Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, adtakhs είπε Όχι δεν το δοκίμασα. Δεν είχα και πολύ χρόνο για κάτι τέτοιο. Αν καποια στιγμη βρεις τον χρονο δοκιμασε το γιατι μου φαινεται περιεργο ιδιοι ssd ειναι πανω κατω.
Joe01 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω σαν ασχετος θελω να πιστευω οτι μια δυνατη συνθεση θα προλαβει τις μελλοντικες τεχνολογικες εξελιξεις και δεν θα ασχοληθω για μερικα χρονακια,προφανως κανω λαθος απλα ετσι εγινε με τον τωρινο υπολογιστη μου που στα νιατα του ηταν τουρμπο αλλα τωρα θελω να του δωσω μπουνια. 18 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Πάλι στο βρόντο γράφονται όσα γράφονται μιας και ο φίλος δεν έχει διάθεση να ακούσει παρότι άνοιξε θέμα με σκοπό να πάρει κάποια βοήθεια. Αυτό το έργο το έχουμε ξανά δει άπειρες φορές. Οχι οχι και σας ευχαριστω παρα πολυ.Προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Joe01
adtakhs Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Joe01 είπε Εγω σαν ασχετος θελω να πιστευω οτι μια δυνατη συνθεση θα προλαβει τις μελλοντικες τεχνολογικες εξελιξεις και δεν θα ασχοληθω για μερικα χρονακια,προφανως κανω λαθος απλα ετσι εγινε με τον τωρινο υπολογιστη μου που στα νιατα του ηταν τουρμπο αλλα τωρα θελω να του δωσω μπουνια. Οχι οχι και σας ευχαριστω παρα πολυ.Προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα. Δεν κάνεις λάθος φίλε μου. Ένα σύστημα με τον 2700X θα σου βγάλει ΑΝΕΤΑ 10+ χρόνια . Να φανταστείς πως οι 2600Κ στέκονται μια χαρά ακόμα και σήμερα όντας συστήματα του 2011. Πόσο μάλλον ένα 8core/16 thread επεξεργαστής .... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από adtakhs 1
Joe01 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 7/5/2018 στις 6:46 ΠΜ, adtakhs είπε Θα βάλεις SAMSUNG 960 EVO NVME για SSD . Τίποτα λιγότερο από 250gb Αφού θες να τον κρατήσεις για χρόνια βάλε τον 2700Χ . Ισως μια απλή 1050 ή μια RX560 να ήταν καλύτερες για εσένα και ποιο οικονομικές. Επίσης κοίταξε και σε X470 μητρική. Τροφοδοτικό και κουτί δεν βλέπω. Σε ευχαριστω παρα πολυ εβαλα τον 2700χ την rx560 και χ470 και πεταω. Να σαι παντα καλα!χχ Στις 10/5/2018 στις 3:53 ΜΜ, adtakhs είπε O Samsung 850 evo έχει κόστος 80+€ Ο Samsung 960 evo έχει κόστος 108€+. Δεν βλέπω αυτή την διπλάσια τιμή που λέτε. Πέραν αυτού, θα έχει λιγότερα καλώδια ταχύτερες επιδόσεις και 6x sata για απλούς SSD/HDD/DVD-rW/Br αν χρειαστεί. Να θυμίσω πως οι μητρικές με +2 sata κοστίζουν κανένα 40€ παραπάνω.... Αυτον εβαλα,σ ευχαριστω παρα πολυ!! Οκ,αυτο ηταν μαθημα που κανονικα θα επρεπε να πληρωνα. Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα