Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, narta είπε

Αυτοι που αγοραζουν καφεδες πριζουν εμας που ασχολουμαστε με το αθλημα. Ποσες φορες εχεις δει στις νεες συνθεσεις να ζητανε pc για CAD, photoshop κοκ? Εγω αρκετες. Αυτοι που ρωτανε συνηθως το κανουν εκ μερους καποιου που στηνει καινουρια δουλεια/κανει refresh ή για τους ιδιους. Ερχονται και ρωτανε εξ αναγκης. Εγω απο την αλλη συμμετεχω ενεργα και δεν βγαινω καθε τρις και λιγο να ρωταω τι πρεπει να παρω για το ταδε project. 

Αυτο γινεται στην πλειονοτητα των forum παγκοσμια. Γιατι πολυ απλα το fps counter και τα benchmarks εν γενει δινουν με βαση σταθερες συνθηκες ενα μετρησιμο αποτελεσμα. Ειμαι βεβαιος οτι εσυ προσπερνας τα encoding/rendering/compression αποτελεσματα των reviews στα ψιλα ή ακομα κανωντας skip, οτι δηλαδη κανω εγω με τα παιχνιδια. Το οτι εχουμε διαφορετικα ενδιαφεροντα δεν σημαινει οτι εχει μονο μια χρηση ενας cpu. H εμμονη να εχουμε ενα και μονο μετρο συγκρισης απλα μου φαινεται ανοητη προσωπικα.

Τίποτα δεν μένει πίσω, κατά την πλειονότητα και καλά παιδιά είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία σε αυτό το forum, και από υπολογιστές ξέρουμε,

το μόνο που άλλαξε είναι η θέση μας στον χρόνο,και είναι αυτή που ο καθένας παίρνει αυτό που δικαιούται,και του αξίζει..

Το ίδιο αντιστοιχεί και στις Εταιρίες.

και επειδή σε συμπαθώ και λίγο παραπάνω σου εύχομαι να δεις "μόνο" 6πυρηνες να rentαρουν στα 5GHz και στους 65c max.

μετά τις 15/9 θα είμαι στην διάθεση σου να έρθεις να το δεις αλλά και να το "γευτείς" αν θέλεις.. με όλη την καλή μου φιλική διάθεση,και τίποτα άλλο.

και στο γράφω ετσι γιατί και εγώ αν και παίζω και παιγνιδάκια ποτέ μα ποτέ δεν εχω νοιαστει πόσα fps εχω εκεινη την στιγμη,γιατί πιστευω οτι η πραγματική εμπειρια ενος παιγνιδιού ειναι εντελώς αλλού..

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι,επειδη τα ειχα παρατησει κανα χρονο κ δν διαβαζα τα νεα περι pc,τα 9900κ θα κουμπωνουν στις τωρινες z370?? Φευγει για RMA μαλλον η sabertooth κ λεω να στειλω κ cpu κ να παω σε z370+8700κ k πιο μετα για κανα 9900κ...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Τίποτα δεν μένει πίσω, κατά την πλειονότητα και καλά παιδιά είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία σε αυτό το forum, και από υπολογιστές ξέρουμε,

το μόνο που άλλαξε είναι η θέση μας στον χρόνο,και είναι αυτή που ο καθένας παίρνει αυτό που δικαιούται,και του αξίζει..

Μιλας με γριφους γεροντα και δεν εισαι καν γερος αναλογικα με μενα 😂

3 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

και επειδή σε συμπαθώ και λίγο παραπάνω σου εύχομαι να δεις "μόνο" 6πυρηνες να rentαρουν στα 5GHz και στους 65c max.

μετά τις 15/9 θα είμαι στην διάθεση σου να έρθεις να το δεις αλλά και να το "γευτείς" αν θέλεις.. με όλη την καλή μου φιλική διάθεση,και τίποτα άλλο.

Περισσοτερο με ενδιαφερει τι παιζει στο background rendering με παραλληλο forntend scrubing. Φετος ειμαι δυστυχως αναγκασμενος λογο πιεσης να δουλεψω με τo σαπιο Premiere, αλλα του χρονου εφυγα για DaVinci αποκλειστικα στο editing/fx Δεν παλευεται πλεον η φακλανα η σουιτα και αυτο το single thread performance dependency  σπαει ακομα και μπαλονια με ανθρακονηματα...

Ελπιζω κατα Νοεμβριο που θα εχω τα τελευταια project της σεζον να μπορεσω να ξεκινησω το workflow αποκλειστικα με Davinci και να δουμε και τι θα φερει η BMPCC 4K σαν ποιοτητα.

9 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

οτέ μα ποτέ δεν εχω νοιαστει πόσα fps εχω εκεινη την στιγμη,γιατί πιστευω οτι η πραγματική εμπειρια ενος παιγνιδιού ειναι εντελώς αλλού..

Συμφωνουμε απολυτα στο τελευταιο. PS2 Resident Evil σε απολυτο σκοταδι και με 20fps να ακουγεται κρακ και να σου παει στην καλτσα 🤣

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Να ρωτησω κατι,επειδη τα ειχα παρατησει κανα χρονο κ δν διαβαζα τα νεα περι pc,τα 9900κ θα κουμπωνουν στις τωρινες z370?? Φευγει για RMA μαλλον η sabertooth κ λεω να στειλω κ cpu κ να παω σε z370+8700κ k πιο μετα για κανα 9900κ...

Υπάρχει η φήμη ότι θα κουμπώνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ο κορυφαίος της σειράς 9900κ θα απαιτεί αλλαγή μητρικής (Ζ390). Δεν βρίσκω βέββαια λογικό να πας για λίγο στον 8700κ και μετά στον 9900κ. Ποια sabertooth έχεις ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Υπάρχει η φήμη ότι θα κουμπώνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ο κορυφαίος της σειράς 9900κ θα απαιτεί αλλαγή μητρικής (Ζ390). Δεν βρίσκω βέββαια λογικό να πας για λίγο στον 8700κ και μετά στον 9900κ. Ποια sabertooth έχεις ?

Tην χ99 εχω κ στις 25 θα την παω στο μαγαζι που την πηρα να δουνε τι κ πως κ ελεγα να στειλω κ το cpu κ να εκανα μεταβαση..Λες καλυτερα να περιμενω να βγουνε κ τα z390?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Tην χ99 εχω κ στις 25 θα την παω στο μαγαζι που την πηρα να δουνε τι κ πως κ ελεγα να στειλω κ το cpu κ να εκανα μεταβαση..Λες καλυτερα να περιμενω να βγουνε κ τα z390?

Επειδή τελευταία πολλά έχουν δει τα μάτια μου εδώ σχετικά με το RMA των καταστημάτων είναι σίγουρο πως πάει για αλλαγή η μητρική ? Τον επεξεργαστή όταν λες να το στείλεις ?

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Επειδή τελευταία πολλά έχουν δει τα μάτια μου εδώ σχετικά με το RMA των καταστημάτων είναι σίγουρο πως πάει για αλλαγή η μητρική ? Τον επεξεργαστεί όταν λες να το στείλεις ?

Την πηγα απο κει την ειδε ο "τεχνικος" του μαγαζιου ειδε οτι εχει θεμα κ μου ειπαν φερτην καλυτερα μετα τις 25 που θα ειναι ανοιχτα κ οι προμηθευτες μας να την στειλουμε να δουμε τι θα μας πουν..Το cpu εννοω να το πουλησω κ αυτο κ να εκανα μεταβαση σε z370..Δν διαβαζει 4-5 σλοτ απο τις ραμ η μητρικη κ μου ειπαν ειτε 8α την επισκευασουν ειτε θα μου βγαλουν πιστοτικο...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aOUaS88 είπε

Την πηγα απο κει την ειδε ο "τεχνικος" του μαγαζιου ειδε οτι εχει θεμα κ μου ειπαν φερτην καλυτερα μετα τις 25 που θα ειναι ανοιχτα κ οι προμηθευτες μας να την στειλουμε να δουμε τι θα μας πουν..Το cpu εννοω να το πουλησω κ αυτο κ να εκανα μεταβαση σε z370..Δν διαβαζει 4-5 σλοτ απο τις ραμ η μητρικη κ μου ειπαν ειτε 8α την επισκευασουν ειτε θα μου βγαλουν πιστοτικο...

Άρα βλέπεις και κάνεις. Αν δοθεί πιστωτικό και μπορείς να περιμένεις πας για τον 9900k.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά όποιος έχει 8700Κ δεν βλέπω τον λόγο να πάει σε 9900Κ με workload τα games.  

Και για καινούργιο σύστημα, ο 9700Κ θα είναι στα ίδια επίπεδα αλά 30-50% φτηνότερος.

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 1
Δημοσ.

Καλα εδω δεν ειχαν λογο οι περισσοτεροι που πηγαιναν απο 4πυρηνο i7(2600,3770,4770) παλι σε 4πυρηνο i7(6700,7700)που πληρωναν κιολας και τις ddr4 μνημες,στην μεταβαση απο 8700κ σε 9900κ(αν ισχυον οσα εχουν αναφερθει)θα κολλησουμε? :P

Τελος δεν νομιζω οποιος σκεφτεται για αλλαγη επεξεργαστη απο 8700κ σε καποιον αλλο 9ης γενιας ιντελ να τον ενδιαφερει το value for money.

Βασικα ουτε ο ιδιος ο 8700κ δεν θεωρειται value for money επεξεργαστης....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι ο 9900Κ να αποδίδει άψογα στη πλειοψηφία των καλών μητρικών να πάρουμε και εμείς κάναν μεταχειρο coffe σε καλή τιμη :P χεχεχε

#σανΤιςΥαινεςΘαΠαραμονευουμε 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Βγαίνει το monster hunter world και διαβάζεις κάτι τέτοια:

https://wccftech.com/capcom-monster-hunter-world-cpu-heavy/

Αναφορά σε κείμενο

To eliminate interstitial loading during active gameplay, MHW loads the entire level into memory. In addition to managing assets loaded into memory, it keeps track of monster interactions, health status, environment/object changes, manages LOD & object culling, calculates collision detection and physics simulation, and tons of other background telemetry stuff that you don’t see yet requires CPU cycle. This is in addition to supporting any GPU rendering tasks.

The engine itself is optimized for x86 CPU instruction set, is highly scalable, and loosely speaking, is platform agnostic regardless of PC or console platform so as long as it conforms to the x86 instruction set.

Μετά βλέπεις αυτό:

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/monster-hunter-world-pc-performance-analysis/
Monster-Hunter-World-CPU.png

Για το 2022 ο 9900K και βλέπουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...