Προς το περιεχόμενο

Intel Z370/Z390 συζήτηση, νέα, απορίες, μετρήσεις

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://wccftech.com/asus-z390-motherboards-unboxing-rog-strix-z390-i-gaming-prime-z390-a/

ASUS ROG STRIX Z390-I Gaming Motherboard

10 Phase DIGI+

2xDIMM slots,32gb,5000 mhz (O.C+)

Πωλείται Hero X+8700k+fractal r5 because reasons...p) 😎!!!

Ποιο είναι το μικρότερο κουτί που να χωράει 360 60αρι ψυγείο😁??

...9900κ@5ghz, custom w/c , 2χ16gb στα 4ghz περίπου να γυρίζουν (δεν θέλω παραπάνω) κρατάω και τα δικά μου από το 2015 μέχρι να πέσουν οι τιμές στις <μεγάλες > ram αν ειναι 😜

dream off.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, Arkin είπε

Mini atx ειναι ρε. Η απο κατω η prime a ειναι η μεγαλη.

Πλακα κανω ρε... Ειμαι μαθημενος η full ATX να ειναι η μικροτερη που χρησιμοποιω και η Ε-ΑΤΧ να ειναι η standard 😛

4 ώρες πριν, narta είπε

Πλακα κανω ρε... Ειμαι μαθημενος η full ATX να ειναι η μικροτερη που χρησιμοποιω και η Ε-ΑΤΧ να ειναι η standard 😛

Ειπα και εγω. Παντως πρεπει να ειναι 100% rebrands των z370. Ιδια power phases εχουν ολες με τα z370 μοντελα που αντικαθιστανε. Αυτο σημαινει θα εχουμε μια χαρα 9900k και OC και τα παντα σε ολα τα z370 απλα σου λεει ας βγαλουμε z390 μην μεινουμε πισω σε χαρακτηριστικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το λες καλο score αν και λογικα θα ειναι 1 πυρηνας στα 5ghz. Χαιρομαι που βλεπουμε παντου z370 με 9900k. Overclocked 9900k σε z370 δεν εχω δει ακομα.

Παρακατω εχω λιγο παραπανω single thread μικροτερο multi οπως ειναι λογικο λογω 4 λιγοτερων threads.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cinebench score θελουμε να δούμε από 9900k 

στο geek βγάζω και εγώ το ίδιο single  thread και καμία 25000 στο multicore με τον ανάπηρο τον 8600 στα 5ghz 

επίσης γιατί τους  αναφέρει σαν kaby lake:huh:

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1

Χωρίς ρολόγια κ μνήμες δεν γίνεται δουλειά... φαίνεται ότι όντως έχει 5 GHz Single Core, αλλά το multi πρέπει να είναι αρκετά χαμηλά, ο 8700K χτυπάει 32-33Κ με καλές μνήμες στα 5.2.

• Like 1

Δεν ξερω τι στο καλο συμβαινει με το BF V και τις απαιτησεις ως τωρα σχεδον 1 μηνα πριν κυκλοφορησει στην αγορα(beta ταχα μου)αλλα για αλλη μια φορα οι διαφορες ειναι μεγαλες.

Προσωπικα μου εκανε εντυπωση η τεραστια διαφορα απο τον 2700x,βεβαια σιγουρα ολο και καποια patch θα βγουν αργοτερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το geekbench δεν καταλαβαίνεις και πολλά.......θέλει να έχουν ίδια settings τουλάχιστον στις ram (bench με αρκετά ευαίσθητο memory leak) οι cpus.....

run δικό μου με 8700Κ....με geekbench 4.2.2 version.........   https://browser.geekbench.com/v4/cpu/9168496

single:6915

multi:32695

https://www.insomnia.gr/forums/topic/619876-geekbench-4-για-καινουργια-σκορ/?do=findComment&amp;comment=56603156

Ένα cinebench ή ένα corona είναι πιο αντιπροσωπευτικά bench για μένα.....Αλλά σαν πρώτη εντύπωση τέρας θα είναι και ο 9900Κ.......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 5

Το geek bench βοηθιεται παρα πολυ από τις μνήμες. Το score του 9900k σε single εξηγείται αν έχει τίποτα 3200cl16 όπως εγώ ο Μπάμπης λογικά στα 3800cl15 βοηθάει πολύ το συγκεκριμένο bench. Στο cinebench δεν παίζουν κανένα ρόλο οι μνήμες λογικά σε multi θα πιάνει 2000+ και σε stock και 2300 2400 σε 5.2 5.3 all core. 

Στα υπόλοιπα ryzen με nvidia στο bf5 δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Με vega 64 έχουν καλύτερα score οι ryzen. 

Screenshot_20180910-065805.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...