gkar206 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλημέρα. Ο θερμοσίφωνας δεν είναι ηλιακός. Θέλω να τον ανοιγοκλείνω μέσω εφαρμογής σε android. Γίνεται; Και αν ναι πόσο δύσκολο είναι; Πρέπει να έρθει πχ ηλεκτρολόγος να κάνει τις συνδέσεις; Έχετε να προτείνετε κάποιο προϊόν;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Γίνεται αλλά θέλει οπωσδήποτε ηλεκτρολόγο . Βαλε ενα SonOff https://www.google.gr/search?q=sonoff&client=ms-android-xiaomi&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj94KLIpPPaAhWGECwKHZ-nCBoQ_AUIESgB&biw=360&bih=564
GR1337 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 To Sonoff πρέπει να συνδυαστεί με ένα ρελέ ισχύος για 20-25Α, όπως αυτό: https://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/cheirismos/rele-ragas/rele-ragas-230v/schneider-electric-pele-pagas-acti9-ict-2p-25a-230v-2a_66300/ Θα δίνει δηλαδή εντολή το sonoff στο ρελέ, το οποίο πρέπει να βρίσκεται μέσα στον ηλεκτρολογικό πίνακα. Αν δεν έχεις ξανανοίξει πίνακα, σίγουρα δεν σου προτείνω να το κάνεις πρώτη φορά. Καλό είναι να μας πεις και τα A του θερμοσίφωνα για να σου προτείνουμε το κατάλληλο.
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά χρησιμοποιώ και προτείνω τα broadlink. Τα θεωρώ κλάσεις ανώτερα και πιο αξιόπιστα (έχω περίπου 10-12 πλέον). Τα σονοφ μου έβγαλαν το λάδι και αλλα τα πούλησα και αλλά τα χάρισα να ταλαιπωρήσουν άλλους. Και ναι θέλεις και ρελε ισχύος ράγας για αυτό που θέλεις Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από paylidis
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Εγώ λειτουργώ 4-5 sonoff στο σπιτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εγώ λειτουργώ 4-5 sonoff στο σπιτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Μια από τα ίδια και εγώ Έχω αρκετά και δουλεύουν ρολόι Τα αγόρασα από banggood με 3.5€ το ένα σε προσφορά οταν τα έβαλαν.
Da_rudakos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Προς το παρόν είμαι με broadlink rm pro+ , e-sensor air detector και χειρίζομαι μόνο υπέρυθρες. Τι θα μπορούσα να βάλω για απομακρυσμένη χρήση θερμοσίφωνα; Θα δουλεύει μέσω broadlink ή αυτόνομα;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξερω τι ειναι το broadlink αλλα αν εβαζες ενα sonoff θα καθαριζες.
Da_rudakos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Δεν ξερω τι ειναι το broadlink αλλα αν εβαζες ενα sonoff θα καθαριζες. Τι θα χρειαστώ ακριβώς, γιατί δεν έχω ιδέα; Sonoff δεν με πειράζει, ακούω τα καλύτερα και γι'αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα