narta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Delided 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, narta είπε Delided Ποιοτητα οχι αστεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Λογικά πάντως μέσα Σεπτέμβρη πιστεύω θα έχουμε και ανακοινώσεις για επίσημη κυκλοφορία όσο αφορά τους intel και το z390 αν όντως σκοπεύουν να το κυκλοφορήσουν 1 Οκτώβρη που λέγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν σου αρεσει αυτο το ασπρο με καφε πραγμα πανω στο τζαμι να κρυβει ολη τη μητρικη περι ορεξεως. Οπως και μια custom loop την θεωρω κλασεις ανωτερη αισθητικα απο την x62 που εχω. Spoiler Τις ψυκτρες δεν τις αγοραζεις για λογους αισθητικης.Το κυριοτερο που σε ενδιαφερει ειναι η αποδοση και σε δευτερη μοιρα η εμφανιση. Δηλαδη αν δεν σου κρυβει την μητρικη τι ακριβως θα χασεις?Τα rgb φωτακια?Για να μην σχολιασω καν το γεγονος οτι στην δευτερη φωτογραφια το κουτι ειναι με full πλαινο tempered glass ενω στην πρωτη ειναι με μειωμενο πλαινο. Αλλα και να μην σαρεσει το χρωμα της Noctua αν οντως κοιτας το αισθητικο κομματι θα αγορασεις καποια αλλη πιο ομορφη αεροψυξη. Ολα τα αισθητικα μονο τον πρωτο καιρο ειναι που σε ενδιαφερουν που εφυγαν τα χρηματα. Ουτε αυτα τα σεναρια των κουτιων με τακτοποιημενα καλωδια,χωρις ιχνος σκονης λεει κατι. Φωτογραφιες καλο στημενες μονο και μονο για προβολη/επιδειξη και για likes ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Arkin είπε Αναμφιβολα κυριως το εγραψα για οσους εχουμε 8700k που μονο ο 9900k θα ειναι πραγματικη αλλαγη. Ξερουμε περιπου ποτε θα βγουν οι ryzen 2? Εμενα δεν θα με αρμεξει ουτε προκειται να δωσω 500 για 9900k. Οταν πεσει μονο θα παρει τα χρηματα μου οσοι τον εχουν πραγματικη αναγκη καλως να τον αγορασουν και στα 500. Ειναι καλη αλλαγη απο 1700 σε 2700x? Αν τα βαλεις κατω νομιζω πως ειναι με αυτα που προσφερει ο 2700x και η τιμη του δεν ειναι παραλογη για αυτα που προσφερει. Στο αισθητικο κομματι ναι το χαλαει κρυβει σχεδον τα παντα και ειναι ενα εξογκωμα πανω στο τζαμι. Αν δεν μπορει καποιος να το καταλαβει προβλημα του. Για την ψυξη μονο καλα λογια εχω να γραψω. Αλλα μην μου συγκρινεις το παρακατω με αυτο Αν σου αρεσει αυτο το ασπρο με καφε πραγμα πανω στο τζαμι να κρυβει ολη τη μητρικη περι ορεξεως. Οπως και μια custom loop την θεωρω κλασεις ανωτερη αισθητικα απο την x62 που εχω. Nταξει και εσυ ,ειναι δυο εντελως διαφορετικα συστηματα αυτα ,υπαρχει και το chromax που αλαζει ολη την εμφανιση Eπισης ειναι και γουστα αυτα μην σκαλωνετε... https://in.pcpartpicker.com/b/3L4qqs Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειναι καλη αλλαγη απο 1700 σε 2700x? Αν τα βαλεις κατω νομιζω πως ειναι με αυτα που προσφερει ο 2700x και η τιμη του δεν ειναι παραλογη για αυτα που προσφερει. Ειδες γιατι δεν βγαζουμε ακρη με αυτα που λες?Δηλαδη δικαιολογεις(απο πλευρας αποδοσης/χρηματων)οποιον δωσει 50% παραπανω χρηματα για να παει απο 1700 σε 2700x για να κερδισει τι ακριβως στην πραξη(στην ιδια μητρικη παντα του 1700)? Μετα μαρεσει που κραζεις την intel..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τις ψυκτρες δεν τις αγοραζεις για λογους αισθητικης.Το κυριοτερο που σε ενδιαφερει ειναι η αποδοση και σε δευτερη μοιρα η εμφανιση. Δηλαδη αν δεν σου κρυβει την μητρικη τι ακριβως θα χασεις?Τα rgb φωτακια?Για να μην σχολιασω καν το γεγονος οτι στην δευτερη φωτογραφια το κουτι ειναι με full πλαινο tempered glass ενω στην πρωτη ειναι με μειωμενο πλαινο. Αλλα και να μην σαρεσει το χρωμα της Noctua αν οντως κοιτας το αισθητικο κομματι θα αγορασεις καποια αλλη πιο ομορφη αεροψυξη. Ολα τα αισθητικα μονο τον πρωτο καιρο ειναι που σε ενδιαφερουν που εφυγαν τα χρηματα. Ουτε αυτα τα σεναρια των κουτιων με τακτοποιημενα καλωδια,χωρις ιχνος σκονης λεει κατι. Φωτογραφιες καλο στημενες μονο και μονο για προβολη/επιδειξη και για likes ειναι. Αναλογα τι θελει ο καθενας δεν θα διαφωνησω ουτε θα συμφωνησω. Εγω σημερα εβγαλα το TG και καθαρισα τη σκονη μια ψυκτρα διπλα μου θα με χαλουσε. Για αυτο λεμε παντα οτι για καλη aio θελουμε 120 και πανω κατω απο εκει παμε σε καλες αεροψυξεις. Εμενα με νοιαζει πολυ το αισθητικο κομματι θελω να εχω ενα τακτοποιημενο case και ομορφο ο καθενας με το γουστο του. 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Nταξει και εσυ ,ειναι δυο εντελως διαφορετικα συστηματα αυτα ,υπαρχει και το chromax που αλαζει ολη την εμφανιση Eπισης ειναι και γουστα αυτα μην σκαλωνετε... https://in.pcpartpicker.com/b/3L4qqs Τα ξερω και αυτα τουλαχιστον φευγει το καφε ασπρο. Ο ογκος παραμενει ομως. Η custom loop μου αρεσει περισσοτερο και απο τα 2 καποια στιγμη θελω να βαλω αλλα δεν εχω ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Aς μην γελιομαστε ακομα και σε z370 να μην εμπαινε παλι θα μοσχοπουλουσε... Θα το δουμε στην πραξη τι ισχυει απο ολα αυτα,αλλα ειναι παρα πολυ νωρις για να βγαινουν συμπερασματα για το αν θα μοσχοπουλησει ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Offtopic Εντάξει προσωπικά πιστεύω ότι οι noctua είναι οι καλύτερες αερόψυκρτες από θέμα θερμοκρασιών , εγω την δικιά μου NH-D14 την έχω χρόνια σε διάφορα συστήματα που έχω αλλάξει και πραγματικά από θερμοκρασίες δεν παίζεται , η αλήθεια είναι όμως ότι αυτό το σκατου#@ι δεν παλεύεται , στην επόμενη αναβάθμιση μάλλον θα πάρω τους chromax που σώζει λίγο την κατάσταση , εντάξει η ομορφιά είναι πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας αλλά να μην γελιόμαστε με την υδρόψυξη και led κτλ είναι πολύ πιο όμορφο το build , το ερώτημα που τίθεται είναι αν θες να θυσιάσεις την ομορφιά για την απόδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Offtopic Εντάξει προσωπικά πιστεύω ότι οι noctua είναι οι καλύτερες αερόψυκρτες από θέμα θερμοκρασιών , εγω την δικιά μου NH-D14 την έχω χρόνια σε διάφορα συστήματα που έχω αλλάξει και πραγματικά από θερμοκρασίες δεν παίζεται , η αλήθεια είναι όμως ότι αυτό το σκατου#@ι δεν παλεύεται , στην επόμενη αναβάθμιση μάλλον θα πάρω τους chromax που σώζει λίγο την κατάσταση , εντάξει η ομορφιά είναι πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας αλλά να μην γελιόμαστε με την υδρόψυξη και led κτλ είναι πολύ πιο όμορφο το build , το ερώτημα που τίθεται είναι αν θες να θυσιάσεις την ομορφιά για την απόδοση Μα δεν κακολογησα τις noctua ποτε παντα λεω οτι ειναι οι τοπ αεροψυκτρες μαζι με dark rock. Αλλα στην ομορφια δεν το εχουν και ειναι τεραστιες σε ογκο. Την αποδοση δεν την θυσιαζεις με μια x62 η μια h100i σε καμια περιπτωση αλλα θες τα διπλασια χρηματα. 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειδες γιατι δεν βγαζουμε ακρη με αυτα που λες?Δηλαδη δικαιολογεις(απο πλευρας αποδοσης/χρηματων)οποιον δωσει 50% παραπανω χρηματα για να παει απο 1700 σε 2700x για να κερδισει τι ακριβως στην πραξη(στην ιδια μητρικη παντα του 1700)? Μετα μαρεσει που κραζεις την intel..... Ενας 2700x εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα στα περισσοτερα παιχνιδια που ο 1700 λογω latency εχει θεματα. Η διαφορα τους ειναι 100 ευρω. Αν ειναι 100 ευρω η διαφορα και 8700k 9900k δεν θα πω τιποτα στα 500 συν ομως οχι δεν ειναι καλη αλλαγη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Πολυ ακριβα παντως τα chromax απλα για να αλλαξεις το χρωμα,χανει το value for money της η ψυκτρα οταν ζηταει πχ σχεδον τα μισα χρηματα της συνολικης αξιας στην U14s μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πολυ ακριβα παντως τα chromax απλα για να αλλαξεις το χρωμα,χανει το value for money της η ψυκτρα οταν ζηταει πχ σχεδον τα μισα χρηματα της συνολικης αξιας στην U14s μου. Το θεμα ειναι με καφε ασπρο δεν μπορεις να τα συνδιασεις με τιποτα ειναι πολυ δυσκολο χρωμα το καφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 41 λεπτά πριν, Arkin είπε Αναμφιβολα κυριως το εγραψα για οσους εχουμε 8700k που μονο ο 9900k θα ειναι πραγματικη αλλαγη. Ξερουμε περιπου ποτε θα βγουν οι ryzen 2? Εμενα δεν θα με αρμεξει ουτε προκειται να δωσω 500 για 9900k. Οταν πεσει μονο θα παρει τα χρηματα μου οσοι τον εχουν πραγματικη αναγκη καλως να τον αγορασουν και στα 500. Ειναι καλη αλλαγη απο 1700 σε 2700x? Αν τα βαλεις κατω νομιζω πως ειναι με αυτα που προσφερει ο 2700x και η τιμη του δεν ειναι παραλογη για αυτα που προσφερει. Στο αισθητικο κομματι ναι το χαλαει κρυβει σχεδον τα παντα και ειναι ενα εξογκωμα πανω στο τζαμι. Αν δεν μπορει καποιος να το καταλαβει προβλημα του. Για την ψυξη μονο καλα λογια εχω να γραψω. Αλλα μην μου συγκρινεις το παρακατω με αυτ Αν σου αρεσει αυτο το ασπρο με καφε πραγμα πανω στο τζαμι να κρυβει ολη τη μητρικη περι ορεξεως. Οπως και μια custom loop την θεωρω κλασεις ανωτερη αισθητικα απο την x62 που εχω. Τώρα είπες την σωστή κουβέντα !! Είδες γιατί στα έγραψα πριν? 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Nταξει και εσυ ,ειναι δυο εντελως διαφορετικα συστηματα αυτα ,υπαρχει και το chromax που αλαζει ολη την εμφανιση Eπισης ειναι και γουστα αυτα μην σκαλωνετε... https://in.pcpartpicker.com/b/3L4qqs Εντελώς διαφορετικά και διάλεξες μια φωτό με προσεγμένο σύστημα με AIO και μια από ότι να ναι αρκει να έχει noctua ,ατακτοποιητα καλώδια ,ακρυλικο τζάμι κλπ. Αντικειμενικότατος !! Με τα chromax όντως καμία σχέση. Είχα για καιρό την D15s με chromax και πραγματικά τη χαιρόμουν. 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Αναλογα τι θελει ο καθενας δεν θα διαφωνησω ουτε θα συμφωνησω. Εγω σημερα εβγαλα το TG και καθαρισα τη σκονη μια ψυκτρα διπλα μου θα με χαλουσε. Για αυτο λεμε παντα οτι για καλη aio θελουμε 120 και πανω κατω απο εκει παμε σε καλες αεροψυξεις. Εμενα με νοιαζει πολυ το αισθητικο κομματι θελω να εχω ενα τακτοποιημενο case και ομορφο ο καθενας με το γουστο του. Τα ξερω και αυτα τουλαχιστον φευγει το καφε ασπρο. Ο ογκος παραμενει ομως. Η custom loop μου αρεσει περισσοτερο και απο τα 2 καποια στιγμη θελω να βαλω αλλα δεν εχω ιδεα. Και ξαναέρχεσαι στα λόγια μου . ΕΣΕΝΑ σου αρέσει η custom loop,εμένα ειλικρινά πάλι όχι,δεν μου αρέσει καθόλου ! Τι να λέω εδώ και εκεί? Οτι η Custom loop χαλάει όλο το κουτί?? 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Μα δεν κακολογησα τις noctua ποτε παντα λεω οτι ειναι οι τοπ αεροψυκτρες μαζι με dark rock. Αλλα στην ομορφια δεν το εχουν και ειναι τεραστιες σε ογκο. Την αποδοση δεν την θυσιαζεις με μια x62 η μια h100i σε καμια περιπτωση αλλα θες τα διπλασια χρηματα. Πόσο μάλλον και οι dark rock που κακολογείς μαζί με όλες τις αερόψυκτρες ,που αντικειμενικά δεν έχουν καν άσχημο χρώμα . Επίσης από που και ως που θές διπλάσια χρήματα . Αν βάλουμε την κορυφαία noctua δεν τη λες φτηνή στα 100 ευρώ που παίζει περίπου,και οι καλές 240-280 AIO ξεκινάν από τα ίδια χρήματα. Μην τα παρουσιάζουμε όπως θέλουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Tην noctua d15 μονο ακριβες aio την φτανουν σε θερμοκρασιες , και στα επιπεδα θορυβου τις τρωει ολες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Το θεμα της ψυξης το τονισα γιατι ορισμενοι γραψανε οτι μονο σε υδροψυξη θα τρεχει ο 9900κ και αλλα χαριτωμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις