Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi 5a note prime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, djthanos-d είπε

Ξερεις τι ειναι φιλε μου να τρβας σε βιντεο μια προσωπικη σου στιγμη το παιδι σου το σκυλι σου εσενα τον ιδιο σε ενα ταξιδι η για ψαρεμα που εχεις παει να θελεις να κρατησεις αυτην την στιγμη να την θυμασαι και να πηγενεις μετα στο pc  να βαζεις το βιντεο και ο ηχος απο οσα λες οσα παιζουν στο βιντεο να ειναι αθλιος. θες να σπασεις το κινητο.Και το κυριοτερο να μην βρισκεις λυση ουτε και με αλλες εφαρμογες οπως το open camera π.χ

Σε καταλαβαίνω.

Όπως επίσης να λαχταράς να πάρεις το κινητό που περιμένεις και να σου βγαίνει "σκάρτο" με την άποψη ότι δεν είναι τελικά αυτό που περιμένεις.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Αυτο που λες μοιαζει με noise canceling που εχουν ολα τα σοβαρα τηλεφωνα κατα την διαρκεια της τηλεφωνικης σου ομιλιας ωστε να ακυρωνονται οι θορυβοι του περιβαλλοντος. Ειναι περιεργο να ειναι ενεργοποιημενο αυτο στο βιντεο. Δες μηπως υπαρχει καποια κρυμενη περιεργη επιλογη για να το απενεργοποησεις. Επειδη τα Xiaomi εχουν μεγαλη κοινοτητα υποστηριξης δες μηπως υπαρχει καποια custom rom που λυνει το θεμα

Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα φιλε μου και ειλικρινα μεσα στην κοινοτητα της xiaomi ακομα και με αλλαγη της rom κανενας δεν εχει βρει καμια λυση.. 

Πως πηγαν και το ενεργοποιησαν και στην εγγραφη βιντεο και με τι σκεπτικο δεν μπορω να καταλαβω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Βρηκα αυτο:

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=654860

Δοκιμασε και αυτο:

One of the temporary solutions is Sound About app from the Play Store. With this app, you can configure speakers and microphones. Additionally, and that is related to this problem, you can disable secondary microphone and therefore temporary improve the in-call sound quality.

χχαχαχ το ιδιο κοιταζαμε και εγω αυτο ειδα και το δοκιμασα αλλα πρεπει να αγορασεις την εφαρμογη. Βεβαια στις δυο πρωτες μερες στην δινει δωρεαν αλλα και απλι δεν εκανε τιποτα.

Δοκιμαζω τωρα με καποιες ρυθμισεις το open camera. οποτε λιγο υπομονη για εντυπωσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...