k33theod Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, sma0900029 είπε Έχω ένα φάκελο που μέσα έχει ένα αρχείο app.js , ένα φάκελο με τα pdf, excel και αυτά και τέλος έναν δεύτερο φάκελο που είναι το project με angular cli. Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος, όταν χρησιμοποιείες framework καλό είναι να βάζεις τα πάντα μέσα στο φάκελο του project, γιατί ενδεχομένος να μην μπορεί να κάνει resolve τα urls εκτός φακέλλου project. Επίσης με το download ισχύει γενικά ότι: ότι link δεν μπορεί να διαχειριστεί ο browser το κάνει download από .exe μέχρι .papares
sma0900029 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, k33theod είπε Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος, όταν χρησιμοποιείες framework καλό είναι να βάζεις τα πάντα μέσα στο φάκελο του project, γιατί ενδεχομένος να μην μπορεί να κάνει resolve τα urls εκτός φακέλλου project. Επίσης με το download ισχύει γενικά ότι: ότι link δεν μπορεί να διαχειριστεί ο browser το κάνει download από .exe μέχρι .papares Ξερείς τι, ούτε εγώ είμα ιειδκός μην νομίζεις γιαυτό κολλάω σε τέτοια θέματα, τώρα το μαθαίνω μέσα από tutorials και κάποια βιβλία. Όσα έχω δει το έχουν το node project και μέσα σε αυτό υλοποιούν το project για το UI. Αυτός είναι ο λόγος που ακολούθησα αυτή τη λογική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα