Nightfall_2003 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Είχα βάλει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην προηγούμενη προσφορά που είχε βγει. Όντως πολύ καλό και με πολλές δυνατότητες. Ωστόσο σε αναβάθμιση που έκανε μου ακύρωσε το κλειδί. Γύρισα σε FreefileSync και ησύχασα. Τώρα ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του κάνει τις επιλογές του. 1
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μόνο του έκανε αναβάθμιση; Η δωρεάν έκδοση είναι συγκεκριμένη. Πχ τώρα είναι η 10. Οπότε αν κάνεις αναβάθμιση στην 11 πχ είναι λογικό να ακυρώσει το κλειδί.
Nightfall_2003 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Μόνο του έκανε αναβάθμιση; Η δωρεάν έκδοση είναι συγκεκριμένη. Πχ τώρα είναι η 10. Οπότε αν κάνεις αναβάθμιση στην 11 πχ είναι λογικό να ακυρώσει το κλειδί. Όχι δεν έκανε μόνο του αναβάθμιση, αλλά δεν έγραφε κιόλας ότι θα αλλάξει σε ΝΕΑ σε αριθμό έκδοση. Ναι από την 9 για να πας στην 10 χάνεις κλειδί....αλλά από την για πχ 9.1 στην 9.2 όχι. Αυτό αναφέρετε και στην συγκεκριμένη προσφορά.
gregdel Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, narta είπε Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι εξαιρετικο. Εγω το χρησιμοποιώ για αυτοματοποιημενο backup απο και προς το NAS που εχω και εχει τοσες λειτουργιες και παραμετρους (χρονικο οριο, on file change, on folder connect) που ουσιαστικα ειναι set and forget λυση για αυτοματο συγχρονισμο Όπως έριξα μια ματιά στις τιμές των αδειών, υποθέτω ότι αυτή η έκδοση που δίνεται από το sharewareonsale δεν τρέχει σε λειτουργικό Windows Server... σωστά;
narta Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Όχι δεν τρέχει σε server αλλά υπάρχει module για Synology nas
GBorb Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Για να μην δινετε τα στοιχεια σας κατεβαστε το απο το link
IcemanGr71 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δωρεάν πάλι το GoodSync 10..... !!!!!!!!! Δείτε το πρώτο post... ισχύουν τα ίδια link κτλ. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από IcemanGr71 1 1
censOred Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Για το mega δουλευει? Δεν το βλεπω να αναφερεται στο πρωτο ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα