Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μα δεν είπα ότι ήταν πάντα έτσι η giga. Παλιά ειδικά στις μητρικές ήταν σπαθί αλλά βλέπουμε τώρα το έχει γυρίσει σε φρου φρου και rgb. Η giga gaming 5 πρώτες μέρες που την κοίταζα κόστιζε όσο η asrock taichi Ελλάδα γύρω στα 230 και για την gaming 7 αναφέρω τον logan γιατί έχει δίκιο υπό την έννοια ότι ζητούσε 290-300 ευρώ όσα η hero. Και το πιο κορυφαίο είναι οτι wifi είχε η φθηνότερη gaming 5 αλλά όχι η gaming 7 γιατί ....έτσι . Ξέρεις γιατί έπεσε κράξιμο για την ultra gaming? Γιατί day one ζητούσε 200+ευρώ την ίδια στιγμή που 230 ζητούσαν οι gaming 5 και taichi. Εγώ στην gaming 7 ήθελα να πάω αλλά όταν είδα ότι είναι κατώτερη από την hero στα ίδια χρηματα της έριξα άκυρο. Δεν είμαι fanboy εταιρειών,η προηγούμενη κάρτα μου ήταν μια msi από haswell εποχές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Hero COD Black OPS να δούμε πόσο θα έχει Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Vasilis 07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν είμαι fanboy εταιρειών,η προηγούμενη κάρτα μου ήταν μια msi από haswell εποχές Το ξέρω ότι δεν είσαι fanboy, ούτε εγώ είμαι, απλά οι μητρικές είναι δύσκολο να ζυγιστούν εύκολα. Καθαρά στο VRM κομμάτι υπάρχει το γνωστό πινακάκι από το overclock.net, αλλά συνολικά δεν είναι τόσο εύκολο να πεις ποια είναι καλύτερη ποιας (προφανώς εντός ενός σχετικά στενού εύρους τιμών). Για εμένα πχ το DualBIOS είναι must, για άλλον μπορεί να είναι αδιάφορο. Υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες στο θέμα μητρική και σε συνδυασμό με το cost-cutting των εταιρειών (ενδεχομένως και την φουσκωμένη τιμή του Ζ370 στις αρχές), οδήγησαν σε ένα αρκετά απογοητευτικό launch, τόσο σε θέμα τιμών όσο και real features (πχ θα είχα δώσει τα παραπάνω € για την Gaming 7, αν είχε Wifi). Δεν ξέρω τι έγινε με τις 170/270, αλλά στις πιο παλιές που θυμάμαι, στα 150€ έπαιρνες καλό κομμάτι (σε θέμα VRMs), στις Ζ370 όλες κάτω από 200€ ήταν με VRMs από τα Lidl, με μόνη εξαίρεση 1-2 μοντέλα της Asrock και θα κλάψουνε μανούλες αν κουμπώσουν 9900Κ εκεί... Δεν περνάς κι από το thread του WoW btw, ρώτησα 1-2 λεπτομέρειες για το BFA, αλλά δεν απάντησε κανείς. 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Η προηγούμενη μητρική μου ήταν μια micro atx από τη gigabyte. Μ' έβγαλε ασπροπρόσωπο και δεν είχα κανένα παράπονο. Μινιμαλιστική εμφάνιση και αξιόπιστη. Η gigabyte το έχει, όντως, ρίξει στα rgb (πορτοκαλί χρώμα; seriously;) και στα φρου-φρου. Μόνο η χρωματική επιλογή με απωθεί. Τα ίδια και στις κάρτες. Τέρας η 1080ti aorus x, αλλά, βρε αδερφέ, αυτές οι πορτοκαλί πινελιές θα έκαναν την αφάνα του Bob Ross να κρυφτεί σε μια γωνίτσα από ντροπή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zaknafein είπε Το ξέρω ότι δεν είσαι fanboy, ούτε εγώ είμαι, απλά οι μητρικές είναι δύσκολο να ζυγιστούν εύκολα. Καθαρά στο VRM κομμάτι υπάρχει το γνωστό πινακάκι από το overclock.net, αλλά συνολικά δεν είναι τόσο εύκολο να πεις ποια είναι καλύτερη ποιας (προφανώς εντός ενός σχετικά στενού εύρους τιμών). Για εμένα πχ το DualBIOS είναι must, για άλλον μπορεί να είναι αδιάφορο. Υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες στο θέμα μητρική και σε συνδυασμό με το cost-cutting των εταιρειών (ενδεχομένως και την φουσκωμένη τιμή του Ζ370 στις αρχές), οδήγησαν σε ένα αρκετά απογοητευτικό launch, τόσο σε θέμα τιμών όσο και real features (πχ θα είχα δώσει τα παραπάνω € για την Gaming 7, αν είχε Wifi). Δεν ξέρω τι έγινε με τις 170/270, αλλά στις πιο παλιές που θυμάμαι, στα 150€ έπαιρνες καλό κομμάτι (σε θέμα VRMs), στις Ζ370 όλες κάτω από 200€ ήταν με VRMs από τα Lidl, με μόνη εξαίρεση 1-2 μοντέλα της Asrock και θα κλάψουνε μανούλες αν κουμπώσουν 9900Κ εκεί... Δεν περνάς κι από το thread του WoW btw, ρώτησα 1-2 λεπτομέρειες για το BFA, αλλά δεν απάντησε κανείς. 😥 Την Ζ170 Hero την είχα πάρει από το κιτρινομάγαζο (που δεν φημίζεται σε χαμηλές τιμές) στα 235Ε. Πήρα και γύρω στα 30Ε πίσω από το ASUS cashback μου είχε βγει στο 200αρι.Μια χαρά για τέτοια μητρική. Τώρα η αντίστοιχη σε Ζ370 ξεκινά από τα 280 και δεν ξέρω τι τιμές θα δούμε στο Ζ390. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαξ μέχρι 170 € για μένα. Παραπάνω για Ζ πλατφόρμα δε θα έδινα. Λίγο έμεινε ... βγάλτε τους Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Η προηγούμενη μητρική μου ήταν μια micro atx από τη gigabyte. Μ' έβγαλε ασπροπρόσωπο και δεν είχα κανένα παράπονο. Μινιμαλιστική εμφάνιση και αξιόπιστη. Η gigabyte το έχει, όντως, ρίξει στα rgb (πορτοκαλί χρώμα; seriously;) και στα φρου-φρου. Μόνο η χρωματική επιλογή με απωθεί. Τα ίδια και στις κάρτες. Τέρας η 1080ti aorus x, αλλά, βρε αδερφέ, αυτές οι πορτοκαλί πινελιές θα έκαναν την αφάνα του Bob Ross να κρυφτεί σε μια γωνίτσα από ντροπή. Εμένα νομιζω οταν ειχα κουμπώσει την Aorus 7 με κόκκινο άνοιξε παρά το πορτοκαλί που διαφημίζουν αλλα δε θυμαμαι κιολας :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Intel releases Z390 on October 8th, 8-core CPUs two weeks later 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Intel releases Z390 on October 8th, 8-core CPUs two weeks later Άιντε καιρός ήταν για να σταματήσει το ράδιο αρβύλα. Βγαίνουν δεν βγαίνουν, θα βγουν στο τέλος του 18, θα βγουν το πρώτο 3μηνο του 19. Αν ήταν δυνατόν, από μέσα καλοκαιριού υπάρχουν διαρροές αλλά κάποιοι νόμιζαν ότι η Intel δεν θα τους κυκλοφορήσει στην αρχή της σεζόν. Θα το δείτε και ο 9900k στα 500Ε θα παίξει Ευρώπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Vasilis 07 said: Άιντε καιρός ήταν για να σταματήσει το ράδιο αρβύλα. Βγαίνουν δεν βγαίνουν, θα βγουν στο τέλος του 18, θα βγουν το πρώτο 3μηνο του 19. Αν ήταν δυνατόν, από μέσα καλοκαιριού υπάρχουν διαρροές αλλά κάποιοι νόμιζαν ότι η Intel δεν θα τους κυκλοφορήσει στην αρχή της σεζόν. Θα το δείτε και ο 9900k στα 500Ε θα παίξει Ευρώπη. Μέχρι 500 έχει πέσει προπαραγγελία. Παραπάνω, θα πάω σε Ryzen, sorry Intela. Επιδόσεις ξέρουμε ήδη. Ένας 8700Κ με 2 παραπάνω cores στο μονολιθικό die του και καλύτερη συμπεριφορά OC λόγω θερμοκρασιών είναι. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Με το που ανακοινωθούνε οι επεξεργαστές κατευθείαν παραγγελία γιατί βλέπω να φτάνουν οι τιμές στο Θεό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Αποτελεσμα της αυξησεις των τιμων απο ιντελ... τον 9900k ευρωπη να τον περιμενετε πανω απο 500 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ο 9900k θα είναι ο αντίστοιχος του 8700k ή ο 9700; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Βγάλτε τους 8700Κ σας στο σφυρί να αναβαθμίσουμε οι λοιποί φτωχομπινεδες καθώς περιμένουμε πίνοντας τσάι. #yfosP_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Βγάλτε τους 8700Κ σας στο σφυρί να αναβαθμίσουμε οι λοιποί φτωχομπινεδες καθώς περιμένουμε πίνοντας τσάι. #yfosP_Warhead Ναι με τις τιμες που εχουν τωρα θα τους παρεις μτχ περισσοτερα και απο οσο τους ειχαν αγορασει καινουριους 😛 38 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Αποτελεσμα της αυξησεις των τιμων απο ιντελ... τον 9900k ευρωπη να τον περιμενετε πανω απο 500 . Το matket share μπορει να εχει επιρεαστει και απο την αναμονη καποιων για τους νεους. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις