Προς το περιεχόμενο

Two Point Hospital

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τους δημιουργούς του κλασσικού παιχνιδιού των 90s Theme Hospital, έρχεται μέσα στο 2018 το Two Point Hospital.

Δεν είναι ακριβώς remake του παλιού, αλλά μπορούμε να πούμε πως αποτελεί πνευματικό παιδί του κι από ότι φαίνεται βασίζεται σε πολλά χαρακτηριστικά του και κυρίως στο χιούμορ του.

Ελπίζω να κινηθεί στην ίδια επιτυχημένη συνταγή, λείπουν πλέον τέτοια παιχνίδια, απλά αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκα και απίστευτα διασκεδαστικά!

"Doctor required in GP's Office!"

Επεξ/σία από NickTheGreek
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλαψ.

Λυγμ.

Πόσες ώρες...Πόσο ατέλειωτο γέλιο...

Παιχνίδι που, εκείνη την εποχή, αν έβαζες το καλοριφέρ δίπλα στον αυτόματο πωλητή αναψυκτικών χαλούσαν οι κοκακόλες, τους έπιανε όλους η κοιλιά τους και ξερνοβόλαγαν σε όλο το νοσοκομείο.

Τότε που η ΕΑ ήταν συνώνυμο της παιχνιδάρας...(ναι ξέρω ότι ο developer ήταν η Bullfrog)

EDIT: Παναγία μου έχουν κρατήσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλά πράγματα ίδια από το Theme Hospital σε βαθμό κακουργήματος (ή μήνυσης). Το σχήμα της ρεσεψιόν, τα αντικείμενα των δωματίων, τα ίδια τα δωμάτια που μοιάζουν πολύ με αυτά που έφτιαχνα...

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 3
  • Sad 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

To παιχνίδι για τους ενδιαφερόμενους κυκλοφόρησε σήμερα με 10% έκπτωση στο Steam, που το βγάζει γύρω στα 27 με 30 ευρώ. 

Δημοσ.

το βλεπα σημερα να το παιζουν στο twitch, και ελεγα οτι θυμιζε εντονα το Theme Park.

δεν ηξερα οτι ηταν η πνευματικη του συνεχεια απο τους ιδιους δημιουργους. nice.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πριν από μερικά χρόνια έπιασα το Theme Hospital και πέρασα πολύ καλά, αλλά κάπου λίγο με ενόχλησε η έλλειψη καθοδήγησης και "δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος ή αν υπάρχει bug, επειδή δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ήταν το πρόβλημα και κατέρρευσαν όλα" και το παράτησα.

Έστω και λίίίγο βελτιωμένο να είναι, με 2-3 καλές πινελιές (πέρα από τα γραφικά φυσικά, που καλοδεχούμενα πάντα), θα χαρώ πολύ πλέον να παίξω το kind-of-remake.

Όταν πέσει η τιμή του, βέβαια, γιατί πάνω από 7-8€ δε νομίζω να τα δώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...