djthanos-d Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Καλησπερα σε ολους του φιλους. Εδω και 3 μηνες εχω το συγκεκριμενο τηλ αλλα εχω μεγαλο θεμα με την εγγραφη του ηχου στο βιντεο. Τοσο χαλια μα τοσο χαλια λες και ακουγεται ο blackman οταν κανει εκπομπη. Οσο και να το εψαξα δεν βρηκα καμια λυση και ειδα οτι και αλλοι φιλοι εχουν το ιδιο θεμα και δυστυχως η εταιρεια δεν εχει κανει καμια κινηση με καποιο update να το λυση. Ακομα και με την καινουργια εκδοση miuiu 9.5.4.0 δεν λυθηκε το προβλημα. Το πηγα και στο μαγαζι που το πηρα το κρατησαν αφου ειναι μεσα στην εγγυηση του εκαναν περασμα ξανα καινουργιου λογισμικου αλλα τα ιδια και παλι. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η εστω καποια λυση που το χαζο μου μυαλο δεν την σκεφτηκε?
djthanos-d Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ναι εχω δοκιμασει και αλλες αλλα τιποτα. Και το θεμα ειναι οτι και στο σκρουτζομαγαζο που το πηρα δεν το αλλαζουν με αλλη συσκευη που ισως να ειναι προβληματικη η συγκεκριμενη.Οποτε θα μου πουνε παλι για service και ακρη δεν βγαζω οσες φορες και αν τους ειπα οτι δεν υπαρχει λυση στο θεμα.
djthanos-d Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 προφανως ναι και παροτι το πηγα στο μαγαζι με την εγγυηση και το κρατησαν 10 μερες δεν εκαναν τιποτα και το προβλημα συνεχιζεται ακομα.
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Καταγγελια στον στκ. Μήπως όμως είναι έτσι το κινητό? Και τι φταίει το κατάστημα?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Μήπως όμως είναι έτσι το κινητό? Και τι φταίει το κατάστημα? Ας το βρουν ο στκ με το καταστημα τι φταίει. Σίγουρα δεν ειναι δουλεια του αγοραστή. 1
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Σίγουρα δεν ειναι δουλεια του αγοραστή. Εε αυτό έλειπε.
djthanos-d Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Επανερχομαι μετα απο καιρο και αφου το εψαξα αρκετα και εχει να κανει με την ιδια την xiaomi διοτη εχει φτιαξει και συνεχιζει να φτιαχνει ετσι τα μικροφονα ωστε να κοβεται ο πισω ηχος και ο καθε θορυβος κατα την εγγραφη με αποτελεσμα να βγενει αυτος ο αθλιος ηχος. Το θεμα ειναι οτι παρολο που πολυ πελατες εχουν εκφρασει παραπονα και γιατι δεν ενημερωνει η ιδια η εταιρεια γι αυτο οτι τα τηλεφωνα εχουν αυτη την ρυθμισει αλλα και γιατι δεν τους αρεσει αυτη η αποφαση της εταιρειας , η ιδια η εταιρεια δεν βγαζει καπιο up date παρα εχει τον καθε ενα πικραμενο mod στο site της xiaomi να κοροιδευουν τον κοσμο με το ολο περιμενε και περιμενε καπιο up date και με το να βγαζουν ολο καινουργια θεματα για την οθονη. Και τα προβατα καλα κρατουν.
saruman123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, djthanos-d είπε Επανερχομαι μετα απο καιρο και αφου το εψαξα αρκετα και εχει να κανει με την ιδια την xiaomi διοτη εχει φτιαξει και συνεχιζει να φτιαχνει ετσι τα μικροφονα ωστε να κοβεται ο πισω ηχος και ο καθε θορυβος κατα την εγγραφη με αποτελεσμα να βγενει αυτος ο αθλιος ηχος. Το θεμα ειναι οτι παρολο που πολυ πελατες εχουν εκφρασει παραπονα και γιατι δεν ενημερωνει η ιδια η εταιρεια γι αυτο οτι τα τηλεφωνα εχουν αυτη την ρυθμισει αλλα και γιατι δεν τους αρεσει αυτη η αποφαση της εταιρειας , η ιδια η εταιρεια δεν βγαζει καπιο up date παρα εχει τον καθε ενα πικραμενο mod στο site της xiaomi να κοροιδευουν τον κοσμο με το ολο περιμενε και περιμενε καπιο up date και με το να βγαζουν ολο καινουργια θεματα για την οθονη. Και τα προβατα καλα κρατουν. Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο σακί. Μπορεί το συγκεκριμένο να έχει το πρόβλημα. Εγώ που έχω τρία Xiaomi αυτη την στιγμή δεν έχω τέτοιο θέμα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από saruman123
djthanos-d Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο σακί. Μπορεί το συγκεκριμένο να έχει το πρόβλημα. Εγώ που έχω τρία Xiaomi δεν έχω τέτοιο θέμα. Και της αδερφης μου το 4χ δεν εχει κανενα θεμα και δεν μιλαω γενικα. Μιλαω βαση του φορουμ της xiaomi που εκει βλεπω τοσα παραπονα αλλα δεν κανει τιποτα.Ακριβως και μονο γι αυτο προσωπικα εχω ενοχληθει διοτη οκ καποια δεν εχουν θεμα αλλα με αυτο το σκεπτικο αφηνουμε καποια αλλα να εχουν θεμα και δεν κανουμε τιποτα γι αυτο. Στα συν οτι και το καθε καταστημα δεν αναγνωριζει ως λαθος αυτο το προβλημα και δεν μπαινουν στην διαδικασια να σου αλλαξουν συσκευη.
saruman123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, djthanos-d είπε Και της αδερφης μου το 4χ δεν εχει κανενα θεμα και δεν μιλαω γενικα. Μιλαω βαση του φορουμ της xiaomi που εκει βλεπω τοσα παραπονα αλλα δεν κανει τιποτα.Ακριβως και μονο γι αυτο προσωπικα εχω ενοχληθει διοτη οκ καποια δεν εχουν θεμα αλλα με αυτο το σκεπτικο αφηνουμε καποια αλλα να εχουν θεμα και δεν κανουμε τιποτα γι αυτο. Στα συν οτι και το καθε καταστημα δεν αναγνωριζει ως λαθος αυτο το προβλημα και δεν μπαινουν στην διαδικασια να σου αλλαξουν συσκευη. Όχι δεν είναι δουλειά του καταστήματος να στο αλλάξουν από την στιγμή που είναι τις ίδιας τις εταιρείες και τα βγάζει έτσι. Πάντως καλά κάνεις και το αναφέρεις για το συγκεκριμένο.
djthanos-d Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όχι δεν είναι δουλειά του καταστήματος να στο αλλάξουν από την στιγμή που είναι τις ίδιας τις εταιρείες και τα βγάζει έτσι. Πάντως καλά κάνεις και το αναφέρεις για το συγκεκριμένο. Ξερεις τι ειναι φιλε μου να τρβας σε βιντεο μια προσωπικη σου στιγμη το παιδι σου το σκυλι σου εσενα τον ιδιο σε ενα ταξιδι η για ψαρεμα που εχεις παει να θελεις να κρατησεις αυτην την στιγμη να την θυμασαι και να πηγενεις μετα στο pc να βαζεις το βιντεο και ο ηχος απο οσα λες οσα παιζουν στο βιντεο να ειναι αθλιος. θες να σπασεις το κινητο.Και το κυριοτερο να μην βρισκεις λυση ουτε και με αλλες εφαρμογες οπως το open camera π.χ 1
SeNNinhA Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αυτο που λες μοιαζει με noise canceling που εχουν ολα τα σοβαρα τηλεφωνα κατα την διαρκεια της τηλεφωνικης σου ομιλιας ωστε να ακυρωνονται οι θορυβοι του περιβαλλοντος. Ειναι περιεργο να ειναι ενεργοποιημενο αυτο στο βιντεο. Δες μηπως υπαρχει καποια κρυμενη περιεργη επιλογη για να το απενεργοποησεις. Επειδη τα Xiaomi εχουν μεγαλη κοινοτητα υποστηριξης δες μηπως υπαρχει καποια custom rom που λυνει το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα