Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Άσε που μάλλον είναι αλουμινένιο και θα γίνει π@@τ@ν@ με τους χαλκούς στο υπόλοιπο σύστημα,

copper λεει. 

Edit απο Kitguru:  the water block integrates into a larger aluminium heatsink

Αρα @@ δεντρολιβανο, cooper heatsinks και αλουμινιο το καπακι. aka του γαλβανισμου το καγκελο.

Επεξ/σία από narta
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
1 minute ago, akoinonitos said:

Ποια μητρικη σκεφτεσαι αν επιτρεπεται?

Έλεγα για τη Z390-A, αφού και η Z370-A μια χαρά είναι για τις ανάγκες μου. Δε θα κλοκάρω στα τέρματα έτσι κι αλλιώς, και φαντάζομαι ένα all-core-1,35v το σηκώνει κι αυτή.
Αλλά τώρα μας τα λέει αλλιώς με τη Z390-Α απ' ό,τι φαίνεται...

5 minutes ago, narta said:

copper λεει. 

Αρα @@ δεντρολιβανο, cooper heatsinks και αλουμινιο το καπακι. aka του γαλβανισμου το καγκελο.

Και με τιμή γιουβέτσι :D Ούτε καν, απλή μητρικούλα. Και η hero υπερβολική μου φαίνεται :-) 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/9/2018 στις 3:13 ΜΜ, Vasilis 07 είπε

Strix E Gaming- Strix H Gaming και φυσικά οι Hero μάχονται για να μπουν στο case μου :D Άντε να δούμε και τις τιμές τώρα...

Οι τιμες θα ειναι οπως παντα γυρω στα 300 η hero και στα 220+ οι strix θεωρω.

Στις 20/9/2018 στις 4:17 ΜΜ, narta είπε

copper λεει. 

Απο οτι καταλαβαινω απο εδω το νερο περναει μονο μεσα απο το χαλκο (cooper channel) δεν εχει επαφη με το αλουμινιο ,βεβαια μπορει να κανω και λαθος ,αλλα δεν την εχω για τοσο βλαμενη την ek.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3

9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

αλλα δεν την εχω για τοσο βλαμενη την ek

Ουτε εγω αλλα ποτε δεν ξερεις. Teardown δεν εχω δει. Αλλα οπως ειπε και ο @GeorgeMan με τετοια τιμη και gold plated να ειναι δεν λεει.😁

• Like 1

7 λεπτά πριν, narta είπε

Ουτε εγω αλλα ποτε δεν ξερεις. Teardown δεν εχω δει. Αλλα οπως ειπε και ο @GeorgeMan με τετοια τιμη και gold plated να ειναι δεν λεει.😁

Kαλα ναι εννοειται...

• Moderators

Κοίτα να δεις που θα μου πουν καμία μπαρούφα ότι σε 2 μήνες θα είναι έτοιμα τα νέα monoblocks και ή θα πάρω κάνα τέτοιο ή απλά θα πάρω τη Ζ370-Α να τελειώνουμε...

7 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Κοίτα να δεις που θα μου πουν καμία μπαρούφα ότι σε 2 μήνες θα είναι έτοιμα τα νέα monoblocks και ή θα πάρω κάνα τέτοιο ή απλά θα πάρω τη Ζ370-Α να τελειώνουμε...

Να σου πω οτι με την prime A στα 1.32 στα 5ghz επαιζα 5 6 μηνες χωρις θεμα. Απο θερμοκρασιες μονο ειχα θεμα με 70-75 αλλα εσυ αν πας σε 9900k και εχεις και loop δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Η z370 εχει μια φαση παραπανω απο την z390 🙄,αυτο που βλεπω και στις z390 αλλα και στις x470 prime pro ειναι οτι η asus τις εκανε χειροτερες σε καποια πραγματα απο οτι της προηγουμενης γενιας.

Επεξ/σία από akoinonitos

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Η z370 εχει μια φαση παραπανω απο την z370 🙄,αυτο που βλεπω και στις z390 αλλα και στις x470 prime pro ειναι οτι η asus τις εκανε χειροτερες σε καποια πραγματα απο οτι της προηγουμενης γενιας.

Η 390 θες να πεις μια φαση παραπανω απο 370.

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Οχι ,η z390 εχει 9 δεν ξερω πως και γτ αλλα εχει 9 ,η z370 εχει 10.

ASUS-Z390-PRIMEA.jpg.d3a3d886ad9ed14caeb553edbf80a4f1.jpg

Καλα τι εκαναν? Χθες σαν να ειδα 10 στη φωτογραφια που εβαλες. 10 εχει η z370 και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλα τι εκαναν? Χθες σαν να ειδα 10 στη φωτογραφια που εβαλες. 10 εχει η z370 και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.

Και εγω στην αλλη φωτο οσο δυσκολο και αν ειναι μιας και ειναι θολη 10 μπορω να διακρινω δεν ξερω πως σε αυτην εδω εγιναν 9

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Και εγω στην αλλη φωτο οσο δυσκολο και αν ειναι μιας και ειναι θολη 10 μπορω να διακρινω δεν ξερω πως σε αυτην εδω εγιναν 9

Μαλλον 9 ειναι και στην αλλη φωτογραφια προσεξε το καλυτερα εκανα λιγο zoom και φαινονται. Δες τους πυκνωτες πιο κατω μεχρι που πανε τα vrms. Υποβαθμιση δηλαδη της 390-A ελπιζω στις 370 Prime Α Strix E strix F εχουν ακριβως τα ιδια vrms.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι φάσεις δε μετριούνται με τα πηνία (και φυσικά όχι με τους πυκνωτές, οι πυκνωτές μπαίνουν όλοι παράλληλα, τελείως έξω από το vrm κομμάτι). Επίσης, σε αυτές πιθανόν να περιλαμβάνεται VCCSA, VCCIO, UNCORE, και διάφορα άλλα. Σε αυτή τη σειρά συνήθως χρησιμοποιεί ολοκληρωμένα πάντως, οπότε αν ανέβασε το μοντέλο και πήγε από το 40A στο 60A, και με μία φάση λιγότερη στο Vcore, μιλάμε πάλι για αναβάθμιση. Εκτός κι αν έχετε καμία φωτογραφία κάτω από την ψύκτρα, όπου φαίνεται και το μοντέλου του ολοκλρηρωμένου.

Επεξ/σία από LambisElef
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...