aristos26 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 καλημέρα σας...έχω πρόβλημα με το (pc)...ειδικά το καλοκαίρι...το κάνει όταν παίζω (games) και καμία φορά oταν είμαι internet.. Windows: 10 Pro CPU: Pentium (R) Dual-Core E5300 2.60 GHZ GPU:Ati Radeon HD 3600 Series Motherbord:Asus: P5G41T-M LX2/GB/LPT Ram:Kingston 8 GB (2x4) DDR3 PSU:430W (old psu) μαυρίζει η οθόνη,keybord/mouse νεκρά ,τα κουμπιά restart/kai off στην μονάδα δεν ανταποκρίνονται.πρέπει να το κλείνω και να το ανοίγω από το ON/OFF στο (PSU) PC Tests: Prime95: όσες φορές το έτρεξα το (pc) παγώνει στα πρώτα 10 λεπτά με το (prime95 running) FurMark: 1 ώρα σε fullscreen όλα καλά Memtest86: 8 ώρες (usb setup) 4 pass / 0 errors format :πρίν ένα μήνα...windows update όλα, Drivers (ότι μου έδωσαν τα windows) τπτ χειροκίνητα, σήμερα θα φυσήξω την μονάδα με αέρα (gia na fugoun oi skones) ,θα αλλάξω (πάστα) στην CPU και GPU (1 φόρα τον χρόνο το κάνω)... θέλω μερικές γνώμες να λύσω το πρόβλημα ... Ευχαριστώ!!!
_Theo_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Όπως το βλέπω, εκτός και αν έχεις κάνει OC, μάλλον το PSU έχει παραδώσει πνεύμα. Καιρός να το αλλάξεις με ένα καλό 500άρι.
aristos26 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Όπως το βλέπω, εκτός και αν έχεις κάνει OC, μάλλον το PSU έχει παραδώσει πνεύμα. Καιρός να το αλλάξεις με ένα καλό 500άρι. Ευχαριστώ για την απάντηση...οχι δεν έχω κάνει (OC)
_Theo_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, aristos26 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση...οχι δεν έχω κάνει (OC) Ok. Αν ψάχνεις κάτι οικονομικό δες πχ αυτό: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Corsair-PSU-CX-Series-450-W-80-Bronze-CP-9020120-EU.htm
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, aristos26 είπε καλημέρα σας...έχω πρόβλημα με το (pc)...ειδικά το καλοκαίρι...το κάνει όταν παίζω (games) και καμία φορά oταν είμαι internet.. Windows: 10 Pro CPU: Pentium (R) Dual-Core E5300 2.60 GHZ GPU:Ati Radeon HD 3600 Series Motherbord:Asus: P5G41T-M LX2/GB/LPT Ram:Kingston 8 GB (2x4) DDR3 PSU:430W (old psu) μαυρίζει η οθόνη,keybord/mouse νεκρά ,τα κουμπιά restart/kai off στην μονάδα δεν ανταποκρίνονται.πρέπει να το κλείνω και να το ανοίγω από το ON/OFF στο (PSU) PC Tests: Prime95: όσες φορές το έτρεξα το (pc) παγώνει στα πρώτα 10 λεπτά με το (prime95 running) FurMark: 1 ώρα σε fullscreen όλα καλά Memtest86: 8 ώρες (usb setup) 4 pass / 0 errors format :πρίν ένα μήνα...windows update όλα, Drivers (ότι μου έδωσαν τα windows) τπτ χειροκίνητα, σήμερα θα φυσήξω την μονάδα με αέρα (gia na fugoun oi skones) ,θα αλλάξω (πάστα) στην CPU και GPU (1 φόρα τον χρόνο το κάνω)... θέλω μερικές γνώμες να λύσω το πρόβλημα ... Ευχαριστώ!!! πόσταρε θερμοκρασίες idle και in game
aristos26 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 καλό φένεται...! ας περιμένω και άλλες απαντήσεις να δούμε αν συνφωνούνε και οι άλλοι οτι είναι το (PSU) ! 3 λεπτά πριν, radiohead είπε πόσταρε θερμοκρασίες idle και in game αμέ... δώσε ενα χεράκι...τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) drivers κάρτας γραφικών και θερμοκρασίες κοίτα. Μετά δες και για το Psu http://download.cnet.com/HWMonitor/3000-2094_4-10793486.html Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
aristos26 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, radiohead είπε drivers κάρτας γραφικών και θερμοκρασίες κοίτα. Μετά δες και για το Psu http://download.cnet.com/HWMonitor/3000-2094_4-10793486.html σε 10 λεπτά στέλνω ! 17 λεπτά πριν, radiohead είπε drivers κάρτας γραφικών και θερμοκρασίες κοίτα. Μετά δες και για το Psu http://download.cnet.com/HWMonitor/3000-2094_4-10793486.html Game :Destiny6 (with Emulator)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 δεν σου παίρνει τα αυτιά; Aυτά τα παγώματα τα κάνει καιρό ή μετά το format;
aristos26 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, radiohead είπε δεν σου παίρνει τα αυτιά; Aυτά τα παγώματα τα κάνει καιρό ή μετά το format; όσο περίεργο και να σου φανεί τα κάνει μόλις μπαίνουμε στον απρίλη...τον χειμώνα όλα (jet)/και ναι μου παίρνει τα αυτιά!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 άν έχεις να δοκιμάσεις τροφοδοτικό κάν'το. Όπως το περιγράφεις εμένα μου φαίνεται θερμοκρασία. Τρέξε stress test και έχε ανοιχτό να δείς μέχρι πού πάει η cpu και πότε κλείνει;
alexb_10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μπορεί να είναι η θερμοκρασία που πιάνουν οι ζέστες!
aristos26 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, radiohead είπε άν έχεις να δοκιμάσεις τροφοδοτικό κάν'το. Όπως το περιγράφεις εμένα μου φαίνεται θερμοκρασία. Τρέξε stress test και έχε ανοιχτό να δείς μέχρι πού πάει η cpu και πότε κλείνει; έχω γράψει απο πάνω! prime95 test: δεν βγάζει ουτε 10 λεπτά...παγώνει! να ενημερώσω οτι η μονάδα έχει μόνο ένα ανεμιστηράκι απο πίσω (exaust),να βάλω και άλλα μέσα? 9 λεπτά πριν, alexb_10 είπε Μπορεί να είναι η θερμοκρασία που πιάνουν οι ζέστες! psss έγραψες! 10 λεπτά πριν, radiohead είπε άν έχεις να δοκιμάσεις τροφοδοτικό κάν'το. Όπως το περιγράφεις εμένα μου φαίνεται θερμοκρασία. Τρέξε stress test και έχε ανοιχτό να δείς μέχρι πού πάει η cpu και πότε κλείνει; δέν έχω...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ναι ρε συ πριν παγώσει έλεγξε ταυτόχρονα θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια. Αν δεις 80-90 σημαίνει ανεμιστήρας μπροστά-ψυκτρα
aristos26 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Ναι ρε συ πριν παγώσει έλεγξε ταυτόχρονα θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια. Αν δεις 80-90 σημαίνει ανεμιστήρας μπροστά-ψυκτρα κάτσε θα τρέξω Prime95 και θα στείλω SS στα πρώτα 2 λεπτά πριν κλείσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα