voltmod Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Όπως είναι γνωστό, το νέο LG G7 που διαθέτει σχεδιασμό με “notch” κυκλοφόρησε σχεδόν έξι μήνες μετά το iPhone X, ωστόσο η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν αντέγραψε τον σχεδιασμό του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας Hwang Jeong κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης που πραγματοποίησε η εταιρεία για να επιδείξει το G7 ThinQ σε Νοτιοκορεάτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επίσης δήλωσε ότι η οθόνη της συσκευής μπορεί να μοιάζει με άλλων smartphones, ωστόσο έρχεται με ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών. Μάλιστα, ο Hwang Jeong είπε ότι δεν προτιμάνε στην LG να το ονομάζουν “notch”, δηλαδή “εγκοπή” αφού κάτι τέτοιο τονίζει ότι κάτι απουσιάζει. Αντιθέτως, η εταιρεία προτιμάει να το ονομάζει “δεύτερη οθόνη”, υπονοώντας ότι υπάρχουν περισσότερα να δείξει. Όσον αφορά στην οθόνη LCD του G7 ThinQ, ο επικεφαλής του τμήματος mobile της εταιρείας είπε ότι “είναι λάθος να λέγεται ότι η LG επέστρεψε στη τεχνολογία LCD διότι αποτελεί τμήμα της στρατηγικής “two-track” μας. Η σειρά G θα διαθέτει οθόνες LCD ενώ η σειρά V θα χρησιμοποιεί OLED”. Ο Hwang Jeong επίσης είπε ότι κάποια χαρακτηριστικά που απουσίαζαν, όπως η υποστήριξη “animoji” θα έρθει αργότερα με τη μορφή αναβαθμίσεων και θα διατεθεί και για τη σειρά G και για τα μοντέλα που θα ακολουθήσουν. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δηλαδή και εσείς στην LG ήσασταν κακόγουστοι..... You dont say...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι είναι πιο γελοίο, το chinbar ή η ονομασία "δεύτερη οθόνη". Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Cell_7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtheo Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 AXAXAXAXAXAXAXAXA ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!!11!!!1!ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ανταγωνίζονται στην κακογουστια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Το ότι θα "τσακωνόντουσαν" για την πατρότητα του notch..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cellmaniac Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Η essential το έκανε πρώτη ρεεεεε 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Κι έτσι νά'ναι, ευθύνεστε για την αργοπορία. Αν και βλέπω οτι στους περισσότερους δεν αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 και εγώ ήξερα τους αριθμούς του Τζόκερ πριν πέσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... να σκέφτεσαι πρώτος το notch, ή να το βλέπεις και να θες να το αντιγράψεις...; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ότι θα έκαναν και διαγωνισμό ποιος σκέφτηκε πρώτος αυτή την πίπα με ξεπερνάει εντελώς... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν ναούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Όποιος κι αν το σκέφτηκε, είναι... άσχημο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Επίσημη απάντηση από την Apple: "Στο δικο μου δε χωραει στο δικο σου κολυμπαει." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Αυτοκτονηστε 24 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... να σκέφτεσαι πρώτος το notch, ή να το βλέπεις και να θες να το αντιγράψεις...; Προφανώς το να το αντιγράψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα