Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Θα ηθελα προγραμμα που με φωτογραφιες απο εκδηλωσεις , να τις χωριζω με τιτλους, και να φτιαχνει μια ταινια/παρουσιαση ας πουμε, που να παιζει και σε υπολογιστη αλλα και σε dvd player. Δεν θελω κατι το φοβερο απλα να παιρνει και mp3.

Παλια ειχε το nero ενα. Ξερετε κανενα freeware; Για windows7

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
23 ώρες πριν, micos000 είπε

Το windows movie maker

Γινεται dvd που να παιζει στην τηλεοραση μεσα απο dvd player;

Φορτωνεις φωτογραφιες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, φορτώνεις φωτογραφίες, βάζεις μουσική, ορίζεις αν θέλεις τυχαία εφέ ανάμεσα στις φωτογραφίες και το κάνεις σε wmv ή αν θυμάμαι καλά, έχει επιλογή για εγγραφή dvd όπου και σου δημιουργεί το βίντεο στη σωστή μορφή για dvd και σου γράφει και το dvd.

Μετά, η προσωπική μου επιλογή για κάτι εύκολο και απλό είναι το vso photodvd αλλά δεν είναι δωρεάν.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτιαχνεις iso; Αν θελω να καψω 20 μπορω;

Link με το software μπορεις να βαλεις;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Για ποιο από τα δύο μιλάς; Το movie maker νομίζω περιλαμβάνεται στα 7 ενώ το vso δεν είναι δωρεάν.

http://www.vso-software.fr/products/photodvd/photodvd.php

iso αν θυμάμαι καλά φτιάχνει το photdvd αλλά και να μην φτιάχνει, αν δημιουργηθεί ο φάκελος video_ts μπορείς να βγάλεις όσα αντίγραφα θέλεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/5/2018 στις 10:15 ΜΜ, micos000 είπε

Για ποιο από τα δύο μιλάς; Το movie maker νομίζω περιλαμβάνεται στα 7 ενώ το vso δεν είναι δωρεάν.

http://www.vso-software.fr/products/photodvd/photodvd.php

iso αν θυμάμαι καλά φτιάχνει το photdvd αλλά και να μην φτιάχνει, αν δημιουργηθεί ο φάκελος video_ts μπορείς να βγάλεις όσα αντίγραφα θέλεις.

Το movie maker δεν μπορει να εγκατασταθει. Χτυπαει ενα λαθος στο τελος. Ειναι ενα essentials pack που τσεκαρεις μονο οτι θες, το εκανα, και βαραει ενα error στο τελος. Τιποτα αλλο υπαρχει; Σε ελευθερο

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...