greg4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Έχουμε ακούσει αν θα βγει 9900 απλός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλό θα ήταν να περιμένουμε και την απάντηση της amd στον 9900k, πριν επιλέξουμε τον cpu που θα μας κρατήσει συντροφιά για τα επόμενα 5+ χρόνια. Αν τα καταφέρει η κόκκινη, θα τσιμπήσουμε τον επεξεργαστή-τέρας της επιλογής μας σε τιμές μούρλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Καλό θα ήταν να περιμένουμε και την απάντηση της amd στον 9900k, πριν επιλέξουμε τον cpu που θα μας κρατήσει συντροφιά για τα επόμενα 5+ χρόνια. Αν τα καταφέρει η κόκκινη, θα τσιμπήσουμε τον επεξεργαστή-τέρας της επιλογής μας σε τιμές μούρλια. Λογικά η απάντηση θα έρθει στα 7nm από την AMD μέσα στο 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Λογικά η απάντηση θα έρθει στα 7nm από την AMD μέσα στο 2019 Αυτήν την απάντηση περιμένω. Ταλαιπωρία να βγάλω τον 8700k, να πάω στον 9900k και μετά σε ryzen. Βάλε-βγάλε όλην την ώρα. Μια και καλή ό,τι είναι να γίνει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Βάλε-βγάλε όλην την ώρα. Πόσο, μα πόσο, μα πόσο συμφωνούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ πάντως νόμιζα ότι ο 8700k θα πάει μια 5ετία κάποιους που τον αγόρασαν εδώ μέσα... Γούστο σας βέβαια έτσι μην παρεξηγηθώ απλά πολύ συχνά διαβάζω εδώ μέσα από αυτούς που θέλουν επεξεργαστή ότι θα τους πάει 5 χρόνια κλπ... Μια χαρά πάει 5 χρόνια αλλά υπάρχει και το άτιμο σαράκι του θέλω το πιο γρήγορο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Έτσι, άνετα βγάζει μέχρι τις DDR5 ο 8700Κ. Τον 9900Κ τον σκεφτόμαστε κάποιοι γιατί λογικά δεν θα χρειάζεται αλλαγή πλατφόρμας, τώρα να πάω από 8700Κ σε Zen 2 δεν υπάρχει περίπτωση. Ολική αλλαγή πλατφόρμας στον Ice Lake με DDR5. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως και στην αλλαγή με τις ddr5 σε βλέπω intel μεριά σε παγωμένη λίμνη κλπ... Που θα κερνάει αρακά στον αντίστοιχο amd ε; 😉 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εγώ πάντως νόμιζα ότι ο 8700k θα πάει μια 5ετία κάποιους που τον αγόρασαν εδώ μέσα... Γούστο σας βέβαια έτσι μην παρεξηγηθώ απλά πολύ συχνά διαβάζω εδώ μέσα από αυτούς που θέλουν επεξεργαστή ότι θα τους πάει 5 χρόνια κλπ... Μια χαρά πάει 5 χρόνια αλλά υπάρχει και το άτιμο σαράκι του θέλω το πιο γρήγορο. 5ετια βγάζει άνετα. Αλλά δεν θα μας χαλάσει να βάλουμε με 250 300 έναν 9900k σε 2 χρονάκια. Η αλλαγή πλατφόρμας είναι πολύ βαρετή cpu αλλάζεις σε 5 λεπτά. Οι gpu είναι το bn χρόνια τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Για μένα επόμενη αναβάθμιση είτε αλλαγή πλατφόρμας θα έρθει στις DDR5 μέχρι τότε θα κάτσω με τον 8700Κ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Εγώ πάντως νόμιζα ότι ο 8700k θα πάει μια 5ετία κάποιους που τον αγόρασαν εδώ μέσα... Γούστο σας βέβαια έτσι μην παρεξηγηθώ απλά πολύ συχνά διαβάζω εδώ μέσα από αυτούς που θέλουν επεξεργαστή ότι θα τους πάει 5 χρόνια κλπ... Μια χαρά πάει 5 χρόνια αλλά υπάρχει και το άτιμο σαράκι του θέλω το πιο γρήγορο. Δεν έχεις άδικο. Αλλά... υπάρχει ένα όριο στη desktop χρήση κι αυτό θεωρώ ότι είναι το 8/16. Θα μου πεις ότι και το 6/12 μια χαρά futureproof είναι. Συμφωνώ, αλλά το 8/16 (όχι ryzen) δίνει αυτήν τη σιγουριά (ένα τσακ παραπάνω). Μακάρι να διαψευστώ (και η τεχνολογία να προχωρήσει τόσο πολύ), αλλά με έναν 8/16@5ghz cpu (ανεξαρτήτως εταιρίας) καθάρισες για πολλά-πολλά χρόνια. Α, είναι κι αυτές οι ddr5, ε; Ε, τι να κάνεις; Θα δούμε τι θα κάνουμε μ' αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε Δεν έχεις άδικο. Αλλά... υπάρχει ένα όριο στη desktop χρήση κι αυτό θεωρώ ότι είναι το 8/16. Θα μου πεις ότι και το 6/12 μια χαρά futureproof είναι. Συμφωνώ, αλλά το 8/16 (όχι ryzen) δίνει αυτήν τη σιγουριά (ένα τσακ παραπάνω). Μακάρι να διαψευστώ (και η τεχνολογία να προχωρήσει τόσο πολύ), αλλά με έναν 8/16@5ghz cpu (ανεξαρτήτως εταιρίας) καθάρισες για πολλά-πολλά χρόνια. Α, είναι κι αυτές οι ddr5, ε; Ε, τι να κάνεις; Θα δούμε τι θα κάνουμε μ' αυτές. Εγώ πάντως με τον ταπεινο μου 1600 δεν έχω νιώσει πουθενα ότι χρειάζομαι περισσότερη ισχύ και θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά απαιτητικό χρήστη με 2 οθόνες και tv μαζί στο pc και χρήση τους αρκετές φορές ταυτόχρονα... Με αρκετό multitasking, χωρίς τρελές απαιτήσεις σε gaming βέβαια... Άρα νομίζω ότι τα 6/12 πάνω από 3,8-4ghz είναι για πλάκα αρκετά και για gaming και για όλες τις άλλες χρήσεις πέρα από ειδικές καταστάσεις και απαιτήσεις... Βγάζοντας πάντα έξω το σαράκι της αναβάθμισης και το κόμπλεξ του να δείξω ότι είμαι κάποιος έχοντας το ταχύτερο ακόμη και δεν το χρησιμοποιώ. Γιατί όπως σε όλα τα χόμπυ και στις δουλειές υπάρχουν κομπλεξικοι και στα μέρη μας... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Για μένα επόμενη αναβάθμιση είτε αλλαγή πλατφόρμας θα έρθει στις DDR5 μέχρι τότε θα κάτσω με τον 8700Κ Θα περιμενεις ομως 2 χρονια απο το commercial launch των ddr5 γιατι θα ειναι πανακριβες και παν-αργές στην αρχη. Μεχρι τωρα εχουμε δει 4400 @CL42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, BabisTs είπε .Εγώ θέλω 9900Κ στα 5,0+ghz και στην συνέχεια ryzen στα 5,0 ghz .........εκεί θα γίνει της πόπης στους cpus........ Eγώ θα λεγα τους ryzen να τους περιμένετε στα 4,6-4,7ghz, για να μην απογοητευτείτε, και αν τύχει και ερθουν παραπάνω να είστε χαρούμενοι. Eνδιαφερον θα ναι να δουμε τι διαφορα στο ipc θα εχουν. Τα leaks για τα ρολογια του iphone δείχνουν σχετικα χαμήλα και η tsmc μαλλον δεν επιασε τα targets που είχε (βεβαια σε σχεση με τους υπολοιπους εννοείται οτι ειναι πιο μπροστα) Επίσης η ιντελ φτιαχνει τους επεξεργαστές της στα δικα της εργοστασια με στοχο την μεγαλύτερη αποδοση. Της tsmc δεν ειναι αποκλειστικα για high performance επεξεργαστές, παρολο που της amd θα ναι σε διαφορετικο hpc. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από EddieObscurant 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθούν ? Το 20/9 ισχύει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις