DEADLAZARUS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, strawman είπε Γενικα αυτος ειναι ο λογος που δεν πολυ ασχολουμε με το forum πλεον. Καθεται ο ενας κραζει 24/7 Intel μεχρι να αγορασει, μετα φοραει μπλε γυαλια και μην τον ειδατε. Και δεν ειναι μονο ο_Theo, ειναι και ο αλλος ο ακατανομαστος. Και ειμαστε και εμεις οι υπολοιποι οι καημενοι που εχουμε δοκιμασει και τα 2, ψυριζουμε τις διαφορες με κυαλια και καθομαστε να διαβαζουμε ασυναρτησιες, και αμα παμε να τις διορθωσουμε γινομαστε και AMD fanboys. Γι' αυτό είναι απαραίτητο το ενεργό moderation, ώστε να αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα. Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το πάμε σε vs κάθε φορά, όταν, πλέον, υπάρχουν επεξεργαστές που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Ας επιλέξει ο καθένας αυτό που τον εξυπηρετεί και ας σταματήσει να έχει τη λογική του "αφού το πήρα εγώ, είναι και το καλυτεροτερότερο😋 όλων των εποχών". Spoiler Και λίγο κουτσομπολιό: ποιος είναι ο ακατονόμαστος; Sauron φάση κι έτσι; 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μόνο το Xbox One X βγάζει πραγματικό 4Κ με 30άρι. Φτιάξε κάνα λογαριασμό ακόμα εσύ.. Προσπαθώ να βρω ποιος είναι αυτός που έχει φτιάξει ακόμα έναν λογαριασμό. 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ROG-X είπε https://giphy.com/gifs/askreddit-llama-9ohlKnRDAmotG/fullscreen https://www.guru3d.com/news-story/intel-core-9x00-processor-prices-listed-at-singapore-distributor.html Ρε θα μεινω με τον 6700Κ ως την δευτερα παρουσια....τι να αυτα ρεεε...για 500+ ευρω θα ερθει... Τι μεγαλη ωφελεια στα games, που καθεστε σε μονιτακια 1440p και 1080p.... ο pc gamer ειναι native 4K. Σας γλεντανε και οι κονσολακιδες σε αυτες τις αναλυσεις... Ακομα και το 1440p δεν ειναι ικανο να δειξει σωστα το βαθος, ειναι πολυ λιγο. Ειδικα εαν μιλαμε για game με foliage και ιστοριες με καρδερινες, καναρινια και παγωνια. Αφηστε τα HZ και παρτε ενα τουλαχιστον 30αρι 4Κ, να δειτε εικονα της προκοπης. 30αρι 4Κ παίζουν κάτι κονσολαδες plebs normies 50αριδες ή 10χρονα με ζουμ 200Χ να δουν τον παίχτη που πάει και θαυμάζουν τα δέντρα. Αντίστοιχα 30< fps σε κονσόλα με magic.tricks και επίκληση στους Μεγάλους Παλαιους και οι δε στα pc ίσα ίσα τα καταφέρνει η 1080Ti και θα γελάσουμε τώρα ακόμα και με την 2080Ti με τα rtx κλπ..... 4Κ 30 fps και κεφάλι θα φεύγει πίσω από κάδρο από player με 1440p/high refresh hz monitor που πάει να γίνει πιο mainstream και φαίνεται και πιο λογικό βήμα Ίσως σε μια 3-5ετια ναι να μπορούμε να πούμε "4Κ άνετο gaming", τώρα 1440p είναι το πιο mainstream thing in the works Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από 7nisiotis
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Το 4Κ/30 είναι καλό για single-player παιχνίδια, για MP σίγουρα όχι. 2
7nisiotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Και πάλι ρε συ 30 είναι κάπως ακόμα και για Single..Δε ξέρω σίγουρα θα καταλαβαίνεις ότι κάτι είναι διαφορετικό αν έχεις συνηθίσει 1440p 60 και βάλε
thanosAIAS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ερώτηση: Μερικοί διαμαρτύρονται για προβληματικά κομμάτια ryzen. Τα λένε καβουρδιστηρια που δεν ανεβάζουν τα ρολόγια εκεί που λένε τα spec τους κλπ κλπ. Παίζει αυτό ή απλά λένε κακιούλες;
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε Ερώτηση: Μερικοί διαμαρτύρονται για προβληματικά κομμάτια ryzen. Τα λένε καβουρδιστηρια που δεν ανεβάζουν τα ρολόγια εκεί που λένε τα spec τους κλπ κλπ. Παίζει αυτό ή απλά λένε κακιούλες; Αυτα ειναι δικα μου γραφομενα , δεν νομιζω να το εχει γραψει κανενας αλλος εδωμεσα θα το ειχα δει ,ρωτας ομως σε λαθος νημα νομιζω 😛 Το κομματι μου ηταν σαπιο ,ευτυχως η μαμα amd μου το αντικατεστησε με ενα αξιολογο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ilos είπε Μην παραθέτετε τα γνωστά troll για τον θεό δηλαδή παρακάμπτεται η ignore λίστα μας. Λίγο πολύ γνωρίζουμε ποιοι είναι οι "σεσημασμένοι" εδώ μέσα. Αν γουστάρετε να κάνετε μαζί τους καυλάντα ελεύθερα, άλλα παρακαλώ μη τους κάνετε quote.🤩 Παρόλα αυτά επειδή λες κοτσάνες με το συμπάθιο και μου βάζεις λόγια που δεν έχω πει για μια και μοναδική φορά θα σου απαντήσω αγαπητέ κ. Theo. 'Έχω όπως βλέπεις και build με τον 1600 και build με τον 8600k στα 4.8 Ghz αυτή τη στιγμή . Και δεν έχω καρτούλα της σειράς (1060 και κάτω) όπως έχεις εσύ και τα υπόλοιπα διακεκριμένα μέλη των 3.8GHz 480p club. Άσε με να έχω λοιπόν προσωπική άποψη για το τι ψάρια πιάνει το κάθε cpu και σε τι αναλύσεις. Να τον χαίρεσαι τον 8400 σου λοιπόν μια χαρά τίμιο cpu είναι για την τιμή του. Μη προσπαθείς να με βάλεις με το ζόρι σε flame με στρατόπεδα προκαλώντας με να "τσιμπήσω" με τις ανακρίβειες σου. Ποτέ δεν έχω γράψει ότι stock o 1600 είναι γρηγορότερος από τον 8400 στο gaming. Αυτό που έχω γράψει κατα καιρούς είναι ότι έχουν μικρή διαφορά ειδικά αν τον κλοκάρεις στα ρολόγια του 8400 και του βάλεις bdies. Αν διαφωνείς δικαίωμά σου. ΓΚΕΓΚΕ? Ψιλά γράμματα αυτά για τον theo. Βέβαια εσύ έχεις την σούπερ ντούπερ GTX1080. Και όσο για τα άλλα, και να τον κλοκάρεις και ντιμπιδαις να του βάλεις πάλι πίσω είναι αλλά είσαι fanboy και πας τεχνηέντως να μειώσεις την διαφορά των δύο. 5 ώρες πριν, strawman είπε Γενικα αυτος ειναι ο λογος που δεν πολυ ασχολουμε με το forum πλεον. Καθεται ο ενας κραζει 24/7 Intel μεχρι να αγορασει, μετα φοραει μπλε γυαλια και μην τον ειδατε. Και δεν ειναι μονο ο_Theo, ειναι και ο αλλος ο ακατανομαστος. Και ειμαστε και εμεις οι υπολοιποι οι καημενοι που εχουμε δοκιμασει και τα 2, ψυριζουμε τις διαφορες με κυαλια και καθομαστε να διαβαζουμε ασυναρτησιες, και αμα παμε να τις διορθωσουμε γινομαστε και AMD fanboys. Ακαταλληλος λεει για gaming! 8/16 @ 4ghz στα 200€ δεν κανει για παιχνιδια, μην το παρετε γιατι με πασιεντζα θα καταληξετε. Λες και σε αλλο πλανητη ηταν που ανεβαζε κατι bench o spartan με τον ακαταλληλο του και κερναγε χαστουκια... Υπάρχεις ακόμα εσύ; Ναι χαστούκια με 10ωρο tweaking. Το ότι είναι 8/16 και κάνει 200 ευρά λέει πολλά. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Πιο AMDάκιας πεθαίνεις... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από _Theo_
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, FORIS78 είπε σκεφτόμουν αρχικά να παω σε 9700κ αλλα βρήκα ενα delided 8700k σε καλη τιμη και αφου έδωσα και τον 8600κ τον τσιμπησα χωρίς δεύτερη σκέψη, αρκεί να μην μου κάτσει καμιά μπανανα τσιπακι 😀 Καλοριζικος! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 1
FORIS78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Καλοριζικος! να σε καλά φίλος🙂 1
akoinonitos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Βέβαια εσύ έχεις την σούπερ ντούπερ GTX1080ti. Και όσο για τα άλλα, και να τον κλοκάρεις και ντιμπιδαις να του βάλεις πάλι πίσω είναι αλλά είσαι fanboy και πας τεχνηέντως να μειώσεις την διαφορά των δύο. Υπάρχεις ακόμα εσύ; Ναι χαστούκια με 10ωρο tweaking. Το ότι είναι 8/16 και κάνει 200 ευρά λέει πολλά. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Πιο AMDάκιας πεθαίνεις... Ρε ξεκολληστε λιγο... παλι τα ιδια αρχισατε 😛
godslayerxp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Υπάρχεις ακόμα εσύ; Ναι χαστούκια με 10ωρο tweaking. Το ότι είναι 8/16 και κάνει 200 ευρά λέει πολλά. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Πιο AMDάκιας πεθαίνεις... Ο amdάκιας που λες έχει 8700k, όπως και γω. Και ο μόνος λόγος που ψήθηκα να τον πάρω είναι γιατί τον έδινε delided και σε τιμή χώμα ένα παιδί στις αγγελίες. Γιατί αυτή η τιμή του "αξίζει" . Κάτσε πλήρωνε για να λες στον εαυτό σου "ότι πληρώνεις παίρνεις"
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Ο amdάκιας που λες έχει 8700k, όπως και γω. Και ο μόνος λόγος που ψήθηκα να τον πάρω είναι γιατί τον έδινε delided και σε τιμή χώμα ένα παιδί στις αγγελίες. Γιατί αυτή η τιμή του "αξίζει" . Κάτσε πλήρωνε για να λες στον εαυτό σου "ότι πληρώνεις παίρνεις" Και τι πάει να πει αυτό; Και εγώ πριν FX-8320 είχα και κάποιοι εδώ μέσα με έλεγαν AMDάκια. Και να μου έλεγε κάποιος "i5-8400 ή R7 1700" και πάλι τον πρώτο θα επέλεγα γιατί για τη δουλειά που τον θέλω κυρίως (gaming και προγραμματισμό) είναι καλύτερος. Ούτε στριμάρω, ούτε κάνω rendering, ούτε κάθομαι να τρέχω όλη την ημέρα cinebench, να τραβάω screenshots και να τα κάνω πόστ στο insomnia και να λέω "κοιτάξτε τι υπολογιστήρα έχω". Η πρώτη γενιά AMD Rx 1000 είναι χειρότερη από την αντίστοιχη Intel ix 8000 στο gaming, πως να το κάνουμε; Και τέλος εδώ το off-topic γιατί θα κλείσει το thread. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από _Theo_
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά ότι έγραφες και 'συ πράγματα που σε έκαναν fanboy, έγραφες..Όπως έγραφες και άλλα τραγικά(Που στην Ελλάδα των 400 ευρώ αγοράζετε ακριβό HW κλπ)..Αυτά ευτυχώς τα έκοψες και γράφεις πολύ πιο σωστά πλέον.
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά ότι έγραφες και 'συ πράγματα που σε έκαναν fanboy, έγραφες..Όπως έγραφες και άλλα τραγικά(Που στην Ελλάδα των 400 ευρώ αγοράζετε ακριβό HW κλπ)..Αυτά ευτυχώς τα έκοψες και γράφεις πολύ πιο σωστά πλέον. Όσον αφορά αυτό μάλλον δεν το είχα διατυπώσει σωστά. Εννοούσα ότι με εκνευρίζουν οι τύποι που κάνουν επίδειξη και που το παίζουν ανώτεροι επειδή έχουν τα €€€ και τα σκάνε για υπολογιστές όπως αντίστοιχα αυτοί με Iphone, με Mercedes κλπ. Τα παραδείγματα εδώ μέσα πάρα πολλά. Δεν τα αναφέρω γιατί θα εκραγεί το νήμα. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Ο amdάκιας που λες έχει 8700k, όπως και γω. Και ο μόνος λόγος που ψήθηκα να τον πάρω είναι γιατί τον έδινε delided και σε τιμή χώμα ένα παιδί στις αγγελίες. Γιατί αυτή η τιμή του "αξίζει" . Κάτσε πλήρωνε για να λες στον εαυτό σου "ότι πληρώνεις παίρνεις" Καλα συγνωμη κιολας ειπαμε να πει καποιος να πει την αποψη του αλλα μεχρι και ενος οριου. Αν καποιος πει οτι ο 8700κ αξιζει να αυτον μεχρι 150-200ευρω ναι μεν ειναι η γνωμη/αποψη του αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι θα τον παρουμε και στα σοβαρα. Προφανως και ο Theo μεχρι ενος σημειου ειναι υπερβολικος,αλλα μην το πατε και οι υπολοιποι στο αλλο ακρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις