχα 8600κ και τον άλλαξα γιατί στα battlefield βάραγε 100% usage και αυτό είχε σαν απότελεσμα να έχω stuttering.

Επεξ/σία από FORIS78
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, notisgreek98 είπε

ναι απλα αξιζει αυτα τα 100 ευρω παραπάνω απο τον i5 8600k  ? Γιατι στο youtube  και λιγο που εψαξα οι διαφορες ηταν 3-5fps max  ενω την περισσοτερη ωρα ειχαν ακριβως τα ιδια στο gaming...  Και μιλαμε σε συνδιασμο με την 1080ti που μπορει να ειναι θεμα  bottleneck... με την fury που θα την κρατησω σιγουρα 2 χρονακια ακομα αφου βασταει καλα δεν νομιζω να εχουν σχεδον καμια διαφορα. Εννοείται βεβαια με λιγο overclock στον i5 8600k..

Ποια κάρτα δεν έχει καμία διαφορά με την ρ9;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Ποια κάρτα δεν έχει καμία διαφορά με την ρ9;

Οι επεξεργαστες στο gaming εννοει οτι δεν εχουν σχεδον καμια διαφορα....(8600Κ-8700Κ)

Εχουν αλλά λεμε τωρα..

Δημοσ.

Ο ryzen 2700x απλά δεν κάνει για την 2080ti ,τεράστιο bottleneck,δεν το περίμενα,

Ακόμα και ο πολυ φθηνότερος core i5 8400 κουμαντάρει εξαιρετικά την rtx 2080ti

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Ο ryzen 2700x απλά δεν κάνει για την 2080ti ,τεράστιο bottleneck,δεν το περίμενα,

Ακόμα και ο πολυ φθηνότερος core i5 8400 κουμαντάρει εξαιρετικά την rtx 2080ti

Αν δε βάλεις bdies με custom timings όλοι οι ryzen πατώνουν σε χαμηλά resolution με τόσο δυνατές κάρτες λόγω latency. O 8400 σε γενικές γραμμές με 2666 μνήμες είναι πίσω από 2600 με bdies. Δεν είναι τυχαίο που τα σκορ πχ του spartan είναι στα ίδια επίπεδα με άτομα με KL και CL στα 5 GHz. Έτσι και αλλιώς είναι έγκλημα να παίζεις στα 1080p με την 2080ti, τρως μπουκάλα με οποιοδήποτε cpu με αυτό το κτήνος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...