privateer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3078059896&category=4672 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore Tsi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 kala re 70 atoma exoume mbei sto topic auto............den brethike enas xristianos na agorasei auto to aeroplanaki se auti tin exeutelistiki timi??? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μόνο αυτό με προβληματίζει: Aircraft is apart only for transporting purposes and needs to be gone through and re-assembled. Δεν έχω κατσαβίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 re paidia tha to eperna ego ala distixos den exi to xroma poy thelo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Bazeis ta lefta na balw to xrwma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μόνο αυτό με προβληματίζει:Aircraft is apart only for transporting purposes and needs to be gone through and re-assembled. Δεν έχω κατσαβίδι... εγω κατσαβιδια εχω ,αλλα δεν χωραει στην πυλωτη ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R_Barrichello Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δεν το παιρνω...αν ειναι να μου δωσουν μονο τους πυλωνες για τους πυραυλους δεν αξιζει!!! Εγω θελω και πυραυλους. Ασε που δε θα εχω χωρο να το προσγειωσω...Θα παω για κανενα V/STOL μαλλον. Τιποτα σε Harrier αν βρειτε πειτε μου! Αν και σκεφτομαι να ζητησω ψιλα απ'τη γιαγια μου να αγορασω το F35 που ειναι πιο ομορφο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 R_Barrichello, για τους πυραύλους κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε. Στείλε ένα pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Re paidia tha mas faei to tekmhrio...einai poly pio panw apo 2000 kyvika to ergaleio...xwria pou mia zwh tha prepei na psaxnoume gia dianyktereywn venzinadiko... Kai pou pate kai ton elegxo kaysaeriwn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 pantos opoios to parei tha mporei na kanei mparmpekiou sto piso meros tou ( thymaste to stravoi pilotoi tis f16 etsi? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Γμτ!!! Και πανω που κανω register στο e-bay και παω να το χτυπησω βλεπω οτι δεν παραδιδουν εκτως U.S. Aν το παρω, πιλοταρει κανεις για να μου το φερει σπιτι??? Οι κυροζινες δικες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharky.gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Είναι κανείς να το πάρουμε 50-50¨? ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Θα πρέπει να έχω κανά Ν στο πίσω μέρος για τον 1ο χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Σε πράσινο μεταλλικό δε βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OXTROS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Den to prolaba re gamwto kai to epsaxna toso kairo !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.