Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρακολούθησε το δεν χρειάζεται screenshot

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε συ παρακολούθησε το σου λέω και πριν παγώσει δες που είναι οι θερμοκρασίες σου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ρε συ παρακολούθησε το σου λέω και πριν παγώσει δες που είναι οι θερμοκρασίες σου.

εεε για να παγώνει ψηλά θα είναι... lol θα το κάνω οκ!

άλλες γνώμες? ...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GPOWERR είπε

Τα 12V στα δειχνει 6,2V...κατι παιζει με psu....

λές ε?...πρέπει να σιγουρευτώ πριν αγοράσω κατι...thanks for answer!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 12v είναι 6 ή με γελούν οι γουρλοματάρες μου;

Ωπ το είδαν πιο νωρίς.

Επεξ/σία από Invader
add more
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Invader είπε

Τα 12v είναι 6 ή με γελούν οι γουρλοματάρες μου;

Ωπ το είδαν πιο νωρίς.

όπως είπε και ο απο πάνω ^ δεν το είχα πάρει γραμμή! 

παίζει να θέλει/λείπει κάποιο καλώδιο?... η απλά πεθαίνει το PSU?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

40 βαθμους idle με 2.5κ σχεδον στροφες ανεμιστηρα δεν εχει και ανεμιστηρες μεσα το κουτι λογικο να βραζει και να κολλαει ... ριξε κανα καλο φυσημα μεσα βαλε κανα ανεμιστηρακι πιθανων και καμια καινουργια παστα γιατι δε θα εχει αλλαχτει ποτε και θα πεταει :P 

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

40 βαθμους idle με 2.5κ σχεδον στροφες ανεμιστηρα δεν εχει και ανεμιστηρες μεσα το κουτι λογικο να βραζει και να κολλαει ... ριξε κανα καλο φυσημα μεσα βαλε κανα ανεμιστηρακι πιθανων και καμια καινουργια παστα γιατι δε θα εχει αλλαχτει ποτε και θα πεταει :P 

αν διαβάσεις στην αρχή, αλλάζω πάστα στην CPU & GPU κάθε χρόνο...όσο για ανεμιστηράκια... σκεφτόμουνα για ένα μπροστά να βάζει αέρα και ένα (new) πίσω να βγάζει αέρα... γτ τόσα χρόνια το έχω με ένα μόνο πίσω (exaust)

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, aristos26 είπε

αν διαβάσεις στην αρχή, αλλάζω πάστα στην CPU & GPU κάθε χρόνο...όσο για ανεμιστηράκια... σκεφτόμουνα για ένα μπροστά να βάζει αέρα και ένα (new) πίσω να βγάζει αέρα... γτ τόσα χρόνια το έχω με ένα μόνο πίσω (exaust)

ε νταξ τοτε καινουργιο πισω δεν χρειαζεται απαραιτητα εκτος αν δε δουλευει η κανει κανα τρελο θορυβο...ενα μπροστα σιγουρα θα βοηθησει να βαζει λιγο αερα στο κουτι γιατι πιθανων και ο δισκος σου θα πεσει κανα 10αρια βαθμους αμα τον βαλεις μπροστα του...

και εγω μολις αυτο εκανα στο μαγαζι σε ενα παρομοιο pc με το δικο σου και επεσα απο 50 βαθμους idle cpu στους 37-40 και η ψυχτρα πηγε στης 1700 στροφες απο 2000+ που ηταν ...και ο σκληρος απο 50 βαθμους 38 περιπου επισης...ολα αυτα με ενα καλο φυσημα και ανεμιστηρα μπροστα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

ε νταξ τοτε καινουργιο πισω δεν χρειαζεται απαραιτητα εκτος αν δε δουλευει η κανει κανα τρελο θορυβο...ενα μπροστα σιγουρα θα βοηθησει να βαζει λιγο αερα στο κουτι γιατι πιθανων και ο δισκος σου θα πεσει κανα 10αρια βαθμους αμα τον βαλεις μπροστα του...

και εγω μολις αυτο εκανα στο μαγαζι σε ενα παρομοιο pc με το δικο σου και επεσα απο 50 βαθμους idle cpu στους 37-40 και η ψυχτρα πηγε στης 1700 στροφες απο 2000+ που ηταν ...και ο σκληρος απο 50 βαθμους 38 περιπου επισης...ολα αυτα με ενα καλο φυσημα και ανεμιστηρα μπροστα...

είναι παλιό (κουτί) τι mm να πάρω για μπροστά? και τι mm για πίσω? πίσω έχει 40 mm 

Επεξ/σία από aristos26
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, aristos26 είπε

θές μία photo απο τιν μονάδα? να μου προτείνεις Case Fan?

ε τι να σου προτεινω δες μπροστα την θεση που εχει και βαλε ενα ανεμιστηρακι οτι ναναι...ισα να περνει λιγο αερα ...

τωρα τα restart δεν ειναι απαραιτητα απο cpu παντως ...πιθανων να ζεσταινεται και το τροφοδοτικο σου αρκετα...

και δε ξερω και αυτο που ειπαν τα παιδια για τα βολτ κλπ τι παιζεται...

εγω π.χ η μονη φορα που μου κρασαρε αυτο το pc ηταν οταν πηγα να κανω οβερκλοκ και το τροφοδοτικο εκανε σα μαουνα κοντευε να παρει φωτια και εσβησε το pc ...λολ ...της πλακας και αυτο ενα αρχαιο...

οποτε το ποιο πιθανο να ειναι απο εκει το προβλημα σου...

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

ε τι να σου προτεινω δες μπροστα την θεση που εχει και βαλε ενα ανεμιστηρακι οτι ναναι...ισα να περνει λιγο αερα ...

τωρα τα restart δεν ειναι απαραιτητα απο cpu παντως ...πιθανων να ζεσταινεται και το τροφοδοτικο σου αρκετα...

και δε ξερω και αυτο που ειπαν τα παιδια για τα βολτ κλπ τι παιζεται...

εγω π.χ η μονη φορα που μου κρασαρε αυτο το pc ηταν οταν πηγα να κανω οβερκλοκ και το τροφοδοτικο εκανε σα μαουνα κοντευε να παρει φωτια και εσβησε το pc ...λολ ...της πλακας και αυτο ενα αρχαιο...

οποτε το ποιο πιθανο να ειναι απο εκει το προβλημα σου...

ναι 2 άτομα είπανε για PSU... εκει που δείχνει 12V δίπλα βλέπουμε 6V

Δημοσ.

Και εγώ επίσης λέω ότι είναι το PSU. Στη θέση σου μόλις έβλεπα αυτό με τα 6V στη 12άρα, θα το άλλαζα ΑΜΕΣΩΣ. Εάν η μέτρηση από το πρόγραμμα είναι ακριβής, κινδυνεύεις να σου τινάξει στον αέρα και την μητρική σου = καινούριο PC μετά!

Τα τροφοδοτικά με το πέρασμα του χρόνου χαλάνε, ιδίως μετά την πενταετία που σίγουρα θα έχεις το δικό σου, αν κρίνω από την CPU που έχεις. Είναι το πρώτο πράγμα που δοκιμάζουμε / αλλάζουμε, όταν έχουμε τέτοια προβλήματα στο PC.

Τροφοδοσία - Θερμοκρασία, τα πρώτα πράγματα που ελέγχουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...