Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ο 8400 ακόμα πιο τραγικός στα 340. Την πάει αίμα την Intel εδώ και 1 χρόνο μετά το meltdown. 

Ναι...αίμα λέμε...κλείνει όπου να ναι....Μάλλον γράφεις απλά για να γράφεις....Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως ξεκίνησε το <meltdown> της intelas και γιατί ο 8400-8700 (τα best sellers  δλδ) έχουν πάει εκεί π πήγανε...(εννοειται unaffordable)....Demand λέγεται...ζήτηση...

2 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Ναι...αίμα λέμε...κλείνει όπου να ναι....Μάλλον γράφεις απλά για να γράφεις....Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως ξεκίνησε το <meltdown> της intelas και γιατί ο 8400-8700 (τα best sellers  δλδ) έχουν πάει εκεί π πήγανε...(εννοειται unaffordable)....Demand λέγεται...ζήτηση...

Αγαπάς Intel και φαίνεται. Εγώ όχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αγαπάς Intel και φαίνεται. Εγώ όχι. 

Nope.

Αν ανοίξεις τα μάτια σου θα δεις οτι έγραψα οτι δεν αξίζουν σε αυτά τα λεφτά...

Κανε μια χάρη όμως..Νομίζω intel έχεις και έχεις δηλώσει ότι <δεν>  πιάνουν τα χερια σου για να αλλαξεις σε amd..

ΠΟΥΛΑ και θα στην κάνω εγώ την αλλαγή-μετακόμιση αν βρίσκεσαι Αθήνα. Αφιλοκερδώς εννοείται....Τι λες.???

ot.

Μπαίνω να διαβάσω κανα νέο και βλέπω εσένα επανειλημμένα να λες τα ίδια και τα ίδια..

Επεξ/σία από ShooterX

3 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Nope.

Αν ανοίξεις τα μάτια σου θα δεις οτι έγραψα οτι δεν αξίζουν σε αυτά τα λεφτά...

Κανε μια χάρη όμως..Νομίζω intel έχεις και έχεις δηλώσει ότι <δεν>  πιάνουν τα χερια σου για να αλλαξεις σε amd..

ΠΟΥΛΑ και θα στην κάνω εγώ την αλλαγή-μετακόμιση αν βρίσκεσαι Αθήνα. Αφιλοκερδώς εννοείται....Τι λες.???

ot.

Μπαίνω να διαβάσω κανα νέο και βλέπω εσένα επανειλημμένα να λες τα ίδια και τα ίδια..

Χαλκιδική είμαι αν ανέβεις την κάνουμε την αλλαγή σε 2700x και b die ram. Δεν ειναι οτι δεν πιάνουν απλά ποτέ δεν ασχολήθηκα με τέτοια θέματα και σίγουρα υπάρχει φόβος να βάλω χέρι σε 2000 ευρώ σύστημα. Δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά αν γνώριζα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα θα πήγαινα αλλού. Νομίζω είναι κατανοητό. Έχω καιρό να γράψω τελευταία φορά ήταν για το νέο update της μητρικής που βγήκε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Χαλκιδική είμαι αν ανέβεις την κάνουμε την αλλαγή σε 2700x και b die ram. Δεν ειναι οτι δεν πιάνουν απλά ποτέ δεν ασχολήθηκα με τέτοια θέματα και σίγουρα υπάρχει φόβος να βάλω χέρι σε 2000 ευρώ σύστημα. Δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά αν γνώριζα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα θα πήγαινα αλλού. Νομίζω είναι κατανοητό. Έχω καιρό να γράψω τελευταία φορά ήταν για το νέο update της μητρικής που βγήκε. 

Πάντως η μαγεία είναι να βάζεις χέρι στο σύστημα καθημερινά.

Υπήρχε περίοδος που το σύστημα το είχα πάνω στο γραφείο ανοικτό  χωρίς κουτί. Μετά είπα να αγοράσω ένα της προκοπής και πήρα το STRYKER.  Κανένα 8μηνο ήταν χωρίς πλαϊνή πόρτα ....  

Η μαγεία είναι όταν πειράζεις το HW σου .

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1

7 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Πάντως η μαγεία είναι να βάζεις χέρι στο σύστημα καθημερινά.

Υπήρχε περίοδος που το σύστημα το είχα πάνω στο γραφείο ανοικτό  χωρίς κουτί. Μετά είπα να αγοράσω ένα της προκοπής και πήρα το STRYKER.  Κανένα 8μηνο ήταν χωρίς πλαϊνή πόρτα ....  

Η μαγεία είναι όταν πειράζεις το HW σου .

Πρέπει να έχεις και μια εμπειρία όμως είναι να γίνει η αρχή. Σε παλιά συστήματα μπορεί να βάλω κάνα χέρι καμία αλλαγή πάστας σύνδεση σκληρών κτλ να ξεκουμπωσω μητρικη AIO να βάλω νέα σε 2000 ευρώ σύστημα με τίποτα. Για αυτό όταν έκανα την παραγγελία ήξερα ότι θα κάτσω με αυτη τη μητρική AIO καιρό. Ανεμιστηρακια άλλαξα nvme θα βάλω strip έβαλα. Σας ζηλεύω λίγο που ξέρετε ακριβώς τι κάνει το κάθε πινάκι πάνω σε κάθε μητρική. 

οποίος θέλει αυτήν την στιγμή να στίσει intel σύστημα τον ήπιε κανονικά με αυτές τις τιμές, 

και στα μεταχειρισμενα θα υπάρξει ανάλογη άνοδος των τιμων, κωλόφαρδος ήμουν 220 τον πήρα τον δικό μου😎

• Like 2

2 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

οποίος θέλει αυτήν την στιγμή να στίσει intel σύστημα τον ήπιε κανονικά με αυτές τις τιμές, 

και στα μεταχειρισμενα θα υπάρξει ανάλογη άνοδος των τιμων, κωλόφαρδος ήμουν 220 τον πήρα τον δικό μου😎

Ωστε εσυ μου το πηρες αυτο το delided απο τα χερια ε??????? 😡

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

έχει άλλα 3 κομμάτια μου είπε το παλικάρι που τον πήρα

Πλακα κανω ρε συ ,αλλα το ειχα δει και το σκεφτομουν σοβαρα ειχα βαλει και τον 2600x για πουλημα αλλα μετα το μετανοιωσα ,επρεπε να παρω και block για Intel γτ ενα της phobya που ειχα το πουλησα και λεω αστο. Βασικα τον τελευταιο καιρο πουλαω αγοραζω ξαναπουλαω κατι εχει το ζωδιο μου δεν εξηγειται σκατα τα εχω κανει και εχω μεινει και χωρις συστημα 🤣

Επεξ/σία από akoinonitos

3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Πήγα πάλι να πνιγώ με την κοκα κόλα μου πανάθεμά σε! 😍

28 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

οποίος θέλει αυτήν την στιγμή να στίσει intel σύστημα, καταλαβαίνει επιτέλους ότι ακόμα και για gaming έχουν μικρές διαφορές ή είναι και πίσω (στην περίπτωση του 8400) και σφυρίζει αδιάφορα

fixed.

Όσο έχει πλεον ο 8400 με τη πιο σάπια b360 μητρική χωρίς ψύκτρα στα vrm και 2666 μνήμες, έχει ο 2600x, bdies και μια b450 tomahawk. Τροφή για σκέψη.

• Like 1
  • Thanks 1

42 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

οποίος θέλει αυτήν την στιγμή να στίσει σύστημα

Αυτο το εχουμε πει απειρες φορες και πιο παλια οτι το πολυ το περιμενε δεν ειναι παντα οτι το καλυτερο.

Πολλοι περιμεναν τις νεες rtx καρτες τον Αυγουστο και που ανακοινωθηκαν τι καταλαβαν?Πληρωσε τωρα 900+για την 2080 και 1300+για την 2080ti.

Αλλοι αγορασαν ssd νωριτερα πριν φτιαξουν το νεο τους συστημα και πλεον εχουν πιασει οι τιμες χωμα αρα και απο εκει εχασαν χρηματα και παει λεγοντας.

Το μονο που δεν ξερω με αυτο που συμβαινει αυτη την στιγμη με τους τωρινους καφεδες ειναι αν θα εχει επιπτωσεις στην κυκλοφορια των καινουργιων επεξεργαστων.

Guys μπορεί να μου πει κανείς ποιος αισθητήρας είναι σωστός; Μου φαίνεται λίγο αφύσικο το 127 βαθμοί στα VRMs αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη η θερμοκρασία: 

MJ1O8Fk.png

Ρυθμίσεις BIOS: 

SVID Support -> Best Case Scenario, MCE Enabled, VCCIO 1.1V

Manual Timings τα RAM 3000 @15 CAS, 1.35V για να μην αρχίσουν τα underclocking από το XMP (αλλάζει τις ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να φτάνει στο power limit νομίζω)

Καμία ιδέα; Maximus X Hero μοντέλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...