BabisTs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Το geekbench όντως έχει leak στις μνήμες..... Και επηρεάζεται άμεσα το score..... Όσο για τον 9700Κ αναμένεται ελαφρά πιο δυνατός από τον 8700Κ σε σημείο όχι που να δικαιολογεί μετάβαση από 8700Κ σε 9700Κ (πεταμένα χρήματα είναι η συγκεκριμένη μετάβαση ) . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ότι είναι ο 8600k έναντι στον 7700k είναι και ο 9700k προς 8700k. Ουσιαστικές διαφορές δεν θα υπάρχουν ,εκτος αν μιλάμε για συγκεκριμένες εφαρμογες. Overall θα είναι τα ίδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τι λέτε μωρέ που είναι πίσω ο 9700Κ στο σάπιο το benchmark.. Όταν θα δουλεύουν και οι 8 πυρήνες θα βγαίνει πάνω από 8700Κ, εκτός και αν δουλεύει άψογα το HT και είναι περίπου στα ίδια. σε μπενς και με δεδομενο οτι εχει 300mhz παραπανω σε ολους του πυρηνες. μπορει σε καποια μπενς να ειναι στα ιδια. στο sw αποκλειεται να βρεις τις παραμετρους των μπενς που ειναι κομμενα και ραμενα για να βγαζουν σκορ. στην καθημερινη χρηση οι μαλτι θα ειναι μπροστα στις περισσοτερες των περιπτωσεων. αυτο ειναι θεμα αρχιτεκτονικης υπολογιστων και δεν αλλαζει με τιποτα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από james rod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μια χαρά είναι το Geekbench.. Εξαιρετικο bench αν δεν συνυπολογισει κανεις το γεγονος οτι ειναι τοσο sensitive σε burst power scenarios. Σε sustain loads ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Δεν μιλαμε για επεξεργαστες κινητων που θελουν τετοια επιδοση, μιλαμε για πεξεργαστες σε υπολογιστη που η κυριες εργασιες ειναι sustain loads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Το Geekbench έχει μέσα και RAM bandwidth κτλ, οπότε δεν είναι "καθαρό" CPU test, κατά τα λοιπά έχει μια αρκετά ευρεία γκάμα μετρήσεων, οπότε είναι αρκετά καλό σαν μια γενικευμένη μέτρηση, εφόσον οι συγκρίσεις γίνονται με αντίστοιχες μνήμες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 https://wccftech.com/intel-core-i7-9700k-cpu-benchmarks-performance-overclock-on-air/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Πρωινό τα 5.2Ghz..Τα '΄λεγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φυσικά δεν πρόκειται για επιλεγμένα κομμάτια ... έτσι τυχαία πήρανε έναν από την παραγωγή 😎 Να ψηθεί η πλέμπα να δώσει τον 8700κ να ψωνίσει 9700 με 1,20 volt sta 5,5.. μη δω κανένα να γκρινιάζει οτι έπεσε σε μπανάνα μετά Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως το voltage στο CPU-Z είναι πολλές φορές λάθος, οπότε να το έχουμε υπόψην κι αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 The chip was spotted running with a Deepcool GAMMAXX 400 air cooler which is a very entry-level solution featuring 4 heat pipe which makes direct contact with the CPU and costs under 30 bucks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε The chip was spotted running with a Deepcool GAMMAXX 400 air cooler which is a very entry-level solution featuring 4 heat pipe which makes direct contact with the CPU and costs under 30 bucks. και χωρίς ανεμιστήρα εύκολα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλό αν είναι αλήθεια.... Αλλά μου φαίνεται το cpu-z φέρνει σωστό support από την 1.86 version για τους καινούργιους cpus..... Οπότε παίζει να είναι και fake το πραγματικό ρευματακι....... (δεν φαίνεται καθαρά το screen αλλά ο τελευταίος αριθμός είναι 4 στην version)..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω και εγω ενα ss απο cpu z με τον 1700 στα 4.18ghz να λεει 0.890v να σας το ανεβασω να μου λετε τι γαματο κομματι μου ειχε κατσει 😂 Περα απο την πλακα μου κανει πολυ δυσκολο και 5.2ghz και 1.2v και entry level ψυξη ??? Bεβαια μακαρι να βγουμε ψευτες Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Περιμένω να δω benches από OC'ed 9900K να στέλνει για καναρίνια τα πάντα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Περιμένω να δω benches από OC'ed 9900K να στέλνει για καναρίνια τα πάντα.. Άστα τα καναρίνια και πιάσε καμία μπουγάτσα καλύτερα (πρωί είναι κιόλας).............Εγώ θέλω 9900Κ στα 5,0+ghz και στην συνέχεια ryzen στα 5,0 ghz .........εκεί θα γίνει της πόπης στους cpus........ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις