Προς το περιεχόμενο

Η LG για τoν σχεδιασμό “notch”: "To είχαμε στα σχέδια μας πριν από την Apple"

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σορι τώρα για να καταλάβω...Το Notch είναι αυτή η αγγουριά που έχει στο μέσω της επάνω πλευράς η οθόνη σαν σκαλοπατάκι?? Αν ναι, βγαίνει ολόκληρη εταιρεία να πει ότι δεν αντέγραψε την apple..?? Ειλικρινά δεν έχω λόγια... Ποιός τους είπε ότι μας αρέσει! ΟΚ το iphone x μπορεί να είναι ένα αξιόλογο κινητό αλλά από πλευράς εμφάνισης θα προτιμούσα το 8plus με το συμπάθειο κιόλας, μην φρικάρετε οι iphonakides και αρχίσουμε τα κοσμητικά επίθετα ξανά..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται!

Ειδικά στο χώρο σας, το "φαίνεσθαι" και το ποιος λανσάρει κάτι πρώτος μετράει... Αυτά τα ξέρετε... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία από τις κλασσικές ανόητες ειδήσεις insomnia (όπως και η συγκεκριμένη) η οποία έχει ξεκάθαρο σκοπό το flame ώστε να τσακώνονται οι ίδιοι και οι ίδιοι και να ανεβαίνουν τα views και να χαιρόμαστε.

Επεξ/σία από l337
  • Like 2
  • Confused 1

13 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Πριν από την LG το είχα εγώ στα σχέδια μου.

Έτσι πάει το παιχνίδι τώρα...!

Μπα, εγώ το σκέφτηκα πρώτος στο χωριό μου

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και την ιδέα για το ταξίδι στην σελήνη την είχε πρώτος ο Ιούλιος Βερν αλλά δεν τον βλέπω να προσπαθεί να μας πείσει πως δεν αντέγραψε την NASA.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

5 ώρες πριν, l337 είπε

Μία από τις κλασσικές ανόητες ειδήσεις insomnia (όπως και η συγκεκριμένη) η οποία έχει ξεκάθαρο σκοπό το flame ώστε να τσακώνονται οι ίδιοι και οι ίδιοι και να ανεβαίνουν τα views και να χαιρόμαστε.

Και είπες να συμβάλλεις κι εσύ; 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσείς καλά κάνατε και το είχατε. Και η apple το ίδιο. Εμείς μόνο δεν το έχουμε στα σχέδια μας, ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Οπότε, άντε, με γειά. Μόνο, αγοράστε πολλά λιπαντικά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...