pc-neon Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε:340 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):fb,messenger,instagram 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Ευπρόσδεκτο οτι και να εχει 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;αμα υπάρχει καλό θα ήταν 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; NAI ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Μονο ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουριο Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από pc-neon
pc-neon Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Λαθος μου 340 ηθελα να γράφω Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από pc-neon
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Το Lg g6 ειναι ακριβως στα λεφτα σου...Αρκετα καλο τηλεφωνο overall. Απλα δεν ειναι τοσο καλο στις καμερες οπως ψαχνεις...σε αυτα τα λεφτα βεβαια λιγα ειναι τα τηλεφωνα με τις καλες καμερες και παλι χανουν καπου αλλου
pc-neon Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Αδερφε ειχα lg g4 και δεν παω σε αλλο lg ουτε με σφαίρες αμα ξερεις τη εχει το g4 θα καταλάβεις 😂😂😂 Έψαξα και είδα για το samsung A8 αλα θα ηθελα και την γνώμη σας 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Εγω σκεψου ειμαι ακομα με ενα Lg g2...Και ξερω τα προβληματα των g4 αλλα επειδη βγηκε ενα κακο κινητο δεν σημαινει οτι ειναι ολα...Και η samsung εβγαλε το Note 7...αρα μην παρεις ουτε Samsung. Δεν ειναι λογικη αυτη. Το g6 ειναι παρα πολλους μηνες στην αγορα και δεν εχει δειξει κακα δειγματα. Ισα ισα εχει δειξει οτι στα 340 που παιζει ειναι μια πολυ αξιολογη επιλογη.
georgerapp Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Συγνώμη ρε παιδιά χωρίς να έχω lg αλλά από πού και ως που η κάμερα του g6 όχι τόσο καλή; Ως προς τι;το p20 pro το galaxy s9 το htc u11; Από δείγματα Ελλήνων σε διπλανό forum έχω να πω ότι τα κοιτάζει κατάματα. Είναι γενικά ένα top camera phone ανάμεσα στα υπόλοιπα. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το htc u ultra στα 270 ευρώ skroutz το οποίο αν εξαιρέσεις ότι είναι γομαρι προσφέρει ένα καλό προς πολύ καλό πακέτο από specs.
cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, georgerapp είπε Είναι γενικά ένα top camera phone ανάμεσα στα υπόλοιπα. Εγω που εχω το G6 και ειχα τις ιδιες ενστασεις για το θεμα καμερας αλλα και chipset, εχω να πω οτι οι φωτο του με καλες συνθηκες ειναι αψογες. Στο σκοταδι δεν ειναι κακο αλλα σιγουρα υστερει των ναυαρχιδων που προανεφερε ο φιλος και η σελφοκαμερα ειναι απλα οκ (την ποσταρεις δηλαδη :P). Τέλος η διπλη καμερα για ευρυγωνια ληψη ειναι εξαιρετικο βοηθημα αντι της ανοησιας με το bokeh που βαζουν ολοι οι αλλοι. Στο μπατζετ σου φιλε ts το θεωρω μονοδρομο εγω κατεληξα εκει με μεγαλυτερο οριο κιολας. ΙP 68 αδιαβροχοποιηση, εξαιρετικη οθονη και ποιοτητα κατασκευης και χειρισιμο με ενα χερι (οχι παντοφλα δηλαδη).
georgerapp Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ξανά λέω χωρίς να το έχω ,το full manual mode που διαθέτει το g6 πιστεύω ότι θα κάνει παπάδες και βράδυ όπως έκανε και το g4 που είχε φίλος. Παιδιά ας μη κοροιδευομαστε όσο ναυαρχίδα και να είναι ένα τηλέφωνο όσο ακριβό και να είναι εάν πας να βγάλεις άνθρωπο σε κλειστό χώρο με λίγο φωτισμό η νύχτα το τηλέφωνο για να μη βγει κουνημενος ο άνθρωπος θα τραβήξει με γρήγορο κλείστρο θα ανεβάσει iso και θα βγεί θόρυβος. Είναι η πραγματικότητα,από εκεί και πέρα ενα μνημείο μια πλατεία κ.α είναι στο χέρι του χειριστή πως θα τραβήξει αν γνωρίζει από manual και φυσικά ενός καλογραμμένο λογισμικού για να κάνει την ζωή στο αυτόματο πιο εύκολη.
cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Ξανά λέω χωρίς να το έχω ,το full manual mode που διαθέτει το g6 πιστεύω ότι θα κάνει παπάδες και βράδυ όπως έκανε και το g4 που είχε φίλος. Παιδιά ας μη κοροιδευομαστε όσο ναυαρχίδα και να είναι ένα τηλέφωνο όσο ακριβό και να είναι εάν πας να βγάλεις άνθρωπο σε κλειστό χώρο με λίγο φωτισμό η νύχτα το τηλέφωνο για να μη βγει κουνημενος ο άνθρωπος θα τραβήξει με γρήγορο κλείστρο θα ανεβάσει iso και θα βγεί θόρυβος. Είναι η πραγματικότητα,από εκεί και πέρα ενα μνημείο μια πλατεία κ.α είναι στο χέρι του χειριστή πως θα τραβήξει αν γνωρίζει από manual και φυσικά ενός καλογραμμένο λογισμικού για να κάνει την ζωή στο αυτόματο πιο εύκολη. Συμφωνω για τις νυχτερινες φωτο ειδικα σε κινουμενα θεματα, αλλα ειναι και οι συνθηκες με τις οποιες κρινονται εξισου ολα τα τηλεφωνα αρα θεωρουνται given. Πχ πρωτοχρονιατικο παρτυ τραβηξε φιλος μου φωτο με το 1+5 του (σε κατασταση ζαντας) και ετριβα τα ματια μου την αλλη μερα. Εκει μπαινει το αυτοματο που λες μιας και ο μεσος χρηστης ειτε δεν μπορει να ρυθμισει στο τελειο την καμερα ειτε δεν θελει και δεν προλαβαινει. Καποια καρε τα θες επι τοπου και αξιοπρεπη. Η κριτικη μου για το G6 λαμβανει ολα τα παραπανω υποψιν και το θεωρω αντικειμενικα πολυ καλο σε δυνατοτητες και ποιοτητα φωτογραφιας και βιντεο αλλα σιγουρα θα μπορουσαν να εχουν πιο ευκολοχρηστη εφαρμογη. 1
imago Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Προσωπικά το είδα και για αυτά που ζητας με 340 μπορείς να πάρεις huawei P20 Lite μιας και στο Skroutz το βρίσκεις με 330 ευρώ περίπου. Με ένα απλό Google Search https://goo.gl/7dRFT5 το βλέπεις. Και Dual Sim και εξαιρετική κάμερα για τα χρήματά του. Δεν θεωρώ οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα.
cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, imago είπε Προσωπικά το είδα και για αυτά που ζητας με 340 μπορείς να πάρεις huawei P20 Lite μιας και στο Skroutz το βρίσκεις με 330 ευρώ περίπου. Με ένα απλό Google Search https://goo.gl/7dRFT5 το βλέπεις. Και Dual Sim και εξαιρετική κάμερα για τα χρήματά του. Δεν θεωρώ οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Δεν θα το εβαζα καν στη λιστα εγω. Πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει με αδυναμο επεξεργαστη και μπαταρια και πολλα αναφερθεντα προβληματα στο software. Το mi note 3 https://www.skroutz.gr/s/12745854/Xiaomi-Mi-Note-3-64GB.html To A8 https://www.skroutz.gr/s/13621211/Samsung-Galaxy-A8-Dual-2018-32GB.html To HTC U Ultra https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html Eιναι καποιες ακομα επιλογες ολες με θετικα και αρνητικα για τις απαιτησεις σου.
imago Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, cloud13 είπε Δεν θα το εβαζα καν στη λιστα εγω. Πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει με αδυναμο επεξεργαστη και μπαταρια και πολλα αναφερθεντα προβληματα στο software. Το mi note 3 https://www.skroutz.gr/s/12745854/Xiaomi-Mi-Note-3-64GB.html To A8 https://www.skroutz.gr/s/13621211/Samsung-Galaxy-A8-Dual-2018-32GB.html To HTC U Ultra https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html Eιναι καποιες ακομα επιλογες ολες με θετικα και αρνητικα για τις απαιτησεις σου. Επειδή το έπιασα το κινητό στα χέρια μου, χωρίς να έχω πιάσει αυτά που αναφέρεις, διαφωνώ και στο θέμα της μπαταρίας και στο θέμα του επεξεργαστή μιας και αυτά φαίνονται στην πράξη πώς κάνει Perform μαζί με το EMUI ο επεξεργαστής. Έχει γίνει πολύ καλό δέσιμο του επεξεργαστή με το λογισμικό. Το Software ναι έχει θέματα όπως όλα τα νεο-φερμένα λογισμικά.. αλλά δε θεωρώ οτι δε θα λυθούν..
cloud13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, imago είπε Επειδή το έπιασα το κινητό στα χέρια μου, χωρίς να έχω πιάσει αυτά που αναφέρεις, διαφωνώ και στο θέμα της μπαταρίας και στο θέμα του επεξεργαστή μιας και αυτά φαίνονται στην πράξη πώς κάνει Perform μαζί με το EMUI ο επεξεργαστής. Έχει γίνει πολύ καλό δέσιμο του επεξεργαστή με το λογισμικό. Το Software ναι έχει θέματα όπως όλα τα νεο-φερμένα λογισμικά.. αλλά δε θεωρώ οτι δε θα λυθούν.. Oσο optimized και να γινει ενα ui με το chipset του, η πραγματικοτητα παραμενει οτι προκειται για πολυ αδυναμο τηλεφωνο σε τετοιο ευρος τιμης που ειναι σχεδον κριμα να καταληξει καποιος εκει. Και δεν μιλαω μονο για antutu ουτε για καρτες γραφικων μιας και ο μεσος χρηστης δεν παιζει βαρια παιχνιδια. Αλλα για τη smooth εμπειρια σημερα και σε βαθος χρονου. Εδω ο snap 821 και ακομα με ξινιζει για του χρονου εμενα, ο 659 Κιριν θα αντεξει? No way. Σε αυτα τα χρηματα παντα και γνωμη μου..
imago Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, cloud13 είπε Oσο optimized και να γινει ενα ui με το chipset του, η πραγματικοτητα παραμενει οτι προκειται για πολυ αδυναμο τηλεφωνο σε τετοιο ευρος τιμης που ειναι σχεδον κριμα να καταληξει καποιος εκει. Και δεν μιλαω μονο για antutu ουτε για καρτες γραφικων μιας και ο μεσος χρηστης δεν παιζει βαρια παιχνιδια. Αλλα για τη smooth εμπειρια σημερα και σε βαθος χρονου. Εδω ο snap 821 και ακομα με ξινιζει για του χρονου εμενα, ο 659 Κιριν θα αντεξει? No way. Σε αυτα τα χρηματα παντα και γνωμη μου.. Πιάνω πλήρως τι λες, αλλά πλέον νομίζω είναι καθαρά θέμα της κάθε εταιρείας πώς θα επιλέξει να υποστηρίξει την κάθε συσκευή σε βάθος χρόνου. Στ'αλήθεια κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί απλώς να κρίνει τις διαθέσεις κάθε εταιρείας για "υποστήριξη" του κάθε επεξεργαστή μέσω Optimization του emui .. Τρανό παράδειγμα η Apple με τα χειρότερα των χειροτέρων hardware κι όμως τα κινητά τους τρέχουν τέλεια. Σταματούν να δουλεύουν σε high επίπεδα καθαρά εξαιτίας απόφασης της εταιρείας να σκίσει το λογισμικό.. (εξού και τα πρόστιμα). Επίσης βάλε στην εξίσωση την ποιότητα κατασκευής κάθε κινητού και την επικοινωνιακή σφαλιάρα που θα φάει η κινεζική εταιρεία (huawei) που έχει επενδύσει τόσα λεφτά στην προώθηση ενός κινητού το οποίο σε 1 χρόνο εάν κάθε (τόσο νέο) κινητό αρχίζει να χάνει έδαφος λόγω performance..θεωρώ πώς σε αυτά τα πράγματα είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να αξιολογηθούν και ξεφεύγει τελείως από τα πλαίσια της ερώτησης του φίλου.. απλώς πλέον το βλέπω λίγο πιο συνολικά το θέμα και όχι τόσο αυστηρά στο θέμα του hardware..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα