Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα βάλει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην προηγούμενη προσφορά που είχε βγει. Όντως πολύ καλό και με πολλές δυνατότητες. Ωστόσο σε αναβάθμιση που έκανε μου ακύρωσε το κλειδί.

Γύρισα σε FreefileSync και ησύχασα. 

Τώρα ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του κάνει τις επιλογές του.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο του έκανε αναβάθμιση; Η δωρεάν έκδοση είναι συγκεκριμένη. Πχ τώρα είναι η 10. Οπότε αν κάνεις αναβάθμιση στην 11 πχ είναι λογικό να ακυρώσει το κλειδί. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Μόνο του έκανε αναβάθμιση; Η δωρεάν έκδοση είναι συγκεκριμένη. Πχ τώρα είναι η 10. Οπότε αν κάνεις αναβάθμιση στην 11 πχ είναι λογικό να ακυρώσει το κλειδί. 

Όχι δεν έκανε μόνο του αναβάθμιση, αλλά δεν έγραφε κιόλας ότι θα αλλάξει σε ΝΕΑ σε αριθμό έκδοση.

Ναι από την 9 για να πας στην 10 χάνεις κλειδί....αλλά από την για πχ 9.1 στην 9.2 όχι. Αυτό αναφέρετε και στην συγκεκριμένη προσφορά.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, narta είπε

Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι εξαιρετικο. Εγω το χρησιμοποιώ για αυτοματοποιημενο backup απο και προς το NAS που εχω και εχει τοσες λειτουργιες και παραμετρους (χρονικο οριο, on file change, on folder connect) που ουσιαστικα ειναι set and forget λυση για αυτοματο συγχρονισμο

Όπως έριξα μια ματιά στις τιμές των αδειών, υποθέτω ότι αυτή η έκδοση που δίνεται από το sharewareonsale δεν τρέχει σε λειτουργικό Windows Server... σωστά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν πάλι το GoodSync 10..... !!!!!!!!!

Δείτε το πρώτο post... ισχύουν τα ίδια link κτλ.

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...