Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε

ρε φιλε τι προβλημα εχεις και εσυ? το τακτοποιησα το προβλημα κατευθειαν μολις μου το εστειλαν? Τι σας εσυ κοιτα την δουλεια σου. 

Ναι ρε άραξε. Καλή πώληση 

original?width=250&version=1671645

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε

ρε φιλε τι προβλημα εχεις και εσυ? το τακτοποιησα το προβλημα κατευθειαν μολις μου το εστειλαν? Τι σας εσυ κοιτα την δουλεια σου. 

Φιλε περα απο την πλακα τωρα 390 δεν τον πουλας με την καμια. 

Βαλτον ενα 300-310 και κατι μπορει να γινει... Αλλιως απουλητος θα μεινει.

Ασχετο πως και τον πουλας?

Δημοσ.

εγω ανταλλαγή θελω περισσοτερο παιδια.Ειναι στην πενα ο επεξεργαστής απλα με την χρηση που κανω δεν χρησιμοποιω τις δυνατοτητες του. Για gaming θελω εναν και απο αυτούς που εβαλα στην αγγελια σχεδον ιδιοι ειναι ολοι και δεν νομιζω να κανει κανενας bottleneck  την r9 fury που εχω. Ουσιαστικα τον αγορασα επειδη ηταν σε καλη τιμη 😊Τι εννοω προτιμω να τον παρει καποιος και να μου δωσει για παραδειγμα εναν i5 8600  με την διαφορα οποια και αν ειναι αυτη θα την βρουμε στο χερι παρα να εχω εναν τετοιο επεξεργαστη και να μην τον κανω ουσιαστικα τιποτα.Ειναι βεβαια  futureproof αλλα δεν ξερω το σκεφτομαι ακομα. Ενα pubg  παιζω αντε και κανα  bf1 και bf5  μολις βγει. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε

Δεν αξιζει δηλαδη να τον αλλαξω με τον εναν i5 8600 η 8600κ λες? 

Ε οχι αφου εχεις ηδη τον καλυτερο γι αυτη την δουλειά, δεν αξιζει να πας σε χαμηλοτερο..

Απο κει και περα ομως αν τελικα τον πουλησεις μπορεις να κρατησεις τα 390 ευρω και να συμπληρωσεις αλλα 200 ~ και να πας στον 9700Κ που βγαινει σε καμια 20ρια ημερες~... Κανονικα ειναι  + 100~ παρα πανω ο απλος 9700Κ αλλα εγω προτείνω να πας κατευθειαν στον 9700Κ DE που εχει άλλα 100~ επιπλεον ευρω αλλά αξιζει και με το παρα πανω..

Δημοσ.

εγινε κομπλε.Θα το κοιταξω τοτε μολις βγει.Κατι ασχετο ξερει καποιος απο εσας να φτιαχνει καρτες γραφικων?Εχω μια r9 390x της amd με blower που μου κανει στατεριν μολις την βαλω στο pc μου αραια και που.Ενω δουλευει κανονικα αν μετα απο ενα σημειο (μετα απο κανα 10λεπτο) ενω ειμαι στο ιντερνετ ξερω εγω μου λαγγαρει ολο το pc και δεν πιανει ουτε το restart button του κουτιου.Προφανως ο προηγουμενος φιλος μου πρεπει να την πειραξε αρκετα στο οβερκλοκ.Ξερεις μηπως καποιος αν μπορει να φτιαχτει καπως?Της εκανα underclock αλλα και παλι το ιδιο κανει.Αν καποιος γνωριζει ας μου στειλει ενα μηνυμα γιατι δεν θελω να αλλαξω το θεμα της συζητησης.Ευχαριστω

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε

εγινε κομπλε.Θα το κοιταξω τοτε μολις βγει.Κατι ασχετο ξερει καποιος απο εσας να φτιαχνει καρτες γραφικων?Εχω μια r9 390x της amd με blower που μου κανει στατεριν μολις την βαλω στο pc μου αραια και που.Ενω δουλευει κανονικα αν μετα απο ενα σημειο (μετα απο κανα 10λεπτο) ενω ειμαι στο ιντερνετ ξερω εγω μου λαγγαρει ολο το pc και δεν πιανει ουτε το restart button του κουτιου.Προφανως ο προηγουμενος φιλος μου πρεπει να την πειραξε αρκετα στο οβερκλοκ.Ξερεις μηπως καποιος αν μπορει να φτιαχτει καπως?Της εκανα underclock αλλα και παλι το ιδιο κανει.Αν καποιος γνωριζει ας μου στειλει ενα μηνυμα γιατι δεν θελω να αλλαξω το θεμα της συζητησης.Ευχαριστω

Forum> hardware > νέο θέμα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο λέω για να ασχοληθεί κάποιος να δει σφαιρικά το πρόβλημα και να σε βοηθήσει. Επειδή περιπλέκονται κι άλλα υποσυστήματα, πέραν του cpu. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...