Edel Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλημέρα σε όλους, πρώτη φορά δημοσιεύω στη συγκεκριμένη ενότητα, ελπίζω να είμαι σωστός. Λοιπόν, το τελευταίο 2μηνο έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε βράδυ σχεδον, μεταξύ 12:50 και 12:55 θα αποσυνδεθεί η γραμμή του Internet. Όλη την ημέρα δε παθαίνει τίποτα, εκείνη την ώρα τα μεσάνυχτα θα φάει ένα disconnect, θα κάνω rr το router και όλα καλά μέχρι την επόμενη μέρα. Μου έχει κάνει τρομακτική εντύπωση καθώς και μου φέρνει και εκνευρισμό καθώς έχω αφαιρεθεί και έχω χάσει σε ranked παιχνίδια που ήμουν online εκείνη την ώρα Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Έχω Wind 50+ σύνδεση
Silverage Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παρεμβολές απο κάποιο μοτέρ, λάμπα κλπ που ανάβει εκείνη την ώρα. Το ίδιο παθαίνω με το μοτέρ της καμινάδας απο το τζάκι του γείτονα τον χειμώνα. Η μόνη λύση να βρείς κάποιο ρούτερ που να κρατάει τη γραμμή. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Silverage
Edel Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Επειδή σπίτι δε κινείται τίποτα εκείνη την ώρα παίζει να ναι από δραστηριότητα δηλαδή που μπορεί να κάνει κάποιος στη πολυκατοικία εκείνη την ώρα? Άντε ν ανακαλύψεις τη πηγή του κακού δηλαδή τώρα...
Silverage Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στην πολυκατοικία ή και τριγύρω σου. Όταν το έψαχνα διάβασα για έναν που είχε θέμα γιατί άναβαν κάτι φώτα στο δρόμο καμιά 50αριά μέτρα απο το σπίτι του. Και είχαν έρθει απο τον ISP με αναλυτή φάσματος και το ψάχνανε. Όπως καταλαβαίνεις μην περιμένεις κάτι τέτοιο απο εδώ. Αν θες να διαβάσεις googlαρε REIN και SHINE. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Silverage 2
mpentenis Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Εκείνη την ώρα αν κάνεις ping έξω το τι γινεται? Δεν απαντάει ή είναι στο θεό? Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά ήταν dns requests απέξω. Firewall και τελος
Edel Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, mpentenis είπε Εκείνη την ώρα αν κάνεις ping έξω το τι γινεται? Δεν απαντάει ή είναι στο θεό? Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά ήταν dns requests απέξω. Firewall και τελος Δε κατάλαβα τίποτα
mpentenis Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 λοιπον, το βράδυ κόβεται το ιντερνετ και επανέρχεται ή κόβεται και πρεπει να αναβοσβήσεις το ρουτερ για να ξεκινήσει? Εχεις δει τα led στο ρουτερ, οταν εχεςι πρόβλημα ποια ανάβουν? Δοκίμασε οταν κοπεί το ιντερνετ, να πατήσεις το πλήκτρο start στο πληκτρολόγιο και το R, στο παράθυρο γράψε ping 8.8.8.8 -t και δες τι γινεται, σου βγαζει ανα γραμμή χρόνο (προς τα δεξιά) σε ms, λέει πχ 30-50 ή 600-1200?
Diskimpex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μπορει να ειναι και θεμα εταιριας .Σε αλλο δικτυο αλλαζαν κεντρο μια ορισμενη ωρα .Εκαναν συντηριση .
Edel Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, mpentenis είπε λοιπον, το βράδυ κόβεται το ιντερνετ και επανέρχεται ή κόβεται και πρεπει να αναβοσβήσεις το ρουτερ για να ξεκινήσει? Εχεις δει τα led στο ρουτερ, οταν εχεςι πρόβλημα ποια ανάβουν? Δοκίμασε οταν κοπεί το ιντερνετ, να πατήσεις το πλήκτρο start στο πληκτρολόγιο και το R, στο παράθυρο γράψε ping 8.8.8.8 -t και δες τι γινεται, σου βγαζει ανα γραμμή χρόνο (προς τα δεξιά) σε ms, λέει πχ 30-50 ή 600-1200? Όταν κόβεται δεν επανέρχεται, πρέπει να αναβοσβήσω το ρούτερ. Σίγουρα κοκκινίζει το λεντ του ίντερνετ, που έχει την υδρόγειο. ΘΑ κάνω αυτό το start+R , τώρα σε νορμάλ ώρα είναι στα 68ms
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 20 hours ago, Diskimpex said: Μπορει να ειναι και θεμα εταιριας .Σε αλλο δικτυο αλλαζαν κεντρο μια ορισμενη ωρα .Εκαναν συντηριση . 2 μηνες εχει το θεμα. On 7/5/2018 at 11:20, Edel said: Καλημέρα σε όλους, πρώτη φορά δημοσιεύω στη συγκεκριμένη ενότητα, ελπίζω να είμαι σωστός. Λοιπόν, το τελευταίο 2μηνο έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε βράδυ σχεδον, μεταξύ 12:50 και 12:55 θα αποσυνδεθεί η γραμμή του Internet. Όλη την ημέρα δε παθαίνει τίποτα, εκείνη την ώρα τα μεσάνυχτα θα φάει ένα disconnect, θα κάνω rr το router και όλα καλά μέχρι την επόμενη μέρα. Μου έχει κάνει τρομακτική εντύπωση καθώς και μου φέρνει και εκνευρισμό καθώς έχω αφαιρεθεί και έχω χάσει σε ranked παιχνίδια που ήμουν online εκείνη την ώρα Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Έχω Wind 50+ σύνδεση η μια λυση αν μπορεις θα ηταν απο κατανεμητη/χωνευτη μεχρι πανω νεο καλωδιο για να δεις αν ειναι κατι σε σενα ή κατι απεξω.
Damachi Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αν παει μια κουλουρα προχειρα με το φτηνο καλωδιο παραλληλα οχι μεσα απο σπιραλ πχ https://www.e-shop.gr/cablexpert-tc1000s-100m-flat-telephone-cable-stranded-wire-100m-p-PER.584652 δε νομιζω να χανει σε σχεση με το μονωμενο εξωτερικο για διαγνωση στα 20 - 30 μ ; Για να μη τρεχει καφκα για το ακριβο κανονικο Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Damachi
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 15 hours ago, Damachi said: Αν παει μια κουλουρα προχειρα με το φτηνο καλωδιο παραλληλα οχι μεσα απο σπιραλ πχ https://www.e-shop.gr/cablexpert-tc1000s-100m-flat-telephone-cable-stranded-wire-100m-p-PER.584652 δε νομιζω να χανει σε σχεση με το μονωμενο εξωτερικο για διαγνωση στα 20 - 30 μ ; Για να μη τρεχει καφκα για το ακριβο κανονικο αυτο το καλωδιο ειναι τηλεφωνικο οποτε να ριξει 20-30 μετρα τηλεφωνικο δεν ειναι οτι καλυτερο.ναι μεν για δοκιμη μπορει να το κανει και να δει αν θα εχει το ιδιο θεμα αλλα αμα ειναι να γινει μονιμα εκει θελει Utp εσωτερικου/εξωτερικου χωρους αναλογως την περιπτωση.βεβαια αν δεν το κανει το προβλημα στον κατανεμητη μπορει να κανει αρκετα τεστ ακομα γιανα δει αν φταιει η καθετη αν φταιει η οριζοντια ή τι αλλο μπορει να φταιει. συνηθως υπαρχει αναπληρωματικο ζευγαρι απο κατανεμητη/χωνευτη μεχρι πανω το σπιτι για να δοκιμασει .αν και πολλες φορες τετοια θεματα ειναι καπου απεξω. αλλα μεγαλα τηλεφωνικα πολυκλωνα και που δεν ειναι twisted τα αποφευγουμε.αλλα προσωρινα ναι θα κανει την δουλεια του.μπορει να συγχρονισει λιγοτερο αλλα δεν μας πειραζει.το βασικο ειναι να δει αν θα εχει το ιδιο θεμα την ωρα που μας αναφερει. εκτος αμα εχει μπαλαντεζα 20-30 μετρα να κατεβασει το router κατω On 7/5/2018 at 11:28, Silverage said: Στην πολυκατοικία ή και τριγύρω σου. Όταν το έψαχνα διάβασα για έναν που είχε θέμα γιατί άναβαν κάτι φώτα στο δρόμο καμιά 50αριά μέτρα απο το σπίτι του. Και είχαν έρθει απο τον ISP με αναλυτή φάσματος και το ψάχνανε. Όπως καταλαβαίνεις μην περιμένεις κάτι τέτοιο απο εδώ. Αν θες να διαβάσεις googlαρε REIN και SHINE. οτι και να βρεις στην γραμμη για τον οτε το μονο που υπαρχει ειναι να σου αλλαξει ζευγαρι.να περασουν αλλο καλωδιο ή να μετακινησουν το καλωδιο δεν παιζει. On 7/5/2018 at 20:25, Edel said: Όταν κόβεται δεν επανέρχεται, πρέπει να αναβοσβήσω το ρούτερ. Σίγουρα κοκκινίζει το λεντ του ίντερνετ, που έχει την υδρόγειο. ΘΑ κάνω αυτό το start+R , τώρα σε νορμάλ ώρα είναι στα 68ms κανονικα θα πρεπε να επανελθει μονο του χωρις να κανεις Reboot.εκτος αν δεν περιμενεις αρκετα και την στιγμη που το κανεις Reboot ειναι η στιγμη που φτιαχνει το θεμα.αν χανει sync πρεπει να ξαναπροσπαθησει να το ξαναβρει .αν ειναι μονο το Led του Internet κοκκινο κανονικα θα πρεπε μετα απo λιγο να ξαναδοκιμασει να συνδεθει.τουλαχιστον αυτο κανουν τα φυσιολογικα router. επισης με αλλο modem/Router δοκιμασες? αν ομως δεν χανει sync και απλα κοκκινιζει το λαμπακι του internet τοτε κατι αλλο φταιει.δοκιμασε Hard reset το modem/router>δοκιμασε με αλλο.επισης την στιγμη που θα πεσει το ιντερνετ μπες μεσα στο Interface και δες τα χαρακτηριστικα της γραμμης αν αλλαξαν.δηλαδη βγαλε μια φωτογραφια πριν και μια μετα να δουμε αν αλλαζει κατι. επισης δες αν σβηνειτο dsl ή οχι. αν δεις το Ping στο θεο τοτε κατι γινεται και η γραμμη εχει μεγαλο φορτο οποτε θα μπορουσε απλα να σου εριχνε οπως ειπες το Internet χωρις να ριξει το Dsl. On 7/5/2018 at 12:16, mpentenis said: Εκείνη την ώρα αν κάνεις ping έξω το τι γινεται? Δεν απαντάει ή είναι στο θεό? Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά ήταν dns requests απέξω. Firewall και τελος δεν θα πρεπε να ειχε κοκκινο led στο Internet αρα οπως μας τα ειπε κανει drop το connection εκτος αν γινεται Drop λογω οτι καποιος απεξω κανει κατι ......και το router πιταρει.εκει θα μπορουσε να ενεργοποιησει το firewall στο router αν ειναι κλειστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα