Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/8/2018 στις 8:18 ΜΜ, _Theo_ είπε

😮

Κάνα cpu benchmark εχουμε με την 2080ti ? Να δούμε αν οι διάφορες μεγάλωσαν μεταξύ 8700κ και 2700χ στα 1080p

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα, αυτό που έβλεπες πριν σε 720P τώρα θα το βλέπεις σε 1080P. Εγώ όμως θα περιμένω να δω διαφορές με το RTX το οποίο αυξάνει τα CPU requirements.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, akoinonitos said:

Αλλαζουν ομως στην εμφανιση 😛

Reveal hidden contents

ASUS-Z390-STRIX-PRIME-3-1600x900.jpg.e6f4b406161c307ff06f9ddec8df351f.jpg

Aυτο πανω στο io cover φακος ειναι ?   🤣

Κάνε μια μαγκιά και σύγκρινε το vrm area με της 370 σε παρακαλώ 😛

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Τι led εβαλαν εκει πανω ρε συ? Το βραδυ θα δειχνει πολυ ομορφα. Δεν μου αρεσε καθολου το κατω μερος οπως τα αλλαξαν στην 370 ειναι αρκετα πιο ομορφο. Εβαλαν και πανελ πανω απο τα audio που δεν εχει η 370. Το χρωμα το μπιμπικε ασπρο μαυρο πανω στη μητρικη επισης δεν. 

Για να δουμε διαφορες

20180920_003328.jpg

Να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσουν τα χρωματακια και δεν μου αρεσει καθολου το λεντ στο io cover, σα φλας ειναι... αναποδα γουστα εχουμε

53 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Κάνε μια μαγκιά και σύγκρινε το vrm area με της 370 σε παρακαλώ 😛

Ιδιο ακριβως ειναι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσουν τα χρωματακια και δεν μου αρεσει καθολου το λεντ στο io cover, σα φλας ειναι... αναποδα γουστα εχουμε

Ιδιο ακριβως ειναι

Καλά αυτά γούστα είναι ο καθένας ότι του αρέσει. Η 370 είναι αρκετά λιτή όπως βλέπεις στην νέα έβαλαν και πάνω στο Io. Μονοτονες δεν είναι οι περισσότερες μητρικές χωρίς Led πια μητρική έχει χρώμα πάνω της χωρίς τα led? Την καλημέρα μου. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, akoinonitos said:

Ιδιο ακριβως ειναι

Kαι όμως δεν είναι, έχει 3 πυκνωτές παραπάνω πιο κοντά στο σοκετ, που σίγουρα θα χτυπάνε με το υπάρχον μπλοκ. :( :( :(

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Kαι όμως δεν είναι, έχει 3 πυκνωτές παραπάνω πιο κοντά στο σοκετ, που σίγουρα θα χτυπάνε με το υπάρχον μπλοκ. :( :( :(

Το βλεπω απο κινητο και μου ειναι δυσκολο να διακρινω καθαρα ,για να το λες κατι θα ξερει1 ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι αποκλειεται να ειναι συμβατο. Σου αρεσει το monoblock ,μονο σε εμενα δεν αρεσουν?

• Moderators
Δημοσ.
Just now, akoinonitos said:

Το βλεπω απο κινητο και μου ειναι δυσκολο να διακρινω καθαρα ,για να το λες κατι θα ξερει1 ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι αποκλειεται να ειναι συμβατο. Σου αρεσει το monoblock ,μονο σε εμενα δεν αρεσουν?

Δεν είναι θέμα αρεσκείας, ψύχει με νερό και τα VRMS ρε συ... :( Μου φαίνεται θα πάρω κάνα ψυκτράκι της κακιάς ώρας να βγάλουμε τον χειμώνα και σε κάνα 6μηνο που θα αρχίσουν πάλι οι ζέστες θα το ξαναδώ τότε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Σίγουρα, αυτό που έβλεπες πριν σε 720P τώρα θα το βλέπεις σε 1080P. Εγώ όμως θα περιμένω να δω διαφορές με το RTX το οποίο αυξάνει τα CPU requirements.

Ναι...μην το έχεις και πολύ σίγουρο και απογοητευτεις... Μπες δες τον 8700k με την 2080ti σε σχέση με 2700x με την ίδια κάρτα... Έχει ο linus στο βίντεο αποτελέσματα...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ναι...μην το έχεις και πολύ σίγουρο και απογοητευτεις... Μπες δες τον 8700k με την 2080ti σε σχέση με 2700x με την ίδια κάρτα... Έχει ο linus στο βίντεο αποτελέσματα...

o linus τρεχει σε 4κ τα παιχνιδια λογικο να μην φαινεται η διαφορα

Δημοσ.

Asus Z390 ROG STRIX GAMING ITX

VS

ASROCK Z390 PHANTOM GAMING ITX

Για να δούμε αν καταφέρει να το γυρίσει φέτος η Asus στην ITX κατηγορία πέρσι λόγω πιο αδύναμων vrm δεν τα πήγε καλά.

Φέτος βλέπω πιο τουμπανη την asus

Δημοσ.
6 ώρες πριν, adtakhs είπε

Intel Tock-Ticks Chipsets Back to 22nm

https://www.tomshardware.com/news/intel-14nm-shortage-h310c,37819.html

Κάτι δεν πάει καλά στην Intel τελευταία .

Οπως καθε εταιρια, η παραγωγικη δυναμικοτητα της Intel ειναι πεπερασμενη. Απο την στιγμη που ξεκινησαν το retooling σε 10nm πριν ολοκληρωσουν με επιτυχια το tape out σε ικανοποιητικα yields το αποτελεσμα ειναι τα 14nm να ειναι overcrowded. Λογικο ειναι να στειλουν τα chipsets σε παλαιοτερη λιθογραφια αντι να τα κανουν outsourcing. 

H μεχρι τωρα αποτυχια να εχουν κερδοφορο προιον στα 10nm στοιχιζει αλυσιδωτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...