ilos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε ξεκολληστε λιγο... παλι τα ιδια αρχισατε 😛 🤩 Του λέμε εγώ και ο strawman ότι έχουμε και από τα 2, πάλι fanboys μας κατεβάζει. Ανεβάζουμε φώτο με τις αγορές, τα ίδια. Παραδεχόμαστε ότι οι καφέδες είναι πιο γρήγοροι στο gaming (έστω αυτά τα 5-10 fps σε 1440p) μας βγάζει ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο. Ε τελικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. BTW Theo έχεις δίκιο αγόρι μου η 1080 θα μείνει στο 8600k build, έβαλα να φανταστείς μια 1030 στον 1600 στη δουλειά και το τι μπουκάλα τρώω σε flipphone resolution 240p δε περιγράφεται.🤩
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, ilos είπε 🤩 Του λέμε εγώ και ο strawman ότι έχουμε και από τα 2, πάλι fanboys μας κατεβάζει. Ανεβάζουμε φώτο με τις αγορές, τα ίδια. Παραδεχόμαστε ότι οι καφέδες είναι πιο γρήγοροι στο gaming (έστω αυτά τα 5-10 fps σε 1440p) μας βγάζει ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο. Ε τελικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. BTW Theo έχεις δίκιο αγόρι μου η 1080 θα μείνει στο 8600k build, έβαλα να φανταστείς μια 1030 στον 1600 στη δουλειά και το τι μπουκάλα τρώω σε flipphone resolution 240p δε περιγράφεται.🤩 Καποια πραγματα δεν εχουν νοημα να τα συζητας
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Έγραψε ο strawman ξανά και πήγε κατά διαόλου το νήμα πάλι..Τι περίεργο..Δεν βαρεθήκατε το vs ; Εμάς μας κούρασε.
pirmen56 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, strawman είπε Γενικα αυτος ειναι ο λογος που δεν πολυ ασχολουμε με το forum πλεον. Καθεται ο ενας κραζει 24/7 Intel μεχρι να αγορασει, μετα φοραει μπλε γυαλια και μην τον ειδατε. Και δεν ειναι μονο ο_Theo, ειναι και ο αλλος ο ακατανομαστος. Και ειμαστε και εμεις οι υπολοιποι οι καημενοι που εχουμε δοκιμασει και τα 2, ψυριζουμε τις διαφορες με κυαλια και καθομαστε να διαβαζουμε ασυναρτησιες, και αμα παμε να τις διορθωσουμε γινομαστε και AMD fanboys. Ακαταλληλος λεει για gaming! 8/16 @ 4ghz στα 200€ δεν κανει για παιχνιδια, μην το παρετε γιατι με πασιεντζα θα καταληξετε. Λες και σε αλλο πλανητη ηταν που ανεβαζε κατι bench o spartan με τον ακαταλληλο του και κερναγε χαστουκια... Spoiler Όταν πήρες 8700Κ είπες ότι μπορεί να πήγες σε ίντελ, αλλά συμπαθείς την AMD. Δυστυχώς δεν το κράτησα το συγκεκριμένο για να στο δείχνω κάθε φορά που εμφανίζεσαι ως αντικειμενικός. Φανμποϊσμός είναι να λες ότι ο 8700Κ και πάνω προσφέρουν μόνο 10% καλύτερες επιδόσεις στο gaming ενώ κοστίζουν 42% ακριβότερα. Όπως ο Aten Ra πιο πάνω, υπονοώντας ότι οι αγοραστές του είναι διανοητικά καθυστερημένοι. Ενώ ξέρεις ότι με ισχυρές κάρτες και χαμηλές αναλύσεις η διαφορά είναι κολοσσιαία και θα φανεί σε βάθος χρόνου. Γιατί κανένας δεν αγοράζει Intel των 350€ προκειμένου να βγάλει κουτσά στραβά τη χρονιά.[ Εξαιρούνται όσοι αλλάζουν συνέχεια cpu για να πουλάνε φιγούρα ή επειδή έχουν το μικρόβιο της υπερκατανάλωσης]. Όταν κάποιος σας δείχνει πόσο πλεόνασμα δύναμης έχουν οι ίντελ για το μέλλον τότε τον βγάζετε ηλίθιο. Με το σκεπτικό ότι το μέλλον δεν αφορά κανέναν αφού τότε θα υπάρχουν φθηνότερες και ισχυρότερες cpu. Όταν κάποιος σας λέει ότι οι AMD δεν αποδίδουν τόσο καλά σε τωρινά games(π.χ. PUBG) λόγω χαμηλού IPC(στα games), τότε μιλάτε για το future-proofness των 16 θρεντ, ΟΤΑΝ θα έχουμε ανάλογο software. Όποτε συμφέρει κοιτάτε το μέλλον και όποτε συμφέρει το παρόν. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και τέλος σχετικά με την δήθεν αντικειμενικότητα σας επειδή έχετε αγοράσει και intel. Intel αναγκαστήκατε να αγοράσετε, γιατί παρ'όλη την αφοσίωσή σας στην AMD δεν σας κάλυπτε για τη χρήση που θέλατε(144Hz gaming). Σαν εκείνους τους AMDάκηδες με καλό budget που τελικά αγόρασαν 3570Κ/3770Κ επειδή με FX8350 δεν έβλεπαν προκοπή. υ.γ.: Ο 2700Χ του Spartan μετά από tweaking βγάζει όσο περίπου ένας τερματισμένος 8600Κ στο AC Origins. Δηλαδή 10-15% πάνω από έναν 7700Κ oced. Ο 8700Κ είναι σε άλλη κατηγορία και στο έδειξα σε in game δοκιμή.
strawman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, _Theo_ said: Υπάρχεις ακόμα εσύ; Ναι χαστούκια με 10ωρο tweaking. Το ότι είναι 8/16 και κάνει 200 ευρά λέει πολλά. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Πιο AMDάκιας πεθαίνεις... Ναι γιατι οι υπολοιποι στο νημα των z370 που ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ποσο tweaking εκαναν? Γιαυτο σε λενε βαμμενο, γιατι τα κοιτας μονομπαντα. Εγω με τον 8700k ποσο tweaking εκανα? Ρωτα και τους υπολοιπους με τα Intel να σου πουνε. Οσο για τον 1700, ρε φιλαρακι, αληθεια τωρα, εισαι με καρτα γραφικων που βγαζει το 1/3 των fps που μπορει να δωσει το CPU και μου λες ειναι ακαταλληλος για gaming. Δηλαδη η καρτα σου τι ειναι? Καταλαβαινεις οτι αυτα που λες δεν στεκουν? Οσο για το AMDakias, εχω 3 1080ti, 1 1060, 1 1080 και 8700k! Αστα μεγαλε, βαμμενος AMD ειμαι 1 hour ago, pirmen56 said: Hide contents Όταν πήρες 8700Κ είπες ότι μπορεί να πήγες σε ίντελ, αλλά συμπαθείς την AMD. Δυστυχώς δεν το κράτησα το συγκεκριμένο για να στο δείχνω κάθε φορά που εμφανίζεσαι ως αντικειμενικός. Φανμποϊσμός είναι να λες ότι ο 8700Κ και πάνω προσφέρουν μόνο 10% καλύτερες επιδόσεις στο gaming ενώ κοστίζουν 42% ακριβότερα. Όπως ο Aten Ra πιο πάνω, υπονοώντας ότι οι αγοραστές του είναι διανοητικά καθυστερημένοι. Ενώ ξέρεις ότι με ισχυρές κάρτες και χαμηλές αναλύσεις η διαφορά είναι κολοσσιαία και θα φανεί σε βάθος χρόνου. Γιατί κανένας δεν αγοράζει Intel των 350€ προκειμένου να βγάλει κουτσά στραβά τη χρονιά.[ Εξαιρούνται όσοι αλλάζουν συνέχεια cpu για να πουλάνε φιγούρα ή επειδή έχουν το μικρόβιο της υπερκατανάλωσης]. Όταν κάποιος σας δείχνει πόσο πλεόνασμα δύναμης έχουν οι ίντελ για το μέλλον τότε τον βγάζετε ηλίθιο. Με το σκεπτικό ότι το μέλλον δεν αφορά κανέναν αφού τότε θα υπάρχουν φθηνότερες και ισχυρότερες cpu. Όταν κάποιος σας λέει ότι οι AMD δεν αποδίδουν τόσο καλά σε τωρινά games(π.χ. PUBG) λόγω χαμηλού IPC(στα games), τότε μιλάτε για το future-proofness των 16 θρεντ, ΟΤΑΝ θα έχουμε ανάλογο software. Όποτε συμφέρει κοιτάτε το μέλλον και όποτε συμφέρει το παρόν. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και τέλος σχετικά με την δήθεν αντικειμενικότητα σας επειδή έχετε αγοράσει και intel. Intel αναγκαστήκατε να αγοράσετε, γιατί παρ'όλη την αφοσίωσή σας στην AMD δεν σας κάλυπτε για τη χρήση που θέλατε(144Hz gaming). Σαν εκείνους τους AMDάκηδες με καλό budget που τελικά αγόρασαν 3570Κ/3770Κ επειδή με FX8350 δεν έβλεπαν προκοπή. υ.γ.: Ο 2700Χ του Spartan μετά από tweaking βγάζει όσο περίπου ένας τερματισμένος 8600Κ στο AC Origins. Δηλαδή 10-15% πάνω από έναν 7700Κ oced. Ο 8700Κ είναι σε άλλη κατηγορία και στο έδειξα σε in game δοκιμή. Δεν χρειαζεται να το κρατησεις, προφανως και λατρευω την AMD μετα την ελευση των Ryzen οι οποι **μανε και δερνουν απο ολες τις αποψεις. Αυτο δεν με αποτρεπει απο το να ειμαι αντικειμενικος. Αυτο απλα σημαινει οτι αν βγαλουν παρεμφερες προιον σε παρεμφερη τιμη θα διαλεξω AMD, τιποτα παραπανω. Οταν οι AMD δεν αποδιδουν καλα στο PUBG εγω ξερεις τι κανω? Αγοραζω Intel. Οπως και εκανα. Σπανια μιλαω για future proofness, σε λαθος ατομο τα γραφεις αδερφε. Προφανως οταν εκανα την μεταβαση στην αγορα υπηρχε ο 1700 και ο 8700k, προφανως και για τα παιχνιδια για τα οποια ηθελα να αγορασω επεξεργαστη ο 8700k >> 1700, ειδικα δε επειδη δεν ειχα b-die kits. Ολα αυτα με καρτα 1080ti σε 1080p monitor παρακαλω. Τωρα κατι μανιταρια που ξεφυτρωνουν με 1060 και νομιζουν οτι θα τρωγανε μπουκαλι απο Ryzen και οτι ο 8400 τους παει καλυτερα (και οχι, δεν λεω εσενα) δεν βλεπω να τα σχολιαζεις Οσο για το δεν με καλυπτε, τα εχουμε ξαναπει. Οταν αγορασα τον Ryzen 1600 η εναλλακτικη στα χρηματα ηταν ο i5 7500. Αυτος θα με καλυπτε πιστευεις για τα 144hz? Απαντα μια φορα να σε χειροκροτησω Εγω θα επαναλαβω κατι για 15η φορα που δεν λες να το κατανοησεις. Κωλοτουμπα δεν εκανα ποτε μου. Με το που βγηκαν οι Ryzen το θυμασαι οτι εγραψα "πλεον i7 μονο αν εχεις 1080ti και high refresh monitor, αλλιως δεν αξιζουν". Ε μολις τα απεκτησα τα αλλα 2 πηρα και i7. Ποτε μα ποτε δεν αλλαξα αποψη, οποτε ξαναλεω, σε λαθος ατομο τα γραφεις. Τωρα τις κολοσιαιες διαφορες αστες στην ακρη, τα ιδια ελεγες και για τον 7700k και τωρα αρχισες να τα μασας σιγα σιγα, ετσι δεν ειναι? ΥΓ. Παντως κατοχος του 8600k @ 5ghz ντραπηκε να ανεβασει τα αποτελεσματα του οταν ειδε του spartan στο AC origins. Αμα δεν θυμασαι να σου δωσω link. Οποτε το ποσο αποδιδει αστο, τα ειδαμε. Οσο για τον 8700k και την ingame δοκιμη, το καταλαβενεις οτι ΟΛΗ την διαφορα την εκαναν οι μνημες ετσι? Που τρεχαν σε ταχυτητα που 8/10 8700k δεν θα καταφερουν να bootaroun καν! Αλλωστε το ACo ειναι τιγκα memory sensitive, το εχω και το video που τα ετρεχα διπλα διπλα. 3 hours ago, Fulgore said: Καλα συγνωμη κιολας ειπαμε να πει καποιος να πει την αποψη του αλλα μεχρι και ενος οριου. Αν καποιος πει οτι ο 8700κ αξιζει να αυτον μεχρι 150-200ευρω ναι μεν ειναι η γνωμη/αποψη του αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι θα τον παρουμε και στα σοβαρα. Προφανως και ο Theo μεχρι ενος σημειου ειναι υπερβολικος,αλλα μην το πατε και οι υπολοιποι στο αλλο ακρο. Στα υπολοιπα συμφωνω αλλα...μεχρι ενος σημειου ειναι υπερβολικος ο _theo_? Μεχρι ποιου σημειου δηλαδη? Μεχρι του σημειου που μου ελεγε οτι δεν εχω το build της υπογραφης και λεω ψεμματα? Μεχρι το σημειο που μου ελεγε οτι εμενα και του spartan τα αγορασαν οι γονεις και ειμαστε ανεργοι 15χρονοι? Μεχρι του σημειου που νομιζε οτι ο 8400 του ειναι πανω απο τον 2700? Μεχρι του σημειου που νομιζει οτι οι Ryzen θα ριχνουν μπουκαλι στην 1060 του? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από strawman
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, strawman είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν χρειαζεται να το κρατησεις, προφανως και λατρευω την AMD μετα την ελευση των Ryzen οι οποι **μανε και δερνουν απο ολες τις αποψεις. Αυτο δεν με αποτρεπει απο το να ειμαι αντικειμενικος. Αυτο απλα σημαινει οτι αν βγαλουν παρεμφερες προιον σε παρεμφερη τιμη θα διαλεξω AMD, τιποτα παραπανω. Οταν οι AMD δεν αποδιδουν καλα στο PUBG εγω ξερεις τι κανω? Αγοραζω Intel. Οπως και εκανα. Σπανια μιλαω για future proofness, σε λαθος ατομο τα γραφεις αδερφε. Προφανως οταν εκανα την μεταβαση στην αγορα υπηρχε ο 1700 και ο 8700k, προφανως και για τα παιχνιδια για τα οποια ηθελα να αγορασω επεξεργαστη ο 8700k >> 1700, ειδικα δε επειδη δεν ειχα b-die kits. Ολα αυτα με καρτα 1080ti σε 1080p monitor παρακαλω. Τωρα κατι μανιταρια που ξεφυτρωνουν με 1060 και νομιζουν οτι θα τρωγανε μπουκαλι απο Ryzen και οτι ο 8400 τους παει καλυτερα (και οχι, δεν λεω εσενα) δεν βλεπω να τα σχολιαζεις Οσο για το δεν με καλυπτε, τα εχουμε ξαναπει. Οταν αγορασα τον Ryzen 1600 η εναλλακτικη στα χρηματα ηταν ο i5 7500. Αυτος θα με καλυπτε πιστευεις για τα 144hz? Απαντα μια φορα να σε χειροκροτησω Τωρα τις κολοσιαιες διαφορες αστες στην ακρη, τα ιδια ελεγες και για τον 7700k και τωρα αρχισες να τα μασας σιγα σιγα, ετσι δεν ειναι? ΥΓ. Παντως κατοχος του 8600k @ 5ghz ντραπηκε να ανεβασει τα αποτελεσματα του οταν ειδε του spartan στο AC origins. Αμα δεν θυμασαι να σου δωσω link. Οποτε το ποσο αποδιδει αστο, τα ειδαμε. Οσο για τον 8700k και την ingame δοκιμη, το καταλαβενεις οτι ΟΛΗ την διαφορα την εκαναν οι μνημες ετσι? Που τρεχαν σε ταχυτητα που 8/10 8700k δεν θα καταφερουν να bootaroun καν! Αλλωστε το ACo ειναι τιγκα memory sensitive, το εχω και το video που τα ετρεχα διπλα διπλα. Στα υπολοιπα συμφωνω αλλα...μεχρι ενος σημειου ειναι υπερβολικος ο _theo_? Μεχρι ποιου σημειου δηλαδη? Μιλαω για αυτα που γραφτηκαν προσφατα και ειδικα για αυτο που εγραψε περι ryzen 7. 1
strawman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Fulgore said: Μιλαω για αυτα που γραφτηκαν προσφατα και ειδικα για αυτο που εγραψε περι ryzen 7. Νταξει μωρε το καταλαβα, αλλα απλα το λιγο υπερβολικος για τον _theo_ ακουγεται καπως περιεργο
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Νταξει μωρε το καταλαβα, αλλα απλα το λιγο υπερβολικος για τον _theo_ ακουγεται καπως περιεργο Το οτι γενικα υπαρχει προβλημα στο insomnia με αρκετα σχολια,κυριως στα θεματα των καρτων γραφικων και επεξεργαστων ειναι γεγονος. Εγω για αυτο το λογο πιο παλια ειχα πει σε παρομοια θεματα να σχολιαζουν κυριως ενδιαφερομενοι ή κατοχοι των προιοντων αυτων, για να αποφυγουμε τα vs κυριως απο ατομα της αντιπαλης μεριας. Αλλα απο την αλλη οταν βλεπω σχολια οπως το παραπανω του theo, ειδα στην πραξη οτι δυστηχως κατι τετοιο δεν βοηθαει καπου. Και οχι τιποτα αλλο αλλα μου υποβιβαζει τοσο τον R7 οταν ειναι με i5 8400(που ακριβοτερο να ειχε βεβαια παλι δεν θα εστεκε).
strawman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, Fulgore said: Το οτι γενικα υπαρχει προβλημα στο insomnia με αρκετα σχολια,κυριως στα θεματα των καρτων γραφικων και επεξεργαστων ειναι γεγονος. Εγω για αυτο το λογο πιο παλια ειχα πει σε παρομοια θεματα να σχολιαζουν κυριως ενδιαφερομενοι ή κατοχοι των προιοντων αυτων, για να αποφυγουμε τα vs κυριως απο ατομα της αντιπαλης μεριας. Αλλα απο την αλλη οταν βλεπω σχολια οπως το παραπανω του theo, ειδα στην πραξη οτι δυστηχως κατι τετοιο δεν βοηθαει καπου. Και οχι τιποτα αλλο αλλα μου υποβιβαζει τοσο τον R7 οταν ειναι με i5 8400(που ακριβοτερο να ειχε βεβαια παλι δεν θα εστεκε). Ναι αλλα βεβαια και εσυ πας στο αλλο ακρο γιατι μου ειχες πει να σταματησω να σχολιαζω επειδη δεν ενδιαφερομαι. Και 1 μηνα μετα ειχα 8700k Δεν σου κανω επιθεση, απλα αναφορα των γεγονοτων.
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, strawman είπε Ναι αλλα βεβαια και εσυ πας στο αλλο ακρο γιατι μου ειχες πει να σταματησω να σχολιαζω επειδη δεν ενδιαφερομαι. Και 1 μηνα μετα ειχα 8700k Δεν σου κανω επιθεση, απλα αναφορα των γεγονοτων. Σου ανεφερα παραπανω το γιατι το ειχα γραψει αυτο. Γιατι τις περισσοτερες φορες τα vs στο forum δημιουργουνται απο ατομα της αντιπαλης εταιρειας(απο πλευρας του τι εχουν αγορασει εννοω)και υπαρχει ενα μικρο θεμα απο πλευρας διαχειρισης... 2 θεματα εχουν ηδη κλειδωθει για τους καφεδες..... Και απο την στιγμη που το αποτελεσμα ειναι να πεφτει μονιμο κλειδωμα,πρεπει κατι να κανουμε οι ιδιοι να μεινουν τα θεματα ας το πουμε on point. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1
ilos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, strawman είπε Οσο για το δεν με καλυπτε, τα εχουμε ξαναπει. Οταν αγορασα τον Ryzen 1600 η εναλλακτικη στα χρηματα ηταν ο i5 7500. Αυτος θα με καλυπτε πιστευεις για τα 144hz? Απαντα μια φορα να σε χειροκροτησω Όλο το ζουμί σε αυτήν την πρόταση. Και όχι εγώ προσωπικά δε πήρα intel γιατί τον χρειαζόμουν για 144 hz monitor που γράφει ο pirmen (δεν έχω καν), απλά πήρα δεύτερο μηχάνημα για games κλπ γιατί το άλλο μετακόμισε στη δουλειά εκείνη την περίοδο. Όταν βγήκαν μετέπειτα οι CL ναι τότε δεν είχε πολύ νόημα ο ryzen για high refresh gaming σε αυτό συμφωνούμε κυρίως γιατί παραμένουν πανάκριβα τα bdies, Υπήρχε όμως περίοδος κοντά στους 4-5 μήνες που η εναλλακτική στον 1600 ήταν κλειδωμένους kaby 4/4 ή ο φανταστικός 7350k στην ίδια τιμή. Αυτό έχετε λησμονήσει επιμελώς μερικοί εδώ μέσα. Γιατί δε πάτε μια βόλτα από τα steam forums πχ στο mhw να διαβάσετε πόσο φανταστικά τρέχουν το game oi κλειδωμένοι 4/4 ι5? Εδώ 2500k στα 5 Ghz και βάραγε 35ρια και 40ρια ο άλλος με την 1080. Με τον 1600 stock κιόλας δεν έχω δει drops κάτω από 58-59 fps και με τον 8600k στα 4.8 κάτω από 70 σε 1440p max settings πλην volumetric rendering που έκανα test. Oι 7500 και 7350k πως τα πάνε έτσι από περιέργεια?😁
7nisiotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Είμαστε κοντά στη κυκλοφορία ρε μάγκες..... enough
strawman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, ilos said: Όλο το ζουμί σε αυτήν την πρόταση. Και αποφευγει να απαντησει σε αυτην την προταση εδω και 6 μηνες απο τοτε που εκανα την μεταβαση 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 https://videocardz.com/newz/asrocks-flagship-z390-phantom-gaming-9-motherboard-leaked
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Είμαστε κοντά στη κυκλοφορία ρε μάγκες..... enough Ετσι ηταν και στους καφεδες πριν βγουν το αντιστοιχο τοτε θεμα. Μονο μετα την επισημη παρουσιαση ηταν on point τα περισσοτερα σχολια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις