Προς το περιεχόμενο

antivirus για Windows 10 64bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

ξεκίνησα το στήσιμο του νέου μου pc και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο antivirus είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή. Θα με ενδιέφερε να μην είναι ιδιαίτερα "βαρύ" και να γονατίζει το pc μου. Αναμένω τις προτάσεις σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσε το ενσωματωμένο, καμία σχέση με αυτό που υπήρχε / υπάρχει στα προηγούμενα Windows.

Στα 10άρια το έχει φτιάξει τόσο η Microsoft, που δεν υστερεί σχεδόν καθόλου σε σχέση με τα υπόλοιπα, διάβασε τα συγκριτικά και θα καταλάβεις.

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 5/7/2018 στις 8:56 ΠΜ, marsele είπε

Καλημέρα,

ξεκίνησα το στήσιμο του νέου μου pc και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο antivirus είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή. Θα με ενδιέφερε να μην είναι ιδιαίτερα "βαρύ" και να γονατίζει το pc μου. Αναμένω τις προτάσεις σας!

Kaspersky Internet Security

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το δικό τους, που παρέχεται με τα 10ρια. Δεν έχω κολλήσει ποτέ ιό. Κανένα θέμα. Ποιος ο λόγος να βαρύνεις περισσότερο το σύστημά σου;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Κανενα, μονο το ενσωματωμενο Windows Defender, και ενα ublock Origin στον Chrome.

Συμφωνώ μαζί σου. 

Δημοσ.

Και εγώ που χρησιμοποιούσα το Avast free τελικά μετά από format αποφάσισα να κρατήσω το Windows Defender

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 8/10/2018 στις 12:09 ΜΜ, M@dB0x είπε

Το υπαρχων windows defender το πιο βαρυ απο ολα να ξερετε.......

Σε φρέσκια εγκατάσταση Win 10 σκεφτόμουν να κρατήσω το defender. Έχω διαβάσει ότι έχει βελτιωθεί πολύ και ότι είναι αξιόπιστο. 

Είναι όντως βαρύ; Να το κρατήσω ή να πάω σε avast ή Kaspersky;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Σε φρέσκια εγκατάσταση Win 10 σκεφτόμουν να κρατήσω το defender. Έχω διαβάσει ότι έχει βελτιωθεί πολύ και ότι είναι αξιόπιστο. 

Είναι όντως βαρύ; Να το κρατήσω ή να πάω σε avast ή Kaspersky;

εγω θα προτεινα να κρατήσεις το defender να το δοκιμασεις και εαν δε σε καλυπτει πας σε αυτα που λες !!:cool:

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

εγω θα προτεινα να κρατήσεις το defender να το δοκιμασεις και εαν δε σε καλυπτει πας σε αυτα που λες !!:cool:

Σε ευχαριστώ ultraex…..θα κρατήσω το defender για να τρέχει συνεχώς και ένα malwarebytes για περιοδικό σκανάρισμα και πιστεύω πως θα είμαι εντάξει! Τι λες;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...