Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη προσφορα. (;) για καποιον που δεν θελει την σουπερ ντουπερ tv αλλα χρειαζεται κατι μεγαλυτερο απο 55" :P πως τα λεω ο μπαγασας.

https://www.bestprice.gr/item/2155200168/samsung-ue58mu6122.html

Γενικα κακη περιοδος για αγορα tv βλεπω 150-200€ πανω τις tv αποτι πριν μια εβδομαδα.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, greed είπε

Καλη προσφορα. (;) για καποιον που δεν θελει την σουπερ ντουπερ tv αλλα χρειαζεται κατι μεγαλυτερο απο 55" :P πως τα λεω ο μπαγασας.

Γενικα κακη περιοδος για αγορα tv βλεπω 150-200€ πανω τις tv αποτι πριν μια εβδομαδα.

Μετα τις 20 θα δουμε καλες τιμες, οχι βεβαια στα ΤΟΠ μοντελα, αλλα σε αυτα που ειναι γυρω στο 1000αρικο.

Δημοσ.

Εγω είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της Samsung QE55Q7F αλλα λέω να περιμένω λίγο μήπως πέσει κάτω απο 1299.

Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι περιμένουμε τις προσφορές αλλά βλέπω οτι τα μοντέλα του 2017 που αλλάζουν δεν υπάρχουν και τόσο πολύ σε stock για να πούμε οτι θα παίξουν προσφορές..ρισκο..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oddin είπε

Εγω είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της Samsung QE55Q7F αλλα λέω να περιμένω λίγο μήπως πέσει κάτω απο 1299.

Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι περιμένουμε τις προσφορές αλλά βλέπω οτι τα μοντέλα του 2017 που αλλάζουν δεν υπάρχουν και τόσο πολύ σε stock για να πούμε οτι θα παίξουν προσφορές..ρισκο..

Μπορει να ριξουν ενα απο τα πιο μεγαλα στα 1299ε ομως, σιγουρα οτι τους μεινει θα το σκοτωσουν στο μουντιαλ γιατι μετα πανε απο χριστουγεννα πλευρα και το κασερι δεν βγαινει ευκολα πλεον.

Δημοσ.
Στις 5/7/2018 στις 1:01 ΜΜ, greed είπε

δηλαδη αυτη ειχε 490 και τωρα εχει 690 ???

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω αν τον τρολαρεις τον greed, αν οχι και ρωτας σοβαρα, οχι, δεν εννοουσε αυτο που γραφεις. Προφανως μιλαει για καποιες αλλες - αρκετες για να γενικευει.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος θα μας πει εαν εχουν διαφορα οι 6122, 6120;
Εχει και αλλη παραλλαγη;
@matrixxx γιατι οι απαντησεις σου ειναι σε κιτρινισμενο φοντο; βαλτε αλλο χρωματακι, σαν χαρτι εφημεριδας ειναι αυτο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, matrixxx είπε

Δεν ξερω αν τον τρολαρεις τον greed, αν οχι και ρωτας σοβαρα, οχι, δεν εννοουσε αυτο που γραφεις. Προφανως μιλαει για καποιες αλλες - αρκετες για να γενικευει.

οχι βεβαια αλλα ετσι οπως το διαβασα εκει πηγε το μυαλο μου.....

Δημοσ.
10 ώρες πριν, orck είπε

Ποιος θα μας πει εαν εχουν διαφορα οι 6122, 6120;
Εχει και αλλη παραλλαγη;
@matrixxx γιατι οι απαντησεις σου ειναι σε κιτρινισμενο φοντο; βαλτε αλλο χρωματακι, σαν χαρτι εφημεριδας ειναι αυτο.

δεν εχουν διαφορα.σε αλλες χωρες ειναι 6100 η 6120 η 6400 σε αλλες 6102 η 6122 η 6402

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, orck είπε

Δεν το επιλεγουμε. Ειναι το χρωμα φοντου στο οποιο βγαινουν στη νεα πλατφορμα τα μηνυματα του "προσωπικου". Και εγω με το νεο ετος διερωτηθηκα γιατι ηταν ετσι τα ποστ μου, νομιζα την πρωτη μερα  οτι ο καθενας βλεπει ετσι τα δικα του, μεχρι που ειδα ποστ "συναδελφου".

Για τετοιες προτασεις, στο σχετικο τοπικ ή απευθυνθειτε στον admin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...